goede communicatie, ze komen afspraken na

goed contact, voorkeursdatum levering proberen ze zo goed mogelijk aan te voldoen

Alles naar wens

Goede communicatie. Goede kwaliteit planten. Op afgesproken tijd bezorgd!

Goede levering van het juiste product!

Goede communicatie. Heldere site en goede levering. Advies: meer duidelijkheid over welk dagdeel de levering gedaan wordt. Nu wordt gevraagd de gehele dag thuis te zijn.

Mooie beukenhaag, goed verpakt en volgens afspraak geleverd.

Als ik weer haagplanten zoek, ga ik ze zeker bij beukenhaagkwekerij.nl bestellen!

Altijd super goed

Wij hebben al best vaak wat besteld maar het is altijd keurig in orde Kan niet beter eigenlijk TOP

Goede ervaring met de levering van beukenhagen

De levering is prima verlopen en de contacten waren uiterst vriendelijk.

Mooie boompjes tegen goede prijs

Keurig netjes ontvangen, wortels nog goed vochtig. Top. Blijf zo doorgaan! Beter kun je het niet krijgen.

Beter dan verwacht

De beuken ontvangen via post NL. Ze waren met zorg verpakt, de wortels waren niet beschadigd en waren allemaal nog goed vochtig! Vaak met wortelgoed gewerkt, maar nooit zo netjes thuis ontvangen. Ook waren de beuken een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders voor particulieren. Zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen via deze site!

Goede prijs/kwaliteit, snel en efficient bestellen/bezorgen

Goede prijs/kwaliteit, snel en efficient bestellen/bezorgen. Zeker aan te raden. Nu afwachten tot de heg gaat groeien en de blaadjes gaan uitlopen :)

Mooie boompjes snel geleverf

Beuk besteld en werd snel en netjes verpakt bezorgd, top.

Prima prijs-kwaliteitverhouding en vlotte levering

Beukenhaagkwekerij levert voor een zeer scherpe prijs. Op woensdagavond besteld en reeds vrijdagmiddag in huis. Netjes verpakt met in de doos plastic-folie tegen het uitdrogen.

zeer tevreden met de ontvangen jonge ligusterhaag.

mooie ligusterhaag boompjes ontvangen met zeer goede en grote wortels. ben er zeer blij mee.

prijs/kwaliteit prima voor elkaar

online beuken besteld en een paar dagen later opgehaald. afhalen ging boven verwachting snel en netjes. inmiddels de haag geplaatst en nu afwachten of alle boompjes gaan aanslaan.

Snel duidelijk en goede kwaliteit hagen

Snel duidelijk en goede kwaliteit hagen. Ook samenwerking met het transport bedrijf was sterk. Dag ervoor even gebeld omtrent het tijdstip van leveren. Op het uur precies!

Top kwaliteit.

Snel, netjes en betaalbaar.

Goede kwaliteit, verpakking kon iets beter

Prima kwaliteit. In 1 doos zat geen folie in de doos, alleen buitenom. Wortels waren droog.

Keurig verpakt, netjes op de hoogte gehouden over bezorging.

Keurig verpakt, netjes op de hoogte gehouden over bezorging. Planten zien er sterk uit. we moeten nog planten, wachten of alles goed aanslaat.

Zeker een aanrader

Super netjes verpakt....keurig de datum ontvangen...de beukhaag zien er goed uit..laat de lente nu maar komen

Prettig

Prettig ontvangen bestelling stond klaar. Paar goede weetjes meegekregen. Leuke prijzen. Kortom perfect.

vriendelijk en goed geholpen

Goede service, afspraken goed nagekomen en vriendelijke mensen

top

goede product en snelle levering, kleine min puntje, ik heb een bosje van 25 en helaas zaten maar 24 haag liguster in.

Heel goed.

Opgebeld wanneer er bezorgd kon worden en netjes verpakt en keurig afgeleverd.

Levering exact zoals beloofd!

Keurig verpakt, netjes op de hoogte gehouden over bezorging. Planten zien er sterk uit. Direct gepland, nu wachten of alles goed aanslaat. Alle vertrouwen in.

Goede website met heldere informatie. Bestelling werkt prima en vervolgens zeer snelle levering. Beukenhaagjes zien er prima uit. Gewoon helemaal goed!

Goed georganiseerd bedrijf en super vriendelijk

Voorjaar 2018 heb ik mijn beukenhaag geplant (330 stuks), super tevreden, slechts 3 plantjes hadden het niet gehaald. Een droom. En toen werd het zomer en was het droog, lang droog, super droog. Eerst was daar op de haag niets van te merken, maar tegen augustus was het effect zichtbaar. Op delen waar de bodem extra uitgedroogd was (concurrentie met volwassen bomen, hoogteverschil …), begonnen de jonge plantjes het stilaan op te geven. Een aantal hebben het op de laatste reserve, toch nog gehaald maar na de tweede warme zomer op rij, werd duidelijk dat herbeplanting onontkomelijk was op ongeveer de helft van de lengte. Ik was eerst zeer tevreden over dit bedrijf, en heb dus ook opnieuw hier besteld. Ik ben zelf naar Zundert gereden, en was net als de eerste keer super tevreden over de organisatie. Bestelling lag klaar en een medewerker heeft netjes geholpen de plantjes in te laden. Absolute aanrader.

Goorbaan 9

4881MH Zundert

Over Beukenhaagkwekerij.nl

Wij zijn een kwekerij die ook rechtstreeks aan particuliere klanten levert. Onze planten worden door onszelf gezaaid en opgekweekt in de volle grond of in pot. Ons hoofdteelt is bos en haagplantsoen. De planten die we leveren zijn geschikt om hagen mee te maken.