top! snelle service

super!

Is heel goed

Snelle bestelling en afhandeling!

Super service en mooi product

Ondanks de feestdagen was het product op tijd geleverd en in prachtige verpakking.

Goede snelle service

Mooi nog voor de feestdagen de wijn in huis perfect

Prima wijn met een uitstekende service

Op tijd geleverd en een heerlijk rosé.

Kwaliteitswijnen snel geleverd

Bestel met regelmaat Bellevaux Chardonnay (heerlijke wijn trouwens). Boonstra heeft naar onze ervaring altijd voorraad, levert snel . Daar kunnen andere wijn handelaren een voorbeeld aan nemen. Communicatie rond levering is ook zeer accuraat…en dat alles tegen een correcte prijs! Beveel Boonstra Wijnen dan ook van harte aan…

Gewoon heel goed

Zelfs in drukke tijden op tijd bezorgd en keurig netjes verpakt

Via een link kom ik zien wanneer mijn pakket geleverd werd. Het pakket was er binnen de afgesproken tijd.

Prachtig cadeaupakket en snelle levering

Voor de kerstdagen een portproeverij gekocht. Vier kleine flesjes met 2 soorten rode port en 2 soorten witte port. Mooi verpakt in een doos, etiketten goed zichtbaar. Snelle levering. Het pakket werd de dag na bestellen geleverd.

Super snel verzonden

Prachtige wijnen, super snel verzonden en ontvangen. Zoals service behoort te zijn!

Ook goed verpakt

Prima opgelost

Helaas ontving ik het verkeerd wijn jaar. Prima opgelost.

Mooie wijnen,snelle levering

Zeer tevreden.

keurig verzorgd, snelle levering.

keurig verzorgd, snelle levering.

Goeie service

Ik heb een fles port besteld als kerstcadeau voor mijn broer. Jullie hebben enorm veel keus en snelle levering. Top!

Goed.

Ruim assortiment en alles snel geleverd. Top !

Prettig en snel

Nog even bubbels voor de kerst: prima gelukt.

Heerlijke witte wijn volgens afspraak geleverd.

De wijn was niet op voorraad waarop ik werd gebeld of het goed was dat de wijn een paar dagen later werd geleverd. Keurig! Uiteindelijk werd de wijn twee dagen later geleverd, geheel volgens verwachting.

Prima, maar kan beter

Alles is prima gegaan, maar het bestelsysteem biedt geen mogelijkheid om een boodschap van de besteller aan de ontvanger mee te geven. Wanneer men een alternatief afleveradres ingeeft zou het mogelijk moeten zijn om een boodschap mee te geven zodat de ontvanger weet wie hem een kado heeft gestuurd.....

geen!

Zit al meer dan een week op mijn bestelling te wachten zonder verdere update!

Port proeverij van 6 flesjes besteld, zag er verzorgd uit en werd vlot geleverd,

Wijn was niet volledig leverbaar. Kreeg een keurig telefoontje en snelle teruggave van niet geleverde deel. Prima!

Snel en netjes

Nvt

Goede snelle levering

Goede wijnen. Breed assortiment. Geen standaard.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.