groot aanbod denk spellen

op de site -die goed funktioneert- een groot aanbod van denkspellen en puzzels. Zelf Mondrian Blocks gekocht. echt leuk! Ene dag besteld, andere dag al ophalen. Zeer vlot!

prima contact,snelle levering,goede verpakking

Zie boven

Snelle actie

Ik had per ongeluk het verkeerde land ingevuld bij het afleveradres. Één telefoontje was voldoende om het te corrigeren. Keurig en snel geholpen.

Snelle levering, duidelijke website

Puzzel werd snel geleverd, goede kwaliteit en service, website snel en overzichtelijk.

Zeer snel geleverd

De Fort Knox Box ziet er prachtig uit. Het is een cadeau voor mijn slimme vader. Ben benieuwd hoe snel hij de box kan openen.

Alles perfect

Zonder enig probleem heb ik de puzzel ontvangen!

Mooie puzzels en razend snel geleverd

Prima maar baal van DHL

Met name het servicepunt van DHL is qua openingstijden heel beperkt en zeer onvriendelijk.

Mooie puzzels, snelle levering

Vijf puzzels besteld. Snel geleverd, goede communicatie, netjes in de doos. Mooie puzzels.

snelle leveering en goede service

Ik had mijn postcode niet juist vermeld en werd hierover gebeld voor de juiste postcode snelle levering van leuke kleine houten puzzels

Snelle toezending, goede service, scherpe prijs !

Op zondagavond 6 puzzels besteld en op dinsdagmorgen al keurig verpakt ontvangen. Goede en snelle service en bovendien voor een zeer scherpe prijs.

Geen gedoe vandaag besteld morgen in huis.

Netjes.

Mooie, moeilijke puzzels, snelle keurige levering.

De puzzelstukjes zijn grillig en moeilijk, en dit is een extra puzzeluitdaging. Goede stevige stukjes van dik karton.

Snelle levering, prima spellen

Leuke spellen en prima service

De bestelling was snel en netjes geleverd.

Willemien van Pientere puzzels is een topper!

Ik bestelde 2 puzzels. 1 voor mezelf en 1 voor mijn vriendin die een moeilijke tijd doormaakt. Ik wilde graag een lief briefje bij de puzzel voor mijn vriendin. Willemien zorgde ervoor dat het briefje bij de puzzel zat en ook voor een snelle verzending. Ik ben erg tevreden.

geweldig aanbod, top service, mooie bedrijfsfilosofie

Keuze te over. Alles is te krijgen op gebied van puzzels. De bevestiging wordt snel toegestuurd. Je krijgt alle mogelijkheden om de bestelling te volgen. Netjes en op tijd afgeleverd. Mn spreekt ons de filosofie achter de website aan. met kopen van puzzels help je mee aan een goed doel. Dit zegt iets over de drive en insteek van de mensen achter de website. Kortom: dikke pluim

Prima verpakt en snel geleverd

Ruim assortiment

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Snelle levering.

Vriendelijk behulpzaam en geen bla bla

Vriendelijk behulpzaam en geen bla bla

Eenvoudig te bestellen, goede levering

Eenvoudig te bestellen, goede levering. Over het spelletje zelf kan ik nog niets zeggen, het ligt te wachten onder de Kerstboom om uitgepakt te worden

Besteld, verzonden en ontvangen. Alles ging vlot en netjes. Supermooi dat compassion hier ook mee gesteund wordt!

prima!

Ze doen wat ze beloven.

Super service

Snelle levering en super klantenservice. Zeker een aanrader!

Barnsteen 4

5629 GX Eindhoven