Correct, snel en goed aanbod

Al meerdere zaken besteld. Steeds snel geleverd en correct!

Fijne snelle service en goede producten!

We hebben heerlijk genoten van de ontvangst en het testen van onze nieuwe fans!

TOP

Altijd snel en correct in levering en ook in mails beatwoorden

Als altijd prima service en prima spullen

Als altijd prima service en prima spullen

5 sterren welverdiend

De enige winkel waar ik mijn materiaal online bestel en een superservice, merci daarvoor

Uitstekende service !

Had een bestelling geplaatst maar had dit niet juist gedaan. Werd dezelfde dag teruggebeld om de bestelling aan te passen,om extra verzendkosten te voorkomen, Top.

Meteen aan de slag

Mijn jongleerballen kwamen snel. In de doos zat ook extra informatie met linkjes naar filmpjes met uitleg hoe je kan leren jongleren, om meteen zelf aan de slag te kunnen. Voor veel mensen erg handig denk ik! Heel klantvriendelijk.

Super service!

Toen ik er eindelijk achter was gekomen hoe het ding heet die mijn tweeling graag voor hun verjaardag wilde hebben, had ik nog maar 2 dagen voordat ze jarig waren. Dit heb ik gemeld bij opmerkingen bij de online bestelling. En het pakket was er gewoon de volgende dag mèt 2 ballonnen en 2 spekjes voor de jarigen. Super attent! De rola bola is van goede kwaliteit en de meiden maken er gretig gebruik van.

Geweldig service!

Ik heb Circus-Expert.nl gebeld om meer informatie te krijgen over welke diabolo ik zou kunnen kopen voor mijn zoon z'n verjaardag. Ze konden mij heel goed informeren over diabolos en hebben zelf wat info over cirucus scholen naar mij gemaild. Mijn betselling is snel aangekomen en er waren zelf klein extras in voor de jarige. Top service!

Bij Circus-expert hebben ze aandacht voor u en ge kunt er toffe jongleermaterialen kopen!

Alleen maar positieve ervaringen met Circus-Expert. Goede materialen, veel keuze. Snelle levering. Duidelijk; passie....

super !

zeer snelle en goede levering. Helemaal top !

Snel en professioneel!

Snelle professionele levering!

Super tevreden!

Het ging snel en ik ben blij met het product. De koopervaring was heel persoonlijk en ik kreeg zelfs nog informatie over evenementen en een snoepje mee. Veel leuker bij zo een winkel te kopen dan bij bol, Amazon, etc.

snel, goed en duidelijk

Prima levering, voldoet aan de verwachting

Kwaliteit zoals omschreven; vlot en netjes geleverd.

Vlotte en snelle levering

Goede omschrijvingen bij het materiaal. Of filmpjes die verduidelijking geven of een goed beeld over het materiaal

Goede web shop en snelle verzending

Bestellen zonder problemen en leuke web shop

Perfecte service en kwaliteit

Bestelling vlot verlopen dankzij hulp van een medewerker; zoon blij!

Keurig een fout van DHL opgelost

Keurig een fout van DHL opgelost

Altijd aardig en ze verkopen kwaliteit

Het verschil in jongleerballen met die uit de speelgoedwinkel is echt enorm. En mijn zoon speelt ipv met de iPad nu vaak met zijn Chinese bordjes.

Goede levering

Het product is naar wens, en goed geleverd

Geweldig service

Geweldig geholpen, het pakket is mooi aangekomen sneller dan verwacht ook.

Supersnel, met alles wat ik graag wilde. Dank jullie wel!

10/10 service!

i‘ve ordered many times and i‘ve always been met with fast, easy and reliable service!

Super service

Naar verwachting opgestuurd en compleet snel geleverd.