Heerlijke wijn

Bestel hier al een tijdje altijd dezelfde flessen wijn. Deze is echt heerlijk. De verpakking zou iets beter mogen zijn. Gisteren bestelling ontvangen met 2 kapotte flessen.

niets op aan te merken

erg tevreden, bestelling ging erg vlot en bezorging ook

Vriendelijk te woord gestaan en snelle levering

Prima ervaring

GOOD

good wine , quick delivery

snel geleverd, nette prijs

zeer oude port besteld en die werd snel geleverd, voor nette prijs

uitstekend

Makkelijk te bestellen , snelle reactie en volgens afspraak geleverd Mooier kan niet vandaar de 10

Heerlijke wijn prima levering

Snelle levering en heerlijke wijn

snel en goed

snel en goed

Prima service.

Prima geregeld

Bestelling ging makkelijk en het duurde als bij elkaar 2 dagen dat ik het thuis had

Snelle service goed product

Goede service snelle afhandeling.

Verzending prima verzorgd

Bestelling en verzending keurig verzorgd

Goed product

Heerlijke witte wijn.

Verzending was perfect

Mijn vrouw vond de Mosketto lekker op vakantie,even kijken wie hem in voorraad had.

TOP snelle levering

Prima wijn voor een nette prijs

Top !

Wijn besteld en dag later al bezorgd. Ook erg fijn dat je per fles kunt bestellen ipv steeds 6 flessen van 1 wijn te moeten kopen, super!

Prima.

Besteld. Volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer.

Aanrader

Goede wijn, snelle levering en netjes ingepakt!

Snelle service en goed verpakt.

Goede eerste ervaring!

In een restaurant een heerlijke wijn geproefd, deze vervolgens bij Boonstra gevonden en besteld. Helaas waren er nog slechts drie flesjes leverbaar ipv vier, maar daarover werd netjes en tijdig gecommuniceerd. Retourbedrag stond ook vrijwel direct op mijn rekening. Op het afgesproken moment geleverd, wat ook heel fijn was. Kortom; een prima eerste ervaring.

Precies wat ik zocht

Nette prijs en snel geleverd

Heel makkelijk om online te bestellen

Ik heb hier een hele lekker alcoholvrije cava besteld. Dit was de enige website waar ik deze flessen kom vinden. Top!

Zeer goede service

Mijn keuze zou iets langer duren dan de aan gegeven verzenddatum. Ik ben direct gebeld en mij werd uitgelegd waarom de verzenddatum zou afwijken. Daarnaast ook gesproken over de bestelling die nog even werd nabesproken. Er bleek een vergissing mijnerzijds in de bestelling te zitten. Hiervoor kwam een mooie oplossing. Mijn volgende bestelling zal zeker bij Boonstra zijn!

Bestelling, betaling en levering is goed verlopen. Alleen bezorging was deze keer rommelig. Maar dit is jullie niet aan te rekenen. Ben zeer tevreden met jullie handelen en uitvoeren.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.