Prima, wijn werd snel geleverd.

snel gevonden online, makkelijk te bestellen. Prima verpakt.

Heerlijke wijnen voor betaalbare prijs

Mijn ervaring is zeer positief Post.NL heeft een fout gemaakt met de bestelling die netjes werd opgepakt en opgelost door Boonstra Wijnen. Klantvriendelijk en behulpzaam Ik ben zeer tevreden en Boonstra Wijnen heeft mij als een blijvende klant erbij

Hele goede service

Snel bezorgd , goede wijn tegen een scherpe eerlijke prijs !

Snel en correct geleverd

Was op zoek naar 2 wijnen die ik in fysieke winkels niet kon vinden. Toevallig had Boonstra ze allebei.

Snelle levering, zoals beloofd!

wijn prima, webshop erg vervelend

Als ik op laptop filters kies voor wijn, springt deze steeds terug naar de hoofdpagina. Als ik op een wijn klik om de beschrijving te lezen en ik ga pagina terug dan zijn mijn filters vervallen. Kan ook niet zien waar ik in de lijst met resultaten gebleven ben. Wijnen in mandje gedaan om te bewaren en makkelijker terug te gaan naar de rest, dit werkt niet want pagina terug is mandje leeg. Onhandige site, mag zeker aandacht aan worden besteed. Wijnen die ik heb gekocht zijn heerlijk, prima verpakt en verzonden. Daarom toch een voldoende, aanbevelen wijn en afhandeling: ja, bestelproces: nee.

Heerlijke wijn, snel en netjes geleverd

Gedronken in een restaurant, gekocht bij Boonstra. Goede prijs, snel en netjes geleverd

Goed en snel de bestelling gehad dit is wat een klant mag verwachten.

Promte levering

Prompte levering van de grand cuvee bosschendal.

Lekkere wijnen en snelle levering

Boonstra heeft de meeste wijnen die ik zoek en dus lekker vind. Het voordeel is dat ik dus in 1 bestelling bijna mijn hele voorraad weer op orde heb in plaats van bij meerdere winkels te bestellen. De levering is snel en de prijs is prima.

Online besteld en keurig geleverd

Op zoek naar een specifieke wat exclusievere wijn, en deze bij Boonstra gevonden. Goede prijs en snelle levering.

Uitstekende wijn voor een mooie prijs en vlot bezorgd.

Uitstekende wijn voor een mooie prijs en vlot bezorgd.

Super snel en lekker

Wijn besteld en deze kwam ze goed ingepakt en snel

top

zeer snelle levering

Als heel goed ervaren

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en snel geleverd!

Ze hadden de juiste wijn die ik zocht voor de beste prijs

Great service

Always looking for good South African wines. Happy to have found a place where ordering is easy and effortless. Delivery was fast too.

Super service

Super snelle levering van mijn online bestelling.

Via website besteld, werd netjes gebeld of de order spoed had aangezien de wijn pas later geleverd kon worden. Vervolgens toch binnen een week de wijn ontvangen!

Snelle levering en keurig verpakt

Ga weer bestellen heerlijk wijntje

Top geregeld!

lekker snel geleverd

Goed geregeld

Prima geregeld, fijn dat gemaakte afspraken ook worden nagekomen.

Zeer goede service, ze zijn de fles zelfs komen brengen!

Er was bij onze levering wat druk op de bezorging. Pasen zat er tussen en we hadden de fles echt nodig voor een afscheid. Om zeker te zijn van de bezorging hebben ze hem gebracht zonder extra kosten! echt fijn!

Mooi assortiment

Goed assortiment tegen aantrekkelijke prijs

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.