Perfecte service

Slang past perfect, lengte ook precies goed. Kom zeker terug voor de volgende keer.

top

goede uitleg dankzij kennis bank online. mijn atlas kraantje uit 1985 graaft weer..

Alles perfect en snel geregeld .

Goeie kwaliteit , snelle service , vlotte communicatie .

De service is goed snelle levering!

Goed zeer tevreden

Prettig koop daar meer

Bestelling perfect en snel afgerond, zoals het moet.

Bestelling perfect en snel afgerond, zoals het moet.

eerst beloven, daarna niet in voorraad

Op de site in voorraad, na aankoop krijg je een mail dat er vertraging is (5 dagen!) later blijkt dat ze reeds een deellevering hadden kunnen doen, maar dat moet je dan wel zelf vragen...

Goed bedrijf komt afspraken na

Aantal hydrauliek slangen met aangeperste koppelingen besteld via de webshop. Mooie site waar je gemakkelijk de juiste koppelingen kunt vinden door goed aangegeven maatvoering. Een aanrader.

Niets op aan te merken

Vlot besteld, snel geleverd

prima webshop

Duidelijke webshop. En de onderdelen waren de volgende dag in huis. prima service en goede prijzen.

Goede kwaliteit aan eerlijke prijs en op tijd geleverd.

Als particulier goed geïnformeerd op site zodat herstelling snel zelf kon worden uitgevoerd.

Goede en snelle levering

Duidelijke website om je materialen bij elkaar te zoeken en gemakkelijk te bestellen

Gewoon goed

Bestellen via webshop is heel eenvoudig en duidelijk. Dit op voorwaarde dat je enige basiskennis hydraulica bezit. De videos zijn hierbij een aanrader. Spullen komen snel aan en levertijden zijn duidelijk. Je wordt per mail goed op de hoogte gebracht ivm je bestelling.

super

De omschrijving van het product was duidelijk en juist. De bestelling was correct.

Goede service, vlotte levering!

Het benodigde product was vlot en in goede orde geleverd. Zeker aanbevolen!

levering zonder gebruiksaanwijzing

Spijtig dat er geen aansluitschema wordt mee verzonden

Artikel zoals beschreven

Artikel zoals beschreven, levertijd nagekomen

Ok

Aan het einde was het goed maar dat de levertijd welke vermeld staan niet actueel was is wel vervelend.

Prima geholpen, maar als leek is het wel puzzelen.

Als leek op het gebied van hydrauliek heb ik een maatwerk oplossing uitgevraagd. Ik ben vervolgens prima geholpen met de uitwerking en offerte van mijn systeem. Na bestellen is er snel geleverd. Wel heel lastig dat er geen montagehandleiding of aansluitschema's bij een systeem worden geleverd. De video's op jullie site en de klantenservice schieten vervolgens nét te kort om het geheel vlot en foutloos in elkaar te zetten.

Volgende dag geleverd

Snelle levering, goede site

Ik had 2 hydroliek koppelingen nodig, vrij snel gevonden bij Hydroliek 24. Snel on huis en past en werkt perfect.

Perfect produkt

Heel snelle levering en produkt zoals beschreven en van degelijke kwaliteit

Super!!!

Goed geholpen, correct advies gekregen en goederen snel en correct verzonden. Een voorbeeld!

Snelle correcte levering

Goede overzichtelijke site

TOP!

Snel en netjes geleverd

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Hydrauliek24

Het assortiment van Hydrauliek24 bestaat uit vele onderdelen en complete hydrauliek systemen voor diverse toepassingen. Bij Hydrauliek24 bent u verzekerd van kwaliteit en garanderen wij onze klanten de laagste prijzen. Producten op voorraad worden binnen een dag geleverd. Voor vragen zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 053-7113861 of mailen kan ook naar [email protected]