Snel en goed

Paar kleine spullen besteld. Snel en goed geleverd.

Vlotte levering, goede website

Eenvoudig bestellen, breed pakket

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Afspraak nakomen

Afspraak nakomen

Duidelijke website,prima prijzen en correcte afhandeling.

Op alle fronten een positieve ervaring.

Je kunt hier onderdelen kopen die in de bouwmarkten niet te koop zijn, maar wel heel nuttig en hand

Ik had een paar PVC buisklemmen nodig die ik bij de Gamma of andere bouwmarkt niet kon vinden maar wel bij PVC-handel.

Zeer snelle levering

Zelfs een kleine zending had ik binnen 2 dagen binnen.

Eerste bestelling!

Eerste bestelling en alles is perfect gelopen. Correct verpakt en snel geleverd.

Keurig geregeld, hopelijk

20 Draadspanners (VM82464C06) besteld, echter 16 ontvangen. 4 worden later geleverd werd beloofd. Echter dit is nog niet geregeld; dus daar wordt op gewacht. Ik blijf hopen op een goede en beloofde nalevering. Groet, Rika Koops.

doen wat ze moeten doen, en goed :)

doen wat ze moeten doen, en goed :)

Prima en zeer snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle correcte levering van bestelde artikelen.

Snelle correcte levering van bestelde artikelen.

Prima service. Snel geleverd!

Overzichtelijke website. Grote keuzemogelijkheden.

Zeer positief

Op een vraag of er een specifiek onderdeel voorradig was, kreeg ik zeer snel per mail antwoord. Na plaatsen order bleek dit toch niet goed te zijn. Het geld werd direct terugbetaald en men verontschuldigde zich. Dus wat mij betreft een perfecte service!

Snel en netjes verpakt

Duidelijke site snel geleverd

Zeer goede webshop

Prima prijzen, mooi assortiment. Wel hoge verzendkosten dus bij een kleine bestelling hakt dat er wel in

1 1/4" geka koppelingen besteld en die werden snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Nadat ik een bestelling had gedaan bleek bij verzending iets over het hoofd gezien. Dit werd na contact dezelfde dag nog zonder problemen kosteloos opgelost door een nazending!

zie hier onder

op jullie site staat voor die tijd besteld morgen in huis. maar de andere dag werd hij geleverd

vlotte afhandeling

Online de Status voltooid terwijl (nog) niet geleverd

Beetje vreemd dat de bestelling voltooid gemarkeerd is terwijl ik nog geen spullen heb. Daarnaast erg lange levertijd.

ruim aanbod en snelle levering

zie boven

Hele fijne service, complimenten

Eerst via app om advies gevraagd. Snelle en duidelijke antwoorden. Heel makkelijk en erg fijn op deze manier. Levering direct de dag erna met eigen vervoer. Dankjewel ik ben er erg blij mee

Met een geduldige medewerker tenslotte uitgevonden welk vervangend onderdeel ik zou moeten bestellen en via hem door het doolhof van centimeters naar duimen geleid.

Helmondseweg 113 a

5751 PH Deurne

Over Van Zeeland Watertechniek - Pvc-handel.nl

PVC-handel, uw leverancier van PVC! Met ons 1800 m² magazijn en 4000 m² buitenterrein zijn wij de grootste leverancier van PVC van Zuid-Oost Nederland. Wij hebben ruim 10.000 producten uit voorraad leverbaar zoals PVC-afvoer en Loofafscheider. Wanneer u bij ons voor 16.00 uur besteld, heeft u ze ook nog morgen in huis. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten totdat u met uw bestelde producten van PVC-handel aan de slag kan gaan. Ook kunt u natuurlijk bij ons langskomen in Deurne! Wij hebben zeer ruime openingstijden, iedere maandag t/m zaterdag zijn wij geopend van 07.00 tot 18.00 uur. Ook zijn wij in de avond geopend op afspraak, hierdoor is er voor u altijd wel een geschikt moment te vinden om uw PVC of andere producten op te halen in ons magazijn in Deurne.