Gebruikersvriendelijke website. Snelle levering.

Levering naar volle tevredenheid

Meer dan aanbevelingswaard

je krijgt de wijn die je wenst en van het genoemde oogstjaar !

Ik zou jullie 4 of 5 sterren geven als post.nl beter zijn werk zou doen ! Twee maal een mededeling dat ze een dag later komen. Dan afhalen bij verzamelpunt. Dan weer niet: we komen nog eens langs tussen 15.30 en 18 uur. Blijkt dan dat ze al vroeg in de middag zijn geweest. Kun je alsnog zelf je pakket ophalen. Prutswerk dus, jammer dat jullie daar afhankelijk van zijn ! Met vriendelijke groet, Bert Dijks

Fantastisch hoe correct en snel de heerlijke wijnen van BoonstraWijnen geleverd werden !!! Geheel volgens afspraak . Dank firma BoonstraWijnen . Tot een volgende keer . Willemien

Snelle en goede service

Overzichtelijke site, snel en goed verpakt ontvangen.

Uitstekende service en een prachtige selectie wijnen / port!

Uitstekende service en een prachtige selectie wijnen! Ik heb onlangs voor het eerst besteld bij Boonstra Wijnen en ik ben zeer onder de indruk van mijn ervaring. Ten eerste is de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte wijn te vinden, zelfs als je niet precies weet waar je naar op zoek bent. De filters op regio, druivensoort en prijs waren voor mij bijzonder handig. Wat de selectie betreft, biedt deze online wijnhandel een indrukwekkend assortiment aan wijnen uit verschillende regio’s, van klassieke Franse en Italiaanse wijnen tot unieke ontdekkingen uit minder bekende streken. De beschrijvingen van de wijnen zijn gedetailleerd en accuraat, wat helpt om de juiste keuze te maken. Wat mij het meest opviel, was de snelle en zorgvuldige levering. Mijn bestelling werd netjes verpakt en op tijd bezorgd, wat ik erg waardeer. Daarnaast waren er handige aanbevelingen voor voedselpairing bij elke wijn, wat mijn dinerervaring naar een hoger niveau tilde. Kortom, ik ben ontzettend tevreden en zal zeker vaker bestellen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede wijn, uitstekende service en betrouwbare levering! Pluspunten: • Ruime en gevarieerde selectie van kwaliteitswijnen • Handige filters en gedetailleerde productbeschrijvingen • Snelle en veilige levering • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Dit was mijn tweede bestelling en zeker niet de laatste. Goed verpakt en vlotte levering.

Service boven verwachting goed

Ik wilde een samenstelling voor een cadeau maken welke niet lukte via de website. Ik heb gemaild en kreeg binnen 10 minuten al een reactie op mijn mail. Boonstra Wijnen heeft zelf precies het pakket samengesteld zoals ik het wilde en alles via een separate orderbevestiging laten lopen. Boonstra Wijnen gaan dus verder dan de standaard. Superfijn1

Efficiënt

Bijbedoelingen zeer vriendelijk

Geweldige 0.0 sauvignon blanc

Deze 0.0 SB bij mijn dochter gedronken daarna zelf besteld bij Boonstra, heerlijke SB

Scherpe prijs en uitstekende service

Tevreden klant

Goed verpakt en redelijk snel verzonden

Zal zeker vaker bestellen...

Gewoon goed

Snelle levering en degelijk verpakt.

Snel en netjes afgeleverd. Makkelijk te bestellen

Lekkere wijnen voor een goede prijs

Groot assortiment en snelle levering

Ook de prijzen zijn zeer concurrerend. Ik ga vaker bij Boonstra Wijnen bestellen.

zeer klantvriendelijk

Ik heb uitstekende ervaringen met Boonstra. Ze zijn snel, bellen je als er iets in de bestelling niet aanwezig is. En je hebt bijna altijd de volgende dag de bestelling in huis. Zeer prettig!

Makkelijke website, snel geleverd

Makkelijke website, snel geleverd. Ik een goede prijs!

Wijn werd snel geleverd

Top ervaring

Prima levering en terugkoppeling van de bestelling tot de levering. Top bedrijf!

Makkelijk te bestellen. Prima afgeleverd

Ik was op zoek naar 2 vintage ports en gevonden tegen een goede prijs bij Boonstra wijnen. De aflevering was goed en correct

Snelle goede service

Heerlijke wijn besteld voor devakantue. Binnen één dag geleverd in goede stevige doos.

uitstekend

goede communicatie snelle levering

Lekkere wijnen en bovenal vandaag besteld morgen in huis! Zo fijn. Grote assortiment en goede service en kwaliteit.

Ik kocht een mooie fles port en had wat vragen over aflevering. Snelle beantwoording en prima service

Uitstekend snel geleverd

De eerste keer besteld en netjes en op juiste manier geleverd

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.