Mooie puzzels en snel geleverd.

Mooie puzzels en snel geleverd.

Zoals altijd een nauwkeurige verzorging en verzending van de door mij bestelde producten

Ben al jaren klant bij PPS, een groot deel van mijn spellen, puzzels e.d. komt hier vandaan. Zoals van u gewend, weer een mooie nauwkeurige behandeling van de bestelde spullen

UITSTEKEND

UITSTEKENDE PRODUCTEN,SNELLE LEVERING,GA ZO DOOR

Degelijk verpakt en snel bezorgd. Gratis pen, jeej!

Degelijk verpakt en snel bezorgd. Gratis pen, jeej!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte leverring. En groot assortiment

Prima service!

Alles dik in orde!

Geweldige producten en super vriendelijke en snelle service

Vriendelijke service, prima producten en snelle verzending naar Spanje.

Goede website en een goede service.

Niets op aan te merken. Het geeft een goed gevoel dat er ook een deel van het geld naar goede projecten gaat.

Prima site

Duidelijk en goed geregeld

Goede snit en kwaliteit.

Vlotte afhandeling van de producten. Mei nogt en wille yn"e júntyd efkes puzelje. Foar it kommende jier súnens en Gods seine tawinske. Groetenisse fanút Drachten fan Tsjibbe en Froukje Veenstra. Wy litte wol ris wer what fan ús hearre Dei.

Snelle levering, goed verpakt en met een mooi einddoel (kinderen in armoede). Zeer tevreden over de bestelling.

top

super snel geleverd.

Helemaal tevreden!

Bestellen en ontvangen gaat helemaal probleemloos!

geweldige service, uitstekende producten

Last minute order, volgende dag verzonden, dag later in huis!

Alles prima

Bestelling werd snel bezorgd

Zo zou ik graag meer bedrijven willen zien.

Hallo, Ik wil graag mijn mening over jullie delen. Ik moet zeggen dat jullie het heel goed doen. alles duidelijk naar de klant via de mail communiceren, en ook doen wat jullie zeggen. Ik ben ook zeer tevreden over de levering. ondanks de drukte met kerst toch binnen een dag gekregen. Fantastisch, niets dan lof over jullie. Ga zo door, daar houdt de klant van. mvg.

Alles inorde

Alles in orde

Snelle regeling

Aanrader

Goede service, snel geleverd en vooral een mooie puzzel!

Top service door vrijeilligers van een goed doel.

Zelfs in Kersttijd/lockdownperiode is het verjaardagscadeau binnen 3 dagen na bestelling op de voorkeursdatum bezorgd. Was geen must, maar top dat het gelukt is.

Snelle levering ondanks feestdagen!

Veel keuze in legpuzzels en snelle levering. Tevens duidelijke communicatie. Kortom, hier gaan we zeker vaker bestellen!

3 dagen voor de kerst nog een legpuzzel besteld en keurig voor de Kerst in huis! Top levering.

Snelle levering, goede service!

Goed aanbod, snelle verzending!!

Bij pientere Puzzels twee legpuzzels besteld. Ondanks feestdrukte waren ze er super snel. Mooie puzzels, ik heb fijn gepuzzeld met Kerstmis!!

Zoals vorige keren weer snelle reactie op mail

Snelle goede service

Barnsteen 4