Heel positief

Mooie taxus voor de haag geleverd. Goede en nuttige uitleg van hoe te planten en de eerste tijd te behandelen.

Had een verkeerde bestelling gedaan en dat was meteen opgelost zelfs geld is direct terug gestort. Fantastisch!!

Zelden zijn mijn verwachtingen zo overtroffen!

Vandaag onze bestelling ontvangen en we hebben het zelden meegemaakt dat onze verwachtingen zo zijn overtroffen. Prachtige boompjes en zelfs wat groter dan we hadden besteld. Totaal hadden we 50 boompjes besteld en ze waren allemaal stuk voor stuk in topconditie! Een vriendelijke transporteur bracht de boompjes op de door ons gewenste plek zodat we niet ver hoefde te tillen. Vandaag meteen alle bomen geplant en we zijn erg blij met het resultaat. Deze leverancier is voor ons een echte aanrader!

goede beukenhaag voor een goede prijs en service

Nadat wij in 2017 al 300 beukenhaag planten besteld hadden, hebben wij nu nogmaals 90 planten besteld. Prima hoe alles gegaan is. De planten werden verpakt in kartonnen dozen op een pallet geleverd. Een kwartier voordat de chauffeur er was, kreeg ik ook een telefoontje dat hij onderweg was. De planten (100 - 125 cm) zelf zijn goed geworteld, en volop takken. Als ik een nieuwe haag zou moeten bestellen, zou ik dat hier weer doen.

Mooie volle beukenplantjes tegen gunstige prijs

We hebben bijna 600 beukenhaag plantjes besteld (60-80 cm). De prijs was erg gunstig. Bij levering bleek dat alle plantjes behoorlijk vol waren (takken tot onder). Dit is nogal een verschil met de sprietjes die bij de lokale tuinwinkel worden verkocht (tegen hogere prijzen). De dag van levering was bekend, maar het tijdstip niet. Dat zou ik als "verbeterpunt" willen meegeven. Alles keurig ingepakt en geleverd op pallets. Absoluut geen spijt van deze internetbestelling. Ik zou deze winkel aanbevelen aan anderen!

Uitstekend.

Gemakkelijk te bestellen en direct bevestiging. Volgende dag email met dag waarop de planten gereed zouden staan. Stonden ook netjes ingepakt klaar. Planten van zeer goede kwaliteit.

Accuraat

Ik ben ontzettend tevreden. Meerdere malen contact gehad via de mail en er werd steeds binnen een dag gereageerd. Goede adviezen, perfecte levering en mooie planten. Waar voor je geld! Aanrader!

35 m taxus haag besteld en 3 m beukenhaag Nette levering perfect en volgens afspraak.

Warm aan te bevelen!

Via de website beukenhaagjes besteld. Deze kwamen keurig op tijd binnen en zien er goed uit. Netjes verpakt en er zit geen dood plantje bij. Zou het zeker aanbevelen...nette plantjes voor een nette prijs!

Simpelweg super !!

Het informatief contact was al geweldig maar de opvolging na de bestelling net zo. Gewoon netjes de volgende dag geleverd en netjes ingepakt. Het spul kon zo uit de doos de grond in. Binnenkort hebben we nog meer nodig en dat zal zeker weer hier vandaan gaan komen.

Mooie planten en snelle levering

Prima geregeld, zelfs een dag eerder geleverd dan gepland.

Snell believed en naar verwachting

Fantastisch snel en zeer mooie beukenhaag

Snelle levering mooie struiken zeer tevreden

Snelle levering, goedkoopste met bomen.

Snelle levering en kon het nergens goedkoper krijgen. Goed verpakt en ben zeer tevreden.

Snel en goed, zelfs in deze tijd. Mooie boompjes, goed verpakt en makkelijk te planten. Wel een groot verschil in wortelgrootte, maar als ze het gaan doen maakt dat niet uit.

Goede snelle service, en prima kwaliteit!

Na eerdere bestellingen, wederom voor Beukenhaagkwekerij.nl gekozen. Hele goede kwaliteit en snelle zending. Aanrader!

Prima beukenhaag

Levering perfect, Het transportbedrijf belde een kwartier voor levering. Verpakt in plastic en dozen zodat de wortels.niet konden uitdrogen. 3 jaar geleden ook hier 270 stekken gekocht, nu nog 90 erbij om de tuin helemaal af te maken. Ik ga er vanuit dat deze ook net zo goed gaan als de eerste partij.

Mooie gezonde beukhaag, blij mee en snel geleverd.

Nette en goede levering

Goed product voor een mooie prijs

Prima service en kennis van zaken

Goed geadviseerd bij afhalen bestelling en duidelijke digitale instructie voor aanplanten. Vriendelijke ondernemers!

Geweldig!

De bestelling keurig verpakt.De boompjes zien er goed uit.Alle lof, zeker de moeite waard om nog eens wat te bestellen!!!

Snelle en goed verpakte levering.

Op basis van goede resultaten van een eerdere levering opnieuw een bestelling geplaatst.

Prima snel kunnen leveren

Prima snel kunnen leveren

Mooi vertakte stevige beukhaag met uitstekende wortelgestel

Super gezonde stevige beukhaag met fijn wortelgestel en uitstekend transport.

Duidelijke offerte en perfecte levering

Navraag gedaan over de Prunus. Offerte opgemaakt en bleek later dat niet de goede lengte te hebben. Mail ontvangen van hen indirect het geld teruggestort. We hebben de Prunus afgehaald, stond al klaar en extra uitleg gegeven. Super goed allemaal!!!

Goorbaan 9

4881MH Zundert

Over Beukenhaagkwekerij.nl

Wij zijn een kwekerij die ook rechtstreeks aan particuliere klanten levert. Onze planten worden door onszelf gezaaid en opgekweekt in de volle grond of in pot. Ons hoofdteelt is bos en haagplantsoen. De planten die we leveren zijn geschikt om hagen mee te maken.