goede afhandeling

duidelijke website, goede afhandeling

Ik wilde nog wat bij bestellen en werd keurig opgebeld dat dat nog kon. Zo hoefde ik geen dubbele verzendkosten te betalen.

Lekker bezig

Spullen besteld, bezorgd via DHL. Maar spullen kwamen niet aan met DHL. Toen werd ik gebeld door een medewerker en die hebben aangeboden het opnieuw via post NL te sturen. Erg fijn, pro actief en behulpzaam.

Fantastisch!

Leuke website, nog veel leukere winkel. Deskundig en behulpzaam personeel, altijd bereid mee te denken. Ook de filmpjes op de site en op youtube zijn handig!

Duidelijke informatie voor elke aanschaf!

Bij elk product staat wel een uitlegvideo of omschrijving. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om te kiezen welk product het beste zou werken voor mij. Ook het bestellen ging gemakkelijk en de levertijd viel reuze mee ondanks black friday.

Snel bezorgd en goede kwaliteit product

Helemaal tevreden!

Mooi assortiment en goed advies

Erg fijn dat er middels filmpjes informatie en adviezen worden gegeven over de producten. Top!

Snelle levering van materiaal en goeie service achteraf

Per vergissing was me een verkeerd product toegestuurd (iedereen maakt wel eens fouten, ik ook, dus zeker geen kritiek hier), maar heel snel werd de nodige actie ondernomen om die fout recht te zetten. Ik kreeg het juiste product heel snel thuis geleverd.

Zo’n leuke winkel

Wat een leuk en uitgebreid assortiment. Altijd kwaliteit en supersnelle levering.

Goede keuze, truuk lukt eindelijk beter

Dankzij een duidelijke uitleg in een YouTubefilmpje van Circus-Expert kunnen komen tot een goede keuze van jongleerballen. In januari ben ik begonnen met jongleren. Nu aan het oefenen voor Mills Mess. Daar had ik 3 verschillende kleuren voor nodig om te kunnen zien wat ik in welke volgorde doe. Bovendien vond ik dat ik na al dat oefenen mezelf professioneler materiaal mocht gunnen. En het werkt, fijner materiaal en ik kan de kleuren volgen.

Snelle goede sevice

Bedankt voor t mooie zadeltje Nog mooi op tijd voor de feestdagen En een leuke sticker erbij voor op de eenwieler Kind blij, ik blij!!

Een winkel met ziel voor wat ze verkopen

Blij met de producten, heel fijn de filmpjes op de site met informatie en snelle levering. Bedankt!

Heel fijn

Goede vlotte communicatie.

Fijne website, duidelijke uitleg, heel snel verzonden

Veel keuze, duidelijke uitleg en supersnelle verzending.

Handig

Handig dat er filmpjes bijzitten

vriendelijk & snelle service

+ overigens goede producten + uitgebreid aanbod + vriendelijk personeel + lokale webshop - voor enkele producten (zoals fire fans) zou ik door prijs/kwaliteit elders m'n aankoop doen.

net dat stapje extra!

duidelijke omschrijving vd producten met gebruikers tips. leuke filmpjes door bevlogen figuren. goeie prijzen en snelle service. pakketje ‘persoonlijk’ gemaakt door kaartjes en een lekker snoepje.

Behulpzaam snel vriendelijk

fijne omgeving en duidelijke site

Er waren problemen (formaat) bij het verzenden en daar ben ik door Circus expert over gebeld en is er naar een goede oplossing gezocht en gevonden

Circus Expert levert een mooi product, verstuurt snel.

Wij kochten de Picasso flowerstick, voor een 8 jarige. De informatiefimpjes op de website hebben me geholpen de juiste keus voor een product te maken. De verzending kwam sneller dan verwacht, een hele fijne meevaller. Het product ziet er degelijk uit en voelt ook zo. Het daagt uit tot spel.

Prima materialen en snelle service.

Dit is een voorbeeld bedrijf met materialen van hoge kwaliteit, snelle bezorging en uitstekende service. Altijd antwoord op de vragen en niets is teveel.

Topservice!!

Ik kreeg heel duidelijk en nuttig advies ivm onze aankoop, snel antwoord op mijn vragen. Supervriendelijke communicatie en heel behulpzaam.

Leuk assortiment, snel verzonden.

De ballen liggen goed in de hand

Goed van gewicht. De vaas bloemen van mijn oma ligt helaas in scherven. Maar dat ligt niet aan de ballen!

Persoonlijk - leveren kwaliteit - snel

Wij zijn heel blij met circus expert en bestellen vrijwel al ons circus materiaal bij hen. Circus Santelli Groningen