Mijn bestelling kwam binnen als een cadeautje! Letterlijk. Prachtig ingepakt. Thanks!

Mooie website, snelle verzending

Mooie website, groot assortiment. Verzonden in mooie verpakking plus stofzak!

Goede service!

Pakket is snel bezorgd, heel mooi verpakt. Ook de retourservice was top!

GOOD VIBES

De Morobee officiële site viel me wat tegen, nl. in die zin: duidelijke vermelding op hun site dat collectie en mijn maat aanwezig was, opgebeld: en bevestigd dat het in stock was; speciaal tot daar gereden onthaal was vriendelijk maar wel verloren rit, en ik stond daar...zonder trouwschoenen. Mijn collegaatje kende jullie site en ik bestelde op een vrijdag...de volgende dag had ik mijn droomschoentjes; Mooi verpakt, stoffen zak, mooi kaartje erbij. Alles werd goed en keurig afgehandeld. Ik miste natuurlijk het fysieke contact maar ja dit is online-shopping...als het zo vlot gaat ja dan ben ik fan! Jullie site is duidelijk en correct.

Positief, ik kom graag terug !!

Goed assortiment. Snelle verzending Mooi/zorgvuldig verpakt, echt een kadootje Telefonisch contact: goed geholpen en geadviseerd

Communicatie uitstekend.

Ben heel blij met de sneakers

Geweldig, zo mooi verpakt, het lijkt wel een bonbon . Een feestje om uit te pakken

Mooie winkel, lieve enthousiaste medewerkers. Ook online fijn shoppen, snelle verzending

Prachtige begeerlijke collectie schoenen, kleding en tassen.

Een uitermate duidelijke website met prachtige schoenen en kleding.

Ik heb de schoenen geretourneerd

Ik heb de Hogans geretourneerd!

Snelle service en mooi verpakt en bij niet goed een snelle afhandeling. Mooie kollektie!

fantastisch

Zeer goede service en afhandeling!!!

Zoals altijd... snel verstuurd en de meest prachtige laarzen ever! HAPPY ME

Mooie winkel, zeer vriendelijk geholpen

Super mooie zaak in Oisterwijk met elk seizoen weer een mooie collectie. Contact per mail over een artikel in de webshop was snel en zeer behulpzaam.

Kan beter

Ik vind het erg jammer en eigenlijk beschamend dat ik word beoordeeld op mijn uiterlijke verschijning! Er staan 5 dames achter de balie en niemand komt mij helpen en dit heb ik al vaker meegemaakt bij jullie , erg jammer ! Waarschijnlijk zie ik er niet chique genoeg uit maar daar maak Je een fout als je daar op oordeelt . Ik kocht een tas van 500 euro maar dit was wel de laatste keer bij Mayke

Beste winkel die ik ken

Zowel de fysieke winkel als de webshop zijn geweldig. Vooral de service ook. Je wordt in de winkel altijd goed geholpen, niet opdringerig en gewoon erg aardig en kundig personeel. Webshop: snelle verzending en leuke verpakkingen!

Altijd een goede service!

Ik twijfelde over de maat die ik besteld had en toen werd er gewoon even gepast door de medewerker van de webshop

Bestelling snel geleverd, super netjes verpakt! Heel blij mee.

Super fijne winkel!!

Weer super laarsjes gevonden voor de winter!

Snelle levering, goede service

Ook bij vragen of opmerkingen reageert mayke snel op mails. Bestellingen zijn de volgende dag in huis en zijn mooi verpakt. Enige verbeterpuntje is dat je bij een forse bestelling wel iets meer kado zou kunnen krijgen dan een lollie...

Ik shop hier vaak de mooiste pareltjes niet standaard daar hou ik van!

Prachtige kleding en schoenen en altijd mooi verpakt verzonden.

Blij met mijn aankoop

Hele mooie laarzen, erg blij mee. Op tijd binnen gekomen. Goede communicatie. Goed en zelfs ook mooi verpakt.

Grandioos

Snelle bezorging, mooie laarzen

Snelle verzending

Uitstekende customer experience! Alle details kloppen! Jullie doen het mooi hoor!

Snelle verzending

Leuk verpakt , en snelle levering

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs