Snel verstuurd

Plantjes zagen er goed uit. Maar ik weet natuurlijk nog niet of ze aanslaan.

De bezorging was wat minder vanwege grote drukte. De planten werden later bezorgd en niet allemaal tegelijk

TOP

Goede kwaliteit snelle levering.

Goed!

Snelle levering, beukenhaag-planten zien er super goed uit!

Goede organisatie, prima levering

Duidelijke website. Prijs en verzendkosten goed t.o.v. andere aanbieders. Gebruiksaanwijzing duidelijk. Verzending duurde 2 dagen langer, maar kwam door post.NL Verpakking was goed, veel plasticproductie wortels vochtig te houden. Laat het voorjaar maar komen, ik was hier best tevreden mee.

Zeer positieve ervaring!

Via de site mijn bestelling gedaan. Vervolgens een nette bevestiging. Later een mail gehad dat post.nl niet alle pakketten had opgehaald bij de kwekerij. Dat kon betekenen dat mijn pakketten misschien over meerdere dagen werden bezorgd. Was uiteindelijk niet het geval, maar ik was blij met dat extra stukje info. Goed gedaan. Vervolgens keurig verpakte beukenhaagplanten gekregen, die al mooi in de grond staan. Nu maar gauw aanslaan ;-)

Prima levering!

Moet natuurlijk afwachten of het na behoren gaat groeien. Maar de manier van aanleveren, verpakking, communicatie...prima!!!

Prima bevallen

Goede kwaliteit planten met veel wortels.

prima verzorgd!!

Alles stond klaar en extra uitleg gekregen. Prima

Alles netjes geregeld

Prima kwaliteit. Direct afgehaald bij de boomkwekerij.

Super goede kwaliteit, snel geleverd, veel keuze

Hele mooie boompjes!!!

Matig een derde van de takken had totaal geen wortels en juiste maat

Geachte heer / mevrouw , De beukenhaag werd netjes in een doos bezorgd maar na het uitpakken en planten kwam ik er achter dat zeker een derde van de planten totaal geen wortels had of een enkel draadje . Ik ben geen kenner maar dit is volgens mij wel erg belangrijk voor de levensvatbaarheid. Ook de maat was bij een groot deel te klein . Ik hoor graag van u .

Snel en correct geleverd tegen gunstige prijs!

conform verwachting, goed dus

snel en netjes geleverd

Super communicatie en alles volgens afspraak

Snelle reactie op e-mail en alles zoals afgesproken! Zeker een aanrader voor kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs!

duidelijke afspraken en makkelijk te bestellen

Erg tevreden, nette prijzen, makkelijk te bestellen en afhalen op een door ons aangegeven tijdstip was ook geen probleem. Komen hier zeker terug, top!!!

Top, goede service

Ondanks drukte planten op tijd verzonden. Zat perfect verpakt. Transport en aflevering in goed overleg. Planten zagen er goed uit.

Snel antwoord op vragen, Prima levering meidoorn Netjes verpakt.

Goede snelle service!

125x beukhaagjes 60-80cm en 40x 125-150cm besteld. Kon snel opgehaald worden en was goed verpakt.

Fijne en vriendelijke service.

Makkelijk te bestellen via de webshop. Snelle bevestiging met ophaaldatum erbij. Ook op een vraag werd snel gereageerd. Bij het ophalen werd ik zeer vriendelijke geholpen. Zeer tevreden dus.

Gemakkelijk en vlot, van bestellen tot afhalen

Bestelling online gaat vlot, betalen vanuit België ook. Afhalen erg gemakkelijk, bestelling was gelabeld en stond klaar. Goed ingepakt. Mooie planten.

Heel goed.

Mooie planten , en goed verpakt

Hele goeie kwaliteit

Levering netjes in houten krat. Planten goed geworteld. Kortom heel tevreden

Prachtige beukenhaag, Uitstekende service

Op vrijdag besteld, op zaterdag al opgehaald. Uitstekende service en hele mooie volle planten.

Gemakkelijk te bestellen

Ze zijn niet duur. Ik heb ze nog niet ontvangen, dus ik kan niets zeggen over de kwaliteit.

Goorbaan 9

4881MH Zundert

Over Beukenhaagkwekerij.nl

Wij zijn een kwekerij die ook rechtstreeks aan particuliere klanten levert. Onze planten worden door onszelf gezaaid en opgekweekt in de volle grond of in pot. Ons hoofdteelt is bos en haagplantsoen. De planten die we leveren zijn geschikt om hagen mee te maken.