Positef

Een attente en zeer correcte afhandeling van zaken. Voor mij een positieve ervaring.

Snelle en correcte levering!

geleverd wat ik besteld heb

gewoon goed zoals je mag verwachten van een goed bedrijf

snelle levering van prima product

koppel nippel werd snel geleverd, goede kwaliteit

Supersnelle levering

Noodgeval met regenpijp was de volgende dag opgelost dankzij de levering de volgende dag.

geen problemen

alles keurig af gehandeld netjes op tijd en kompleet dat kun je niet van iedereen zeggen

Verkoop van product per stuk in tegenstelling tot andere bedrijven waar je een collectie moet kopen waarvan je maar 1 artikel nodig hebt. Hele snelle afhandeling.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Super klantgericht

Had vlotter nodig voor rimpelloos en een besteld welke niet meer voorradig bleek. Direct Werd ik gebeld of het spoed was en ik de order wenste aan te passen. de order omgezet in een welke wel voorradig was en dezelfde dag verzonden en volgende dag binnen. Super vriendelijke dame ook.

billijke prijs, goede kwaliteit netjes verpakt en snel geleverd

Correct en snel geleverd, voor een goede prijs.

Snel en goed!

Aantal malen wat besteld. Snelle levering en prettige prijzen!

Snel en correct

Kwaliteit voor nette prijs !

Goede kwaliteit en snelle levering

Alles goed op tijd

Goed en betrouwbaar

zeer goed

attent prima service

Top. Snelle levering

Kreeg keurig een telefoontje dat het product wat ik had besteld niet op voorraad was en of dat een probleem zou zijn. Uiteindelijk is het toch zeer snel geleverd. Top!!

Goed en snelle levering

Product not real Geka. Coupling not tight with real Geka product.

"Geka messing koppeling met verlengde binnendraad" was the product I acquired. The service was fast but the delivered product does not couple properly with real Geka product and stands quite loose. Real disappointment.

Snel en prima prijzen.

Prima prijzen en supersnel geleverd zoals het hoort. Anderen kunnen hier nog wat van leren.

Goede ervaring

Mijn bestelling van nozzles voor klepelsproeiers werd vertraagd omdat de onderdelen niet voorradig waren. Dat werd keurig netjes medegedeeld via email met daarin een nieuwe leveringsdatum van slechts enkele dagen later (en geen week of weken zoals bij veel andere internet leveranciers!). De nozzles zaten netjes verpakt in een klein pakketje dat ik een paar dagen later ontving.

Ouderwetse en heel fijne service

Spullen besteld. Dat ging al makkelijk. Scherpe prijs, snelle levertijd. Bij ontvangst bleek dat ik het verkeerde had besteld. Even gebeld; ruilen was geen enkel probleem en ook over de verzendkosten werd meegedacht. Eerder dan verwacht (de volgende dag) alweer nieuwe spullen. Keurige factuur voor meerkosten. Fijn contact met de verkoop- en facturatiemedewerkers. Echt top. Houden zo. Nooit meer ergens anders bestellen. :-)

Snel en goed, duidelijke site

Aanbevolen, snelle levering, keurig verzorgd

duidelijke website .producten zijn goed ,snelle levering

Helmondseweg 113 a

5751 PH Deurne

Over Van Zeeland Watertechniek - Pvc-handel.nl

PVC-handel, uw leverancier van PVC! Met ons 1800 m² magazijn en 4000 m² buitenterrein zijn wij de grootste leverancier van PVC van Zuid-Oost Nederland. Wij hebben ruim 10.000 producten uit voorraad leverbaar zoals PVC-afvoer en Loofafscheider. Wanneer u bij ons voor 16.00 uur besteld, heeft u ze ook nog morgen in huis. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten totdat u met uw bestelde producten van PVC-handel aan de slag kan gaan. Ook kunt u natuurlijk bij ons langskomen in Deurne! Wij hebben zeer ruime openingstijden, iedere maandag t/m zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 18.00 uur. Ook zijn wij in de avond geopend op afspraak, hierdoor is er voor u altijd wel een geschikt moment te vinden om uw PVC of andere producten op te halen in ons magazijn in Deurne.