Mooie wijnen

Goede service van Boonstra. Ze hebben mooie wijnen op voorraad. Duidelijke informatie.

Betrouwbaar en goed geregeld

Betrouwbaar en goed geregeld

Snel prijs concurrerend

Alles goed geregeld

goede service

Ik ben nagebeld door dhr boonstra omdat mijn order door klarna geannuleerd bleek. Door zijn telefoontje wijn zelfde dag nog opnieuw kunnen bestellen. Goede service!! Wijn zelf? Geen idee, die moeten we nog drinken :-)

Goed alleen jammer van PostNL

Snelle levering, goed verzorgd alleen PostNL gooit het pakketje voor de deur zonder af te wachten of er iemand thuis is

Goede wijnen en snelle levering

Eenvoudig bestellen. Uitgebreide keuze. Snelle levering.

Zeer correct in prijs en customer service

Eerst iets verkeerd besteld door mijzelf en vlak erna telefoon ontvangen om recht te zetten. Top

Nog niet zo heel blij

Ik had aangegeven bezorging op zaterdag 22 maart tussen 14.45 en 18.15. Toen werd de wijn om half twee bezorgd en was er niemand thuis. Tot nu toe heb ik geen idee waar mijn 2 dozen wijn zijn gebleven. Ook het aflever punt aan de Asterweg 14 heeft ze niet. Dus ik hoop dat ze nog boven water komen.

Betaald, keurig verzonden, maar nooit iets ontvangen.

Boonstra werkt helaas met post.nl, de slechtste pakketbezorger van dit land. Het pakket zwerft ergens rond in Amsterdan maar bereikt nooit een afhaalpunt. Het opgegeven afhaalpunt zou volgens telkens vol zitten. Desgevraagd liet dit afhaalpunt ons weten dat dit niet waar is.

Bestelling perfect verlopen!

Bestelling perfect verlopen!

Uitstekende kwaliteit

Lekker wijnen en snelle bestelling

Top wijn, super snelle levering

Ik had een heerlijke wijn geproefd in een bar/restaurant. Opgezocht op internet en te verkrijgen bij Boonstra. Een paar dozen besteld en dat werd de volgende werkdag al bezorgd. Prima service!

Eerlijke prijzen en snelle levering

Eerlijke prijzen en snelle levering

Doen wat ze beloven, correct en snel!

Mooie collectie lekkere waaruit het makkelijk kiezen is!

Geweldig snelle levering en super heerlijk betaalbare wijnen.

Bij Beluga loves you in Maastricht gegeten. Van de bijpassende wijnen die we tijdens ons diner gedronken hebben de naam gevraagd. Vervolgens online op zoek gegaan en bij jullie bedrijf terecht gekomen en een doos wit en rood besteld. De Beluga-beleving duurt vervolgens voort via jullie bedrijf BoonstraWijnen.

Goede connectie en duidelijkheid

Heerlijke wijnen en altijd snel geleverd

Mijn voorkeur gaat krachtige volle wijnen en Boonstra heeft daar een uitstekend assortiment voor. Een favoriet is de Mocavero Santufili primitivo. Nergens tegen een scherpere prijs en in 2 dagen geleverd.

Fijne wijnen

Fijne collectie wijn, heldere overzichtelijke website. Nadeel is wel dat verzenden een paar dagen duurt.

Erg lekkere wijn, tegen betaalbare prijs. Keurig thuisbezorgd.

Wat een fijne winkel! Leuk en origineel assortiment wijnen en dranken, snel geleverd. En een kleine misser in de bestelling werd op moment dat ik er melding van maakte, direct en naar volle tevredenheid opgelost. Dit is een winkel waar ik graag binnen zou lopen, dat weet ik zeker. Jammer dat ze niet in de buurt zitten, maar gelukkig digitaal wel binnen handbereik! Zonder twijfel een aanrader. Tot de volgende keer

Zeer goed assortiment

Zeer goed assortiment

Snel en accuraat

Lekkere wijn

Keurige levering volgens afspraak

De wijn op woensdagavond besteld en vrijdag geleverd. Niets op af te dingen. Keurig verpakt. Van de bestelde rose, weet ik dat ze lekker is, de witte wijn moeten we nog proeven.

Goede prijzen goede service

Ruim assortiment en prima service

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.