Product nog niet ontvangen

DHL heeft het pakket nog niet bezorgd, verkeerd gesorteerd, vervolgens bij tweede bezorg moment niet afgeleverd, wordt nu bezorgd bij een servicepunt. Moet ik het dus zelf gaan ophalen. Niet blij mee.

Snelle nette levering

Onze eerste bestelling bij dit bedrijf en alles is prima verlopen. Goede informatie over bestelling en verloop hiervan en verstuurd in een goede, stevige verpakking. Zeker een aanrader.

Snel en duidelijk!

Snel geleverd en duidelijke site. Ook een mooie gedachte dat ze sponsoren zijn van kinderen in armoede.

Duidelijke site, makkelijk besteld en betaald, volgens afspraak geleverd

makkelijk en vlot

eenvoudig te bestellen en ook nog vlot geleverd. en dat in deze drukke maand voor webwinkels en postbestellers.

Goede communicatie

Even opgebeld toen het bouwpakket uitverkocht was en ook toen het weer mogelijk was te bestellen Ook e-mail contact was duidelijk

Mooie originele producten en snelle levering

Mooie originele producten en voorspoedige kevering

Heel erg goed

Snelle service en zag er mooi uit

Fijn bedrijf, mooie producten

Mooie puzzel en op tijd geleverd. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Great puzzles, fast delivery

I'm very pleased with my first purchase experience, love the puzzles variety, the price is quite competitive compared to other websites, they were send well protected in the package, with very fast delivery. Will definitely be purchasing again.

Goed assortiment; prima prijs; snelle levering; bovenop deze pluspunten is de winst die naar kinderen in armoede gaat de extra motivatie om juist bij Pientere Puzzels te kopen.

Correcte, nette en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Prima webshop. Blij met mijn bestelling. Dank u wel. Wellicht tot een volgende keer. Groetjes uit Den Haag.

Mooi assortiment, snelle levering en fijn contact!

Deze webwinkel heeft een mooi assortiment met bijzondere puzzels. Bijzonder is dat de winst naar kinderen in armoede gaat. Ik had een vraag over een specifieke puzzel en kreeg snel een antwoord. En de levering was ook snel.

super goed

this is exactly what i was looking for and was on time ...

nog geen idee

Het ziet er fantastisch uit.ik wil hem cadeau geven en er een cadeau in doen. geen idee hoe de pyramide open moet. er zit nl geen beschrijving bij.alleen een qr code op de onderkant vd verpakking, en dat is een Duitse website waarop ook niet beschreven staat hoe hij snel even open kan. hoop dat de jarige ermee aan de slag kan. ik beveel hem wel aan.

Grote sortering, bestelling snel verwerkt en verzonden en snel ontvangen. En mooie puzzels!

Snelle levering, mooie puzzels

Reeds meerdere keren een puzzel besteld en telkens weer snelle levering. Daarnaast is het fijn om via je bestelling een goed doel te steunen.

Snelle levering, goed verpakt en prachtige puzzels. Bewoners in ons verzorgingshuis zijn er blij mee

klantvriendlijk

Ik werd erg prettig geholpen nadat er bij mij iets mis was gegaan met mijn bestelling. Erg prettig!

Levering volgens afspraak!!

Positief, levering volgens afspraak, dus helemaal OK.

keurige, snelle afhandeling

keurig, snel

Snelle en nette levering.

Helaas geen Grote Kerk van Zwolle, maar misschien in de toekomst. Maar netjes verpakt en ziet er mooi uit.

Vriendelijk en efficiënt

Vriendelijke communicatie, aangepaste verzending op mijn verzoek alles orima gelopen

Top!!

Prima site. Kunnen andere sites nog wat van leren

Mooie collectie legpuzzels

Correcte en snelle levering