van bestelling tot levering - het klopt gewoon!

Mijn dank is groot.

Heerlijke wijnen en snel thuis bezorgd

Keurig bezorgd

De KPN app meldde dat het pakket beschadigd was en retour gestuurd werd naar Boonstra. Direct werd een nieuw pakket verstuurd en de volgende dag afgeleverd. Netjes hoor.

Snel ontvangen. Kwaliteit

Mijn bestelling werd meteen behandeld en stond een dag later bij Post.nl

Echter de bezorging, Post NL was bar slecht! Door tussenkomst van Boonstra, werd de wijn een week later dan gepland bezorgd, 4 dagen thuis gezeten voor niks! Maar we gaan nu genieten van de heerlijke wijn! Dus Boonstra TOP; Post.nl NEE

Goed geprijsde mooie wijn Snel geleverd en goed verpakt

gewoon goed

snel geleverd, goed verpakt, accurate berichtgeving, goede verhouding prijs/kwaliteit

Ben maar klein en arm klantje , maar alles perfect , vandaar 5sterren

Makkelijk om te bestellen, prijs kwaliteit perfect ! Succes verder

mooie goede wijnen

makkelijk bestellen, snel en netjes geleverd.

Super ervaring, aanrader

Mooi assortiment, lagere prijzen dan gemiddelde wijnleverancier, super snelle service en mega klantvriendelijk!

Problemen door PostNL veroorzaakt werden perfect opgelost

Voor de tweede keer bestelde ik een doos met 12 flessen wijn. De pakketbezorger was er iets te ruw mee omgegaan. Ze hadden het pakket beschadigd naar Boonstra teruggestuurd. Zonder problemen werd enkele dagen later een doos met 12 heerlijke en hele flessen geleverd.

Vlot en zorgvuldig

Perfect en vlot geleverd.

Top wijnen & goede snelle levering.

Heerlijke wijnen en zeer goede service

Ik had een mening over een 0% wijn. Dit werd op een positieve manier opgelost. TOP

Mooie wijnen, snelle levering

Ol zoek naar een wijn die ik bij wijn estate Espoao in Portugal had geproefd kwam ik uit bij Boonstra wijnen. En naast deze heerlijke en bijzondere wijn hebben zij een keuze aan wijnen waarbik zeer blij van word. Daarnaast een snelle service en keurige levering Ik kom zeker terug bij Boonstra wijnen! Santé!

Gewoon goed.

Besteld en als het niet aan postnl lag dan had ik het de volgende dag gehad. Maar superleuke wijn ,Brits, om in het assortiment te hebben. Blind zou je bijna champagne kunnen zeggen!

Goed en vriendelijk

Fijne wijnen, goede omschrijvingen, vriendelijk contact en meedenken met levering en levertijd! Zeer tevreden.

Kwalitatief goede wijn en vlot geleverd

Zeer smakelijke wijn, duidelijke communicatie omtrent levering.

Gewoon zoals het hoort ✔️

Vlot bezorgd, goed verpakt, en zelfs een telefoontje dat pakket aan PostNL was meegegeven.

Echt geweldig!!

De wijn werd wat later bezorgd door post nl. Werd gebeld door Boonstra dat de wijn klaar stond bij een post nl afhaal punt. Dat noem ik nou service!! Nogmaals bedankt!

Bijzondere wijnen? Boonstra!

Tijdens een etentje kregen wij een Chardonnay geserveerd die zo goed smaakte dat wij deze ook thuis wilden drinken. Bovendien zit de wijn in een bijzonder fles, dus ook leuk om eens cadeau te geven. We kwamen uit bij Boonstra Wijnen en dat bleek in alle opzichten goed. Een leverancier om te onthouden dus!

De levering via Post nl duurt lang

Bestelling gedaan op 13 jan. Vervolgens meerdere wijzigingen van tijdstip levering gekregen. Uiteindelijk pas 18 jan. Geleverd Wellicht overstappen op andere koerier

Mooie wijnen en uitstekende service

Wijn werd binnen 1 werkdag geleverd, Mooie wijnen en uitstekende service!

Heerlijke wijn. Snelle levering.

Makkelijke website. Levering de volgende dag. Goeie beschrijving.

Helaas beschadigingen op geschenkverpakking

Mooi fles port maar helaas twee beschadigingetjes op de geschenkverpakking. Ik vind het te kort dag om daar werk van te maken.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.