Pluspunten
Duidelijke website met informatie en erg goede en nette uitlevering. Op dinsdag besteld en donderdag in huis. Netjes verpakt en prima kwaliteit haagjes !
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Levering geheel volgens afspraak, mooie boompjes en prima prijs. Nu hopen dat ze goed aan slaan.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering, netjes verpakt, goed product.
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Netjes verstuurd in een grote doos. Mooie grote stevige plantjes. En erg goedkoop
VerbeterpuntenDenk niet dat het beter kan
Pluspunten
Goede kwaliteit beukjes, bezorgd op het afgesproken moment. Keur. Verpakking was prima, de beukjes waren in goede conditie aangekomen
Pluspunten
Snelle reactie op de mail. Heldere communicatie. Levering op de gewenste dag
VerbeterpuntenDe aanvullende vraag over het aflevertijdstip was niet goed doorgegeven aan de vervoerder
Pluspunten
Prima materiaal en een goede levering
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, scherpe prijs
Pluspunten
Keurige levering, goede haag planten.
Pluspunten
Levering keurig op de afgesproken datum. Verpakking van de producten is prima. Handleiding bij de producten is duidelijk.
Pluspunten
Snelle service, goede vakkennis welke per mail met je gedeeld wordt waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Ook staat hier duidelijk in vermeld hoe de boompjes gepland moeten worden. Top! De boompjes zijn van goede kwaliteit en zoals vermeld staat op de site hebben ze veel vertakkingen, ook onder in.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hulpzame app op de site die je helpt uit te rekenen hoeveel er nodigd is per meter haag. Behulpzame werknemer die persoonlijk reageerde met een telefoontje om voor ons de gewenste leverdatum toch te realiseren. De bestelde zakken grond kon ik zonder problemen cancellen waardoor de haag toch keurig op tijd geleverd kon worden per post, dit alles was keurig verpakt. Het geld voor de grond is netjes teruggestort en de leveringskostten gewijzigd. Hartelijk dank hiervoor.
Pluspunten
Bestelling ligt snel klaar; mooi product en je wordt goed geholpen met het inladen.
Pluspunten
hele mooie planten gehad netjes op tijd geleverd top kan ik iedereen aanbevelen
Pluspunten
Snel en goed geleverd,
Onze planten worden op lengte gesorteerd en voldoen aan een bepaalde dikte. Dat er wat dunnere en dikkere bundels bij zitten komt door het zand dat in sommige planten is blijven zitten tijdens het rooien in nattere omstandigheden.
Pluspunten
Snelle Levering. Zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt en goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heldere, goed toegankelijke, snelle website. Prima communicatie. Snelle levering
VerbeterpuntenWe kregen uw e-mail komt binnen met een rode balk.
Pluspunten
goede duidelijke website gemakkelijk te bestellen en te betalen accurate levering en goed verpakt goed geworteld plantmateriaal
Verbeterpuntenduidelijkheid over duurzaamheid (bodem, gewasbescherming, etc)
Pluspunten
-Snelle en vlotte bevestiging van de bestellingen -Behulpzaam aan de telefoon -Goede prijs voor kwalitatieve producten
Pluspunten
Op tijd geleverd. Prima verpakt
Goorbaan 9
4881MH Zundert
Wij zijn een kwekerij die ook rechtstreeks aan particuliere klanten levert. Onze planten worden door onszelf gezaaid en opgekweekt in de volle grond of in pot. Ons hoofdteelt is bos en haagplantsoen. De planten die we leveren zijn geschikt om hagen mee te maken.