Goede duidelijke website

Scherpe prijzen

Zeer goed geholpen en een snelle service.

Ik had geen verstand van sproeiers maar men heeft mij goed geholpen. De bestelling via de web-site verliep vlekkeloos en de benodigde onderdelen waren vlot in huis.

Snel en de juiste product leveren

Snel het product ontvangen

Prima kwaliteit - prijs verhouding

Voor kleine zendingen zijn de verzendkosten een breekpunt.

Niets op aan te merken dus gewoon dik in orde !!

Mijn artikel was perfect geleverd ( zorgvuldig ingepakt en snel afgeleverd). Dikke pluim voor de firma. Ik ga hier in de toekomst nog artikels bestellen.

snel en goede prijs

beugels en montage ogen nodig voor de basisschool, alles op voorraad, snelle levering, keurig verpakt, goede prijs super !

Duidelijk, snel en prijs kwaliteit = 100%

Doet wat het belooft!

Goed product snelle levering

Vind al die mail niet fijn!!

Snel en prima product

Snel en prima product

snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering, prima product

Snel en efficiënt, makkelijke bestelling

Fijne specialist

Voor een klus moest ik tussen maten hebben in 125mm. Alles wat je zoekt is 45 of 90graden. Na 2 klikken de juiste maat en na 3 klikken de juiste uitvoering -op voorraad- Levering conform bevestiging! Dit is mijn 2e uitstekende ervaring met PVC-handel en wens iedereen dezelfde ervaring toe

Snel & Goed

Het artikel werd snel en prima verpakt geleverd.

Prima service!!!

Bestelling klopt en wordt snel afgeleverd.

product - prijs dik in orde

minimale bezorgkosten van €7,50 want met koerier.. Blijkt gewoon via post nl te worden verzonden. Voor een paar moeren is dat wel erg kostprijsverhogend; jammer & voorverbetering vatbaar

Snelle correcte aflevering

Reeds boven in een zin beschreven

Geleverd zoals beloofd aan een goede prijs.

Ga zo door

Goed.

Snelle service, vlotte levering.

PVC handel had een bijzondere uitvoering van een T-stuk in het leverprogramma

Ik zocht een speciale uitvoering van een PVC T-stuk. PVC handel kon die leveren. Ik had dit de volgende dag al in huis.

Ik ben vriendelijk en persoonlijk geholpen met een door mij verkeerd geplaatste bestelling.

Positief. Snelle levering en een persoonlijke benadering. Goede kwaliteit materialen tegen nette prijzen.

Toppie

Goede info, snelle levering en goed telefonisch bereikbaar.

vlot en correct geleverd

.........

prima geen opmerking

prima geen opmerkingen

Goede prijs, snelle levering, goed product

Na bestelling, snel geleverd en inmiddels functioneert het product prima!

Helmondseweg 113 a

5751 PH Deurne

Over Van Zeeland Watertechniek - Pvc-handel.nl

PVC-handel, uw leverancier van PVC! Met ons 1800 m² magazijn en 4000 m² buitenterrein zijn wij de grootste leverancier van PVC van Zuid-Oost Nederland. Wij hebben ruim 10.000 producten uit voorraad leverbaar zoals PVC-afvoer en Loofafscheider. Wanneer u bij ons voor 16.00 uur besteld, heeft u ze ook nog morgen in huis. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten totdat u met uw bestelde producten van PVC-handel aan de slag kan gaan. Ook kunt u natuurlijk bij ons langskomen in Deurne! Wij hebben zeer ruime openingstijden, iedere maandag t/m zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 18.00 uur. Ook zijn wij in de avond geopend op afspraak, hierdoor is er voor u altijd wel een geschikt moment te vinden om uw PVC of andere producten op te halen in ons magazijn in Deurne.