makkelijk om te bestellen en erg snel in huis

Snelle levering van het product

De helft was goed.

2 bussen olie besteld. Een volgens de bestelling en de andere zelfde merk maar ander type.

heel erg tevreden over jullie ga zo door

heb iets besteld werd heel gauw in goede staat afgeleverd bedankt

Top mensen, goede service

Je wordt behandeld zo als het hoort.

Snelle en goede levering van mijn nieuwe ruitenwissers

Snel en goede service

Snelle levering, goed verpakt en goede service.

Snelle levering. Goede sevice

Snelle levering. Goede service. Duidelijke informatie per mail!

perfect

finding and ordering the correct products is simple and fast 10 out of 10 for service

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Snelle en duidelijke levering

Zeer positief.

good service fast delivery.

fast delivery and genuine part

Zeer goede aftersales!

Drie dagen voordat mijn auto naar de garage moest heb ik een onderdeel besteld bij Autopartswinkel. De levertijd zou twee dagen zijn. Toen ik halverwege de volgende dag nog geen track & trace code had ontvangen vreesde ik dat het onderdeel er mogelijk niet op tijd zou zijn, dus heb ik contact opgenomen. Het onderdeel bleek waarschijnlijk te laat bij hun geleverd te worden. Ze hebben proactief gehandeld en me keurig op de hoogte gehouden over de status. Toen het onderdeel inderdaad te laat bleek te worden geleverd hebben ze het direct laten weten, excuses aangeboden en heb ik het geld snel terug ontvangen. Ze gaven aan dat ze het zelfs eigenhandig hadden bezorgd als ik enigszins in de regio woonde om de vertraging te compenseren. Ik ben heel erg tevreden over hoe ze dit hebben aangepakt! Als verbeterpunt hadden ze me kunnen informeren over de vertraging.

Goed en goedkoop

Ruitenwissers voor Dacia Logan MPV

Zeer goede service van de helpdesk en professioneel

Goed advies, afhandeling van retourneringen en het leveren van de juiste producten

duidelijke bestelmogelijkheid

super handig om het juiste product te vinden. Niet elke auto is het zelfde maar dit ging zonder problemen. Zeker voor herhaling vatbaar

Veel onderdelen op voorraad. Snel geleverd en duidelijke informatie betreft artikel en levering.

Klant voor de tweede keer; alles klopt gewoon!

Makkelijk opzoeken op de site wat je precies moet hebben; makkelijk bestellen en betalen en de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer ..... oh ja de prijzen die ze vragen zijn ook heel goed.

De ruitenwissers die niet paste in de houder kon kosteloos worden geretourneerd en de storno ontving ik heel vlot.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product en goede service

Geen het is goed zo

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Niets op aan te merken, wat mij betreft. Levering volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering met eigen bezorgdienst door heel Nederland.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Voorafgaande aan de bestelling telefonisch advies bij de verkoper ingewonnen. Ben zeer prettig behandeld en te woord gestaan. Onderdeel werd snel geleverd, heb ik zelf geïnstalleerd en het product werkt zoals beloofd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Juiste, snelle levering. Goede inlichting voor koop

Nvt

Ruysdaelbaan 35 c