Geleverd binnen 1 dag, prachtig product.

Tevreden!

Mooie cadeaus van super kwaliteit

Erg mooie cadeaus van goede kwaliteit. Het shirt was niet op voorraad, maar toch binnen een week geleverd. Super! Leuk bedrijf met leuke enthousiaste mensen!

Leuke, toepasseijke, betaalbare artikelen.

Snelle levering en de artikelen naar wens.

Goede communicatie. Ik had 3 verschillende bestellingen en die zijn op aangegeven tijd ontvangen.

Mijn gepersonaliseerde vlag is zeer snel geleverd bij een fantastische juf!

Goede ervaring

Mooie vlag goede kwaliteit origineel

Top vlag!

De vlag ziet er geweldig uit en het is snel geleverd. We wachten nu op het moment dat deze mooie vlag uit kan!

Snelle verzending

Super leuke spullen.

Goed, snel en vriendelijk

We hebben een vlag besteld met naam erop en de levering zou 2 weken kunnen duren. We kregen de vlag na 1 week! Ik vind het fijn dat geen levertijd wordt beloofd die achteraf niet haalbaar is. Het is een hele mooie vlag!

Super website

Super leuke spullen. Heb hier mijn vlag besteld. Wel jammer dat ik geen track en trace code heb ontvangen dus wist niet wanneer ik hem binnen kreeg…

Mooie producten voor een goede prijs.

Erg tevreden met mijn bestelling. Ziet er top uit.

Snelle en goede service. Twee mokken die beschadigd waren, werden snel omgeruild.

Leuk!

Heel leuk assortiment, snel verzonden!

Mooie vlag en keurig op tijd geleverd. Ook een mail over de levertijd (er zat wat tijdsdruk achter) werd snel en vriendelijk beantwoord.

Super snelle levering vlag meester en juf

Wat een snelle service en wat een leuke vlaggen. Super blij mee en trots op onze nieuwe meester en juf!

Geweldige producten!

Een meester mok en meester notitieblok besteld. Beide als cadeautje. Erg leuk ingepakt en snel geleverd!!

Prima site, op tijd geleverd mooie artikelen!

Fantastisch dat deze webshop ervoor zorgt dat ik iedereen mijn geweldige beroep kan tonen

Wat mooi dat deze artikelen te koop aangeboden worden door MEES&CO! Zo kan ik met trots mijn beroep aan iedereen die ik tegenkom tonen. Wellicht kunnen we op deze manier ook iets doen aan het lerarentekort: weer trots worden op ons eigen beroep! Als de levertijd iets korter zou kunnen worden: graag! Is het een optie om een grotere voorraad van kleding aan te leggen? Maar de lange levertijd doet verder niet af aan het fantastische en de kwaliteit van de artikelen.

Snelle service, mooie producten

Onze oudste dochter wordt Juf, dus daar hebben we al vaker artikelen voor besteld. Onze jongste is danseres/choreografe en daar konden we nu ook een geslaagd vlag voor bestellen

Moeiteloos

Snelle bestelling en snelle levering

Een gepersonaliseerde vlag besteld, met een week in huis sneller dan ik verwacht had in een hele mooie kleur. Alles prima verlopen je kunt hier gerust bestellen. Kunnen niet wachten om hem op te hangen en zeer benieuwd hoe de nieuwe juf dat gaat vinden.

Super kwaliteit lunchbox en yoghurt beker en drinkfles met de tekst Juf

Kado’s heel Verzorgd en leuk ingepakt met mooi kado papier , keurig in doos met factuur . Snelle levering

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!