Zeer snelle reactie, hulp en ruiling andere maat

teleurgesteld

Dacht leuke schoenen besteld te hebben maar snap nu waarom ze in de sale waren. Zijn bijna niet aan te krijgen en de kleur is ook anders dan verwacht op de foto dacht ik te zien dat ze zwart waren blijken ze grijs blauw te zijn. Jammer.

Great costumer service.

Great costumer service. Very helpful people and the replies to my emails were very efficient and quickly.

Altijd top!

Al vaker besteld bij Mayke en nog nooit teleurgesteld. Goede en snelle levering.

Het is al een feestje om te ontvangen.

Helaas waren de schoenen te groot. Maar dit lag niet aan het persoonlijke en prettige contact. Goede service!

Fantastische service

Online bestelling retour in de winkel. Terugstorting probleemloos en snel. Verkoopsters uiterst vriendelijk en geen moeite te veel.

Mooie schoenen en laarzen van superleuke merken. Snelle verzending. Uitstekend geregeld.

De laarzen zijn prachtig, alleen vallen ze niet op maat zoals vermeld. Ze vallen 1 maat groter (en volgens mij is dat toch vaak bij Elena Iachi, maar niet altijd).Ik houd ze wel, omdat er geen maat kleiner is en leg er een zooltje in.

Super snelle levering

Geweldig, echt een kado

Snelle service, en echt een kado jezelf hoe het product verzonden wordt! De look, de geur, helemaal top! En natuurlijk heel blij met mijn schoenen!

Ik had geluk!

(dat ik mijn droom-sneakers met wat korting nog nét kon bemachtigen; er was nl. maar één maat over. Mijn maat!) Gewoon vooraf betaald omdat ik zeker wist dat ik mijn geld Zonder Gedoe snel/terug zou krijgen. Thx Mayke-medewerkers! :-)

Prachtige pumps

Prachtige pumps van Fausto Zenga gekocht, Mayke heeft veel mooie items, nu in de sale voor een leuke prijs. Mooi verpakt en snel geleverd.

vriendelijk en snel

vriendelijk en snel - top service

Snelle levering en retourneren gaat makkelijk

Veel keuze, snelle levering en geen gedoe met retourneren

super store!

en heerlijke winkel, ik voel me als een kind bij de snoepkraam!

Er is terug gebeld toen ik een bestelling deed dat de schoenen beschadigd waren , heel netjes.

Snelle levering en leuk ingepakt. Ik werd echt heel erg blij ervan toen ik mijn schoenen uitpakte! Jammer dat jullie zo ver weg zitten en dat ik als Amsterdamse niet zo snel langs kan komen, maar jullie webshop is geweldig!

Zelfs 1 dag eerder geleverd. Ik kan iedereen Mayke aanbevelen…

Snelle service, top schoenen

Bestelling was er ontzettend snel. Hele goede service en de laarsjes zijn echt geweldig!!

Fijn dat er ook maat 42 is.

Mooie collectie en ook maat 42. Dat is voor mij top

Mooi aanbod. Service is prima

Paar x iets besteld. Service is goed. En een prachtig aanbod.

Goed en super snel!

Super service!

Mijn eerste bestelling bij Mayke, maar zeker niet de laatste. Snelle en goede verzending dus m’n nieuwe liefde de volgende dag al in huis! Love it!

Duidelijke website

Goede ervaring, snelle levering. Jammer dat bij ruiling het bedrag niet meteen wordt teruggestort.

Zo netjes verpakt ook al had ik iets “ kleiners” besteld. Met een lieve attentie erbij.

Had schoenen besteld en een dag later kreeg ik een mailtje dat de uitverkoop begon. Ze storten het verschil terug. Echt heel geweldig vind ik dat. Bij andere bedrijven zeggen ze niks en als je het alsnog vraagt geven ze het niet. Dus klasse

29-31 De Lind

Oisterwijk 5061hs