Pluspunten
Prima planten voor een goede prijs; keurig verpakt verzonden en via de mail de nodige tips voor het planten en verzorgen.
VerbeterpuntenAangeven in hoeveel dozen de levering komt; nu had tnt 1 doos in de bus laten staan die savonds werd nabezorgd; had voorkomen kunnen worden.
U krijgt per doos een link om de bestelling te volgen. Op onze verzendbonnen die op de doos zitten staat het aantal collie vermeld als het meerdere pakketten zijn. Compliment voor Postnl dat ze dezelfde dag terug gekomen zijn voor het vergeten pakket.
Pluspunten
Goede kwaliteit planten. Over de levering (inpakken) zeer te vrede.
Pluspunten
helder gecommuniceerd, doen wat ze zeggen, keurig verpakt, mooie beuk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte en snelle levering; goede gebruiksaanwijzing en veel tips
Pluspunten
Snelle en goede levering. Zeer tevreden met onze beukenhaag. Er worden goede tips gegeven voor en zowel na beplanting.
Pluspunten
Tijdige levering van bestelling. Bestelde beukenhaagjes zaten netjes en ruim verpakt in plastic met stevige doos er omheen. Goed product voor een scherpe prijs.
Pluspunten
Jullie service is super! Goede duidelijke website, makkelijk te bestellen en kunnen laten bezorgen op een gewenste datum waar ook aan wordt gehouden, geen negatieve punten! Nu hopen dat de Haag mooi gaat bloeien!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering met goede communicatie en n prima prijs!
Levertijd die op de site vermeld staat klopt niet. Maandag besteld en zaterdag pas in huis ipv woensdag of donderdag zoals op de site staat.
U kunt bij ons aangeven tijdens het bestelproces welke datum u de bestelling wilt ontvangen. Staat er geen voorkeur vermeld dan plannen we doorgaans aan het eind van de week. U kunt dan na de bevestiging die u van ons ontvangt nog een wijziging aan ons doorgeven welke dag u de bestelling wel wilt ontvangen. De tabel geeft aan wat de mogelijkheden zijn tussen bestellen en afleveren.
Pluspunten
Zeer mooie beukenplanten, maat viel absoluut niet tegen en prijstechnische zeer gunstig.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Alles netjes verpakt en conform afspraak geleverd. Zelfs een nabestelling nog erbij gedaan!
Pluspunten
Snelle en duidelijke site en levering
Pluspunten
Ze hebben de planten persoonlijk bij ons thuis gebracht toen bleek dat het bij PostNL mis was gegaan met de verzending!
Pluspunten
Ik was uitermate tevreden over de aangeboden oplossing nadat een bestelling niet volgens afspraak uitgeleverd kon worden door postNL.
Pluspunten
Correcte en snelle levering van wat is besteld op een zelf te kiezen dag. Haag was prima verpakt en het materiaal ziet er prima uit. Net gepland dus over uitval kan ik niets roepen. Ondanks de bezorgkosten zijn de totale kosten voor de Haag nog altijd goedkoper dan dat ik ze zelf ergens ga halen. Gemak dient de mens.
Pluspunten
Prima haag met lage verzendkosten. Geweldig dat dit zo kon. Superblij!
VerbeterpuntenVooralsnog geen!
Pluspunten
Snelle levering, juiste levering, prima kwaliteit
Pluspunten
Mooie beukjes, flinke wortels en vertakking tot onderaan, dus snel een dichte haag. Vlotte levering. Complimenten!
Pluspunten
Prima service en mooie planten, goede kwaliteit.
Pluspunten
Prima service en mooie kwaliteit
Goorbaan 9
4881MH Zundert
Wij zijn een kwekerij die ook rechtstreeks aan particuliere klanten levert. Onze planten worden door onszelf gezaaid en opgekweekt in de volle grond of in pot. Ons hoofdteelt is bos en haagplantsoen. De planten die we leveren zijn geschikt om hagen mee te maken.