Sneller service gezellig mensen

Heel mooie familie bedrijf

Hele snelle top levering!

In de meest drukke dagen besteld, maar top service en snelle levering

Goede webshop en scherpe prijs

Snel de juiste wijn gevonden en afgerekend. Prima verwerking en vlot in huis. Proost!

Perfecte wijnen. Puur genieten

Super handige website, snel besteld, betaald en bezorgd.

super!

Goede service!!

Houden goed op de hoogte qua levering.

Alles prima in orde, zoals altijd!

Bestellen via de site: gemakkelijk. Afhalen bij de 'commercieel directeur': leuk om hem ook weer even te spreken.

Uitstekend en persoonlijk

Zeer prettig, snel en goed geholpen. Toen het bestelde er niet snel was kreeg ik een belletje of ik een andere variant (duurder maar voor dezelfde prijs) wilde. Was top! Bedankt...

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel

Perfecte service, snelle levering en zeer professioneel

prima, ga zo door tot een volgende keer

prima, ga zo door tot een volgende keer

Goede wijn en goede service

Helaas bij de bezorging 1 fles gebroken omdat een kassa-medewerker de doos liet vallen. Netjes het geld van 1 fles terug gekregen van Boonstra. De Spier wijn uit Afrika is ten zeerste aan te bevelen.

snel levering en goed assortiment

Topservice

Goede prijs voor heerlijke wijn Besteld en de volgende dag geleverd Goed verpakt en ga zeker opnieuw bij Boonstra wijnen bestellen, TOP Schipper

Levering zoal beloofd!

Ondanks de drukte voor de Kerst is de bestelling en levering keurig uitgevoerd. Daarnaast was de er een mooie aanbieding van een favoriete wijn!

Snelle levering, goed verpakt

Top!!!

Snelle verzending, leuk cadeau

Ik heb het port proefpakket als cadeau gegeven. De volgende dag was de bestelling al binnen, verpakt in een mooie stevige doos. De inhoud zag er ook leuk uit met 6 kleine flesjes.

Heerlijk

Super lekkere wijn en hele goede service!!

Mooie wijnen

De doos is wel heel zwaar voor de bezorger Maar mooie wijn

Goed. Maar de geschenkset die ik besteld Werd niet op de aangegeven datum bezorgd maar drie dagen te vroeg. Was nl een verjaardagskado jammer hoor was ik niet blij mee. Laat die optie dan weg want dat heeft totaal geen zin.

Ik heb vorige week een heerlijke wijn gedronken die ik met kerst wilde serveren. Op internet gezocht en Boonstra had hem in het assortiment. Meteen besteld en binnen een paar dagen in huis. Alles ging zoals verwacht en afgesproken.

Snelle service, goed verpakt, heerlijke wijn

Snelle corecte levering

Prima sortering wijn

Helaas heeft de levering meer dan een week geduurd, maar dit had waarschijnlijk te maken met de drukke periode rond de kerst, want het is wel meteen na mijn bestelling verstuurd.

top! snelle service

super!

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.