Pluspunten
Vis website besteld. Levering, prijs en verzorging prima. Goede ervaring
Pluspunten
Communicatie via e-mail zeer positief. Snelle reactie op vragen. En kregen een zeer professioneel mail mbt eventuele vertraging met leveren ivm veranderingen bij de post. Zeer fijn en netjes dat ze ons op de hoogte stelden hiervan. Ben zeer tevreden op alle vlakken. Zal zeker positieve mond-op-mond reclame maken voor jullie!
Pluspunten
Alle vragen werden beantwoord. Ook die via de mail.
VerbeterpuntenVerbeterpunt misschien, mij was niet helemaal duidelijk dat er een vaste bezorgdag was. Ik dacht dat ze vanaf dat moment geleverd konden worden. Maar dat is wellicht logisch omdat er grote aantallen tegelijk "geoogst" worden.
Pluspunten
Beukenhaagkwekerij, zorgt voor een uitstekende communicatie, hoe de stand van zaken is betreffende de bestelling en eventuele vertragingen met levering. Natuurlijk kan ik geen 10 punten geven over de planten welke we hebben besteld omdat ik ze net heb geplant. Maar als alle planten aanslaan had ik zeker een 10 gegeven. Taxus prima verpakt in plastic ( tegen uitdrogen) en ruime doos.
VerbeterpuntenNiets aan veranderen
Pluspunten
Goede prijs, goede boompjes.
VerbeterpuntenIk zou postnl heroverwegen. De app gaf aan dat ze donderdag zouden komen. Ik wist al dat dat niet kon, maar toch. Vervolgens nieuw tijdstip; vrijdagmiddag. Ik hele dag thuisblijven zonder dat ze komen, wordt het ‘s avonds aangepast naar zaterdag. Zucht... ik heb ze er dus pas net in kunnen zetten... en ze hebben HEEEEEL VEEEEEL blad verloren. :(
Zoals aangegeven kon de bestelling later geleverd worden. Het blad verlies heeft geen gevolgen voor de kwaliteit van de planten.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers Die mij hielpen
VerbeterpuntenSucces met de verbouwing !!
Pluspunten
Duidelijke informatie, snelle reactie bij vragen. Duidelijkheid over levering. Goed product! Goede prijs.
Pluspunten
Goede webshop, goede kwaliteit al jaren lang !
VerbeterpuntenKwaliteit en eerlijkheid mort altijd voorop staan
Pluspunten
Keurige afhandeling van d3 bestelling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede bereikbaarheid via telefoon of mail. Vriendelijkheid van het personeel
VerbeterpuntenVoor mij niet van toepassing aangezien ik heel erg tevreden ben.
Pluspunten
Taxushaag besteld, kwaliteit is super evenals de levering.
Pluspunten
Zeer klantgericht, beantwoorden al je vragen deskundig.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Afspraak is afspraak
Pluspunten
De boompjes werden snel en goed geleverd Top!
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Gewoon goed. Mooie verse planten. Duidelijke , snelle levering ! Niets op aan te merken
Pluspunten
Vriendelijk telefonisch advies en snelle levering! Mooie frisse planten werden geleverd tijdens de hittegolf!
Pluspunten
Wij zijn erg tevreden over hoe het contact verlopen is, de snelle levering aan huis en de kwaliteit van de beukenhaagplanten!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed te woord gestaan. Vriendelijk en accuraat.
Pluspunten
Op korte termijn snelle levering
VerbeterpuntenTrack en trace
Pluspunten
Mooie beukhaag in pot , goed verpakt met versturen. Zeer tevreden
Goorbaan 9
4881MH Zundert
Wij zijn een kwekerij die ook rechtstreeks aan particuliere klanten levert. Onze planten worden door onszelf gezaaid en opgekweekt in de volle grond of in pot. Ons hoofdteelt is bos en haagplantsoen. De planten die we leveren zijn geschikt om hagen mee te maken.