Geweldig!!!!

Ik was in de winkel en zag super gave schoenen van golden goose !!Was aan het twijfelen en de aardige verkoopster deed haar best maar dacht er nog even over na!! Kon ze in mijn gedachten niet loslaten en heb ze savonds meteen besteld!! Wat waren ze er al snel!! Het leek wel of ik jarig was zo’n leuk pakket natuurlijk de schoenen maar ook hoe het verpakt was was een groot feestje mijn complimenten dus aan jullie !!

service is top en pakket is een cadeau

helaas paste mij de laarzen niet en een andere maat was geen optie, maar elke keer als ik bij hen bestel gaat het snel en moet je retourneren dan krijg je je geld heel snel terug. Het pakket wat ze sturen is een cadeau! Ziet er prachtig uit.

Mijn ervaring met Mayke is uitstekend. Meestal de ene dag besteld en de andere dag in huis. Pakket ziet er altijd goed verzorgd uit!

De keuze is reuze!

Mijn favoriete webshop van schoenen Alles is top, de mails, de verzending, Het is een kadootje als je het uitpakt!

SUPER!

Zoals altijd een goede snelle levering van mijn mooi verpakte artikelen. De site is overzichtelijk en het bestelproces eenvoudig, Als aandachtspunt wil ik meegeven om de werkwijze toepassen cadeaucheque online te vermelden / aan te passen. Recent heb ik contact opgenomen met klantenservice omdat ik via e-mail een code toegestuurd moest krijgen om zo mijn cadeaucheque online in te leveren. Deze werkwijze is nergens te lezen en heel eerlijk gezegd ook niet zo efficiënt. Wil ik wel vermelden dat ik heel correct en snel door medewerkster ben geholpen.

Geweldige laarzen en met zorg ingepakt

Prachtige collectie en altijd een perfecte service

Een belevenis op zich.

Een verpakking met oog voor detail. Een fantastische manier om mijn nieuwe schoenen zo te ontvangen.

perfect

Schoenen waren zo mooi ingepakt dat het alleen al een feestje was om ze te ontvangen. Helaas was de maat niet goed, maar retourzending werd super snel afgehandeld

Altijd uistekend

Altijd klantvriendelijk, professioneel en goede correcte leveringen

Top service, mooi ingepakt en altijd een presentje erbij …een aanrader dus

Perfect!

Mijn bestelde schoenen kwamen de volgende dag al binnen. Ook nog mooi ingepakt, echt een kadootje voor jezelf. Alleen al daarvoor bestel ik schoenen het liefst bij Mayke.

Altijd weer een feestje

Het kan bijna nooit mis by Mayke! Alleen het pakje is al een kadootje!

helemaal tevreden

goede website, snelle levering, mooie collectie

snelle levering goed verpakt. blij met mijn nieuwe schoenen.

Snelle en uitstekende levering

Mijn bestelde schoenen werden snel geleverd, met zorg ingepakt en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via mail.

Als een mooi cadeautje ontvangen.

Geweldig!

Mooie schoenen en snelle levering

Heel fijn

Alsof je inderdaad een cadeautje thuis afgeleverd krijgt. Echt heel leuk verpakt.

Snel geleverd, mooi verpakt

Mooie webshop, mooie merken

Kate herkent ons altijd meteen!

Kate helpt ons altijd zo fijn en speciaal mijn dochter .. dankjewel

Snel en zeer verzorgd!

Snelle service en alles met een persoonlijke touch!

Super zaak

Vrolijke verkoopsters mooie spullen top zaak

Leuk verpakt en tijdig bezorgd

Leuk verpakt, duidelijke website

Ze maken er een feestje van

Niet alleen een supergoede en snelle klantenservice, maar zo leuk om mijn bestelling als een echt cadeautje thuis te krijgen. Mooi ingepakt, lekker geurtje erbij, helemaal super!

Alles top verzorgd en top geregeld

Voor de eerste keer bij Mayke.com besteld. Super snelle levering en alles heel netjes verpakt. Het bestelde item was kamergenoot te groot en moest dus retour. Ook dit was allemaal top geregeld en erg snel verwerkt door Mayke.com. Zeer zeker een aanrader om te bestellen. Ik ga in de toekomst zeker nog vaker wat bij Mayke bestellen.

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs