Slang configuator is ideaal en goed geleverd

Oude slang was in slechte staat. met hydroliek24 slang overgenomen en besteld. Erg makkelijke en duidelijke configurator, past perfect.

prima geholpen snelle levering

Over Hydrauliek24 positief. 1 minpuntje wat betreft de vervoerder. PostNL bezorgt hier regelmatig buiten werktijd ('s avonds) waardoor we ons pakketje zelf ergens op moeten gaan halen. Misschien gebruik maken van een andere vervoerder zodat het echt bezorgd wordt!

alles ok

alles zoals het hoort

Product zoals omschreven

slang op maat

prima slang voor een prima prijs en ook nog eens rap geleverd.

Niet tevreden

Mijn artikel geïnstalleerd , maar hapert , demagnetschakelaar , gaat niet ofwel trilt ,het is niet echt goed , sorry voor de slechte referentie , maar ben eerlijk en rechtuit , mvg Rudi

Très mauvais

Très mauvais fournisseur Toujours pas reçu le matériel après commande le 26/07/2024 et pourtant de stock . Nous sommes le 12aout 2024 . Toujours pas de livraison . Vraiment des nuls .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles oke

oke

Prima communicatie en snelle verzending

Zeer behulpzame mensen, wist niet goed welke olie ik in mijn hoogwerker moest doen. Label doorgegeven en snel advies gekregen. Snelle verzending ook. Alles top!!

Goed voor mekaar

Moest kort ba bestelling wat wijzigen , geen probleem werd goed geregeld

ruim assortiment aan onderdelen.

Ik vond bij jullie wat ik zocht.

Alle onderdelen op stock om herstelling te doen.

Top dat alle onderdelen die ik zocht op stock waren. Prijs is ok. Levering binnen de 2 dagen in België. Topservice.

Professioneel.

Na technische vraag snel antwoord. Was daar erg blij mee.

Perfect! Goed dat ik zo’n bedrijf heb gevonden.

Eindelijk vind ik terug alle nodige hydraulische onderdelen voor mijn hobby.

zeer goed

netjes en snel geleverd

Snelle levering en goede service

Zeer klantgericht bedrijf

De op maat bestelde hydrauliekslang werd eerst verkeerd gemaakt maar werd onmiddellijk gecorrigeerd door de juiste opnieuw te sturen. Goed materiaal aan scherpe prijzen en een betrouwbaar bedrijf!

perfect

Alles is naar wens verlopen .

Simpel en snel

Bestel proces was simpel en duidelijk levering was zeer snel erg fijn

Zeer snelle levering

Vriendelijk en goed geholpen

Goed bedrijf !

gewoon goed

gewoon goed netjes alles afgehandeld

Super service!!

Super goeie service alleen jammer dat post-nl de bezorgingen doet!!

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Hydrauliek24

Het assortiment van Hydrauliek24 bestaat uit vele onderdelen en complete hydrauliek systemen voor diverse toepassingen. Bij Hydrauliek24 bent u verzekerd van kwaliteit en garanderen wij onze klanten de laagste prijzen. Producten op voorraad worden binnen een dag geleverd. Voor vragen zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 053-7113861 of mailen kan ook naar [email protected]