Goed, denken mee!

Goed, denken mee!

Top ervaring

Makkelijk en snelle levering en met de leuke filmpjes was de dochter ook gewoon dadelijk vertrokken en genieten we elke avond van een voorstelling

Snel en heel klantvriendelijk

Wij kopen hier al jaren al onze circus spullen. De levering us altijd snel. Het contact met de eigenaar is erg vriendelijk. Wij zijn heel tevreden!

Deskundig en Betrokken

Groot assortiment, snelle levering! En bovendien goede instructie video’s! Tol!

snel en goed advies

naar verwachting en snel

altijd een top service

ruud bied je altijd een top service. hij heeft ruime kennis van alle producten. en hij kan ook veel voor doen.

Fijne winkel. Groot aanbod, uitstekende service

De mannen van Circusexpert weten waar ze het over hebben, verzenden snel en zijn altijd bereid om te helpen met advies. Fijne speciaal winkel.

Super klantvriendelijk

Makkelijke communicatie. Snelle service. Goed ingepakt. Helemaal mooi.

Goede info op de site. Snel geleverd.

Goede info op de site. Snel geleverd.

Goeie kwaliteit, snelle levering

Goeie kwaliteit, snelle levering

Supersnel

Jongleerballetjes besteld en binnen no time in huis: perfect!

Goede service, leuke instructiefilmpjes en snelle levering.

Al meerdere bestellingen gedaan. Overzichtelijke website, met duidelijke uitleg over het materiaal, zowel in tekst als in video's. Toen een van mijn bestelde producten niet leverbaar was, werd ik keurig gebeld over een passende oplossing, heel fijn.

Erg goed

Ik had kevlar touw nodig voor de crackers voor mijn bullwhip ik kon nergens het goede touw vinden maar hier wel daar ben ik blij mee, de zweep knalt geweldig en de crackers gaan langer mee , snel geleverd dus bedankt circus expert

goed geregeld

Diabolo prachtig product

Wat een super kwaliteit diabolo!!! Onze zoon is er heel blij mee en hij doet het heel goed! Leuk ook dat er boekje bij zit met trucjes. Bedankt!! Ook snel geleverd.

Superservice!

Ik werd zelfs nagebeld of ik inderdaad de juiste kleuren kegels had besteld, omdat ze erover twijfelden. Dubbelcheck dus. Heel netjes!

Aanrader

Correcte service, vlotte en aangename communicatie. Flexibel en oplossingsgericht.

Super tevreden!

Erg behulpzaam. Had foutieve bestelling gedaan is na een belletje zorgvuldig opgelost. Aanrader

Super goede circus winkel

Bestellingen bij Circus-Expert zijn altijd een plezier. Ik ben zelf al meer dan 5 jaar professioneel jongleur en bestel graag bij Circus-Expert. Laatst had ik een nieuwe diabolo nodig, meteen hier besteld (beste prijs). Werd heel vriendelijk nog gebelt om te vragen of ik wist dat er geen stokjes bijzaten, enkel de diabolo. Hele goede service voor iedereen die er wellicht minder verstand van heeft. Dit neemt overigens niet weg dat dit ook al duidelijk op de website stond vermeld. Dit maakt het alleen maar attenter van Circus-Expert. Helemaal goed!

Levering op tijd, goede producten

De levering was op tijd, en de producten zijn super! Ook vind ik de uitleg video's op de website heel fijn! Dank!

prima service

Wat ik bijzonder leuk vond is het filmpje van jullie als de bestelling geplaatst is. Die is GEWELDIG.

Goed advies en snelle service

Ben al een paar keer goed en persoonlijk geholpen met advies over eenwieleronderdelen. Nog steeds tevreden!

Erg goed bereikbaar via mail en telefoon. Gaan in dialoog, zoeken naar oplossingen.

Algemeen goede ervaringen, snel verstuurd, tot op een keer

Ruime ervaring en snelle leveringen

Fijn bedrijf met perfecte kennis van materiaal. Snelle levering