Goed bedrijf snel correct. De doos van de verpakking was kapot gelukkig de puzzels niet beschadig.

Goede ervaring klein puntje let op de doos voor verzending kan beter.

Helemaal top vanaf de bestelling tot aflevering .

Zie boven

De snelheid waar me is gedan.

Altijd goede service

Puzzels zijn top en de service ook. Persoonlijk vind ik het fijn dat ik de puzzels op kan halen in plaats van verzenden.

geweldig, zeer aardige mevrouw.

Duidelijke site. Bestelling goed en eenvoudig. Mijn vraag is zeer vriendelijk en servicegericht afgehandeld. Levering de volgende dag. Dikke 10.

Prima en sympathiek!

Mooie puzzel, neem ik mee naar het familie weekend voor het geval het slecht weer is.

Vriendelijk, oprecht, flexibel, betrouwbaar

Fijne mensen, die een goed doel steunen. De puzzel was het geld dubbel en dwars waard! Mijn moeder kon weer eens ouderwets genieten van het puzzelen.

Item is helaas stuk aangekomen

Ik heb de mail beantwoord inclusief een foto van de beschadiging en verzoek u mij het aankoopbedrag terug te storten.

Uitstekend.

Snelle behandeling bij het plaatsen van de bestelling. Een prettige begeleiding via de email.

Snelle service!

Mooie combinatie van snelle service en een bijdrage leveren aan goede doelen.

Ruime keus, vlotte en correcte levering.

Prachtige puzzels voor een goed doel

Zeer vriendelijke service, de puzzels zijn uitdagend en mooi en op de koop toe steun je met de aankoop een goed doel.

Heel correct, vriendelijk, mooie puzzels

Snelle reactie, supervriendelijk en de Cobble puzzels die ik gekocht heb zijn mooi en van goede kwaliteit. Én door een bestelling bij Pientere puzzels te doen, helpt men kinderen in armoede aan een betere toekomst! Super!

Prima webwinkel

Groot assortiment, vlotte levering

Snel, vriendelijk en goed verpakt!! Kortom, een dikke 10.

Snel, vriendelijk en goed verpakt. Kortom, een dikke 10 !!

Helemaal geweldig

Netjes geleverd en ook dat compassion hier een deel van krijgt. Hellemaal top!!!

Prettig contact en snelle verzending.

Prettig contact en snelle verzending.

Snelle levering en prima prijs

Snelle levering en prima prijs. Goed gesorteerd website

mooie puzzels en goede service

Ruime keuze in puzzels en goede service. Men houdt je op de hoogte van de bestelling en levering.

Mooie puzzels en goede, snelle service.

Keuze uit groot aanbod mooie puzzels. De puzzels zijn ook zeer snel en netjes geleverd. De doelstelling van het bedrijf spreekt ook aan. Hier koop ik zeker nog eens vaker!

100% trvreden.

Bestelling gedaan en 2 dagen later bezorgd. Top.

Goed en op tijd

Een uitdaging deze puzzel

snelle keurige levering

mooi optijd

match box puzzels besteld op dinsdag, woensdag verzonden en donderdag bezorgd, prcies zoals beloofd. Klasse!

correct en vlotte levering

correct en vlotte levering