Hadden mooie wijn in restaurant gedronken. Volgende besteld en snel geleverd. Blij mee

Mooie wijnen, aardige en professionele service

Redelijk last minute had ik een specifieke fles Port nodig die ik nergens fysiek kon vinden. Gelukkig had Boonstra wijnen ze wèl. We konden het online bestellen en diezelfde middag nog ophalen. Eenmaal daar werden we verrast door de mooie ruimte en vooral veel lekkere wijnen!! We gingen weg met nog 3 flessen en wat leuke proef pakketjes voor kerstcadeau’s

Mooie wijnen, aardige en professionele service

Snelle en goed verpakte levering

Topwijnen in het assortiment

Fantastische service

Toen er ipv 6 bestelde flessen witte port maar 4 in voorraad waren werden we meteen gebeld. Al snel stond het teveel betaalde bedrag weer op onze rekening en werden de 4 flessen bezorgd. Keurig geregeld!

Prima afhandeling van order

Prima afhandeling

Gewoon goed

snelle levering en prima product

Slecht

Op 26 november heb ik een bestelling gedaan. Deze wordt op 6 december bezorgd, dat is ruim 1 week levertijd.

Aangenaam verrast

Door de heldere beschrijving bij de wijnen lukt het zelfs als beginnende wijn drinker de juiste keus te maken . Na bestelling geplaatst ...al enorm enthousiast. En bij ontvangst keurig verpakt en verrast . Eenmaal geproeft overtuigd dat deze bestelling nogmaals geplaatst gaat worden .

Goede ervaring

Goed en op tijd geleverd, leuke producten

Goed verpakt en op gewenste dag geleverd

Fijne ervaring met BoonstraWijnen. Alles was netjes verpakt en er zat zelf een kerstwens aan de hals van een van de flessen. Leuk persoonlijkheidje. Absoluut een aanrader!

Snelle levering super!

Top snelle levering.

Goede communicatie

Persoonlijk contact werd opgenomen met uitleg over vertraging levering. Zeer gewaardeerd.

Uitstekende service

Zeer goede ‘restaurant quality’ Chardonnay Maison Barboulot 2021 voor een prima prijs.

Besteld betaald geleverd genoten

Ik zocht een wijntje op internet en die hadden jullie tegen een scherpe prijs en jullie hadden nog meer lekkere wijntjes. Op de foto’s van jullie site zag ik dat de winkel ook best een bezoekje waard is. Wijn werd keurig verpakt afgeleverd.

Eerste bestelling en zeer vlot geleverd.

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en deze werd zeer vlot geleverd. Zeer tevreden over alles.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.