Snelle levering, mooie puzzel, fijn dat er een gedeelte naar kansarme kinderen gaat!

Klasse

Alles in een keer alles perfect geregeld.

Mooie puzzel, goede prijs

De puzzel, mooi en van goede kwaliteit, was heel verzorgd ingepakt en direct verstuurd. De site is ook fijn, ik zocht een moeilijke puzzel voor een bolleboos en die was makkelijk te vinden. Ik weet waar ik moet wezen als ik nog zo'n kadootje nodig heb.

Snel en goed.

Vandaag besteld, morgen thuis. Snel geleverd en netjes op de hoogte gehouden van het bestelstatus

Helemaal goed!

Goede, informatieve website, bestellen gaat supermakkelijk, communicatie over de levering is erg duidelijk en ook nog snel geleverd, kortom top!

Goed produkt en snel geleverd.

Mooie puzzel met grotere stukjes. Leuk kerstcadeau voor mijn bejaarde moeder.

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer snelle en correcte levering!

mooie collectie, goede prijzen en uitstekende service

vlotte bestelling en afhandeling. Mooie collectie op de site, ook artikelen die je niet elders vindt (bv Japanse puzzeldoosjes). En je steunt een goed doel met je aankoop.

Snelle levering, zoals beloofd

Goede ervaring

Vlot,uitgebreid en toch zakelijk

Werd netjes geïnformeerd over de bestelling,betaling ,de manier en dag van verzending. De levering was ook op tijd al was het Sinterklaas week

misschien niet relevant: super mooi huisnummer, alleen niet duidelijk zichtbaar

Echt helemaal niks aan te merken!

Correct en duidelijk, top!

duidelijke communicatie

zeer goed

Snelle levering en goed ingepakt

Snelle levering voor de sinterklaas. Goed ingepakt en mooie spellen.

Fijn dat het voor een goed doel is

Hele vriendelijke mensen. Heb je vragen dan word je direct geholpen. En mijn bestelling werd heel snel geleverd. Voor herhaling vatbaar

duidelijke bestelling en het volgen van de bezorging

puzzel zelf hebben we nog niet bekeken /gemaakt

Tevreden

Ik vond de spellen die ik zocht tegen een goede prijs, fijne communicatie en een goed ingepakt pakketje

Voor de 2 de keer een puzzel besteld en afgehaald. Snelle service en makkelijk contact. Ik kom zeker nog eens terug.

Veel keus en snelle levering !

Veel keus van alle soorten puzzels. De puzzels die ik heb gekocht zijn nog niet gemaakt dus kan ik deze nog niet beoordelen.

Ruime keuze, snelle levering

Wat december aankopen gedaan via de website. Duidelijke info op de site en snelle levering.

Prachtige puzzels, mooi materiaal, feestje om te maken

Mooie collectie, levering correct volgens afspraak en daarmee wordt ook nog een goed doel gesteund. Ik koop m’n puzzels alleen nog bij Pientere Puzzels en beveel dit adres graag aan vrienden en kennissen.

Vlotte en nette levering volgens afspraak.

Vlotte en nette levering volgens afspraak.

Perfect!

Goede communicatie, snelle levering, zeer sympathiek bedrijf.

Barnsteen 4

5629 GX Eindhoven