Snel, klantvriendelijk en heerlijke wijnen

Een bijzondere wijn wás ook een bijzondere wijn. Zó heerlijk! Ik laat me graag leiden door de aanbevelingen en ben nog nooit teleurgesteld. Voor mij is bij Boonstra wijn bestellen altijd een feestje voor mijzelf

snel bestelling en snelle levering

de titel zegt alles

EXELENT TOP

EXELENT. AUB. Kontakt met mij nemen voor mijn wachtwoord. Wil graag bestellen maar het lukt mij niet opnieuw in te voeren.

Zeer tevreden , goed bedrijf

Wij hebben nu al weer een paar keer wijnen besteld. Deze keer hebben we zelfs een proef fles ontvangen, geweldig waar maak je dit nu nog mee. De aflevering van de flessen gaat altijd perfect. Kortom wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker klant blijven.

Goede service, lekkere wijn,

Goed geregeld.

Bestelling snel geleverd.

Heerlijk wijntje

We hadden op terras in Aalsmeer een hele lekkere pinot grigio sacchetto ik had een foto van de fles genomen en op Google opgezocht. En kwam bij boonstra uit. Besteld en heel snel in huis . Ik ben nu ook wel benieuwd naar hun andere wijnen aangezien we een eetcafé hebben

Prima winkel.

Goed assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering. Ik zou niet weten of ze een helpdesk hebben. Dat is in ieder geval niet nodig.

Snel geleverd, maar verpakking onhandelbaar

Prima service & heerlijke wijn. LET OP! Als je 18 flessen besteld komen ze in één grote doos en dit is niet tillen. Vraag me af hoe het verpakt wordt bij meerdere flessen? Waarom niet gewoon in 3x 6 fles verpakking? Ik heb bij het afhaalpunt de doos moeten openen om de flessen in 3 boodschaptassen te verdelen, daar hadden zij gelukkig plek voor.

Super snelle levering, goede service

Volgende werkdag geleverd

Zalige wijnen en top service

Prima wijnen en service

Snelle levering en fijne communicatie

Heerlijke (voor mij nieuwe) witte wijnen besteld. Valt tot nu toe in de smaak

Snelle levering van de heerlijke Nobels Gin!

Snelle levering van de heerlijke Nobels Gin!

Ze checken of de bestelling daadwerkelijk is aangekomen. Dit vind ik een goede service.

Nu twee keer besteld, tijdig geleverd in goede verpakking, verder prima assortiment.

Goede wijnen op voorraad en snelle levering.

Na het bezoeken en het bestellen van mijn wijnen werden ze snel geleverd.

Goed assortiment en snelle levering. Artikelen waren goed verpakt. Heldere communicatie over wanneer de levering thuis wordt bezorgd.

Service en snelle levering

prettig contact, enorme keuze van interessante wijnen, en snelle service

heb Boonstra Wijnen leren kennen van een Valentijn's dinner via de HavenClub in Loosdrecht waarvan de wijnen kwamen van Boonstra Wijnen. Daarna nu 2x wijnen besteld via de website die zeer uitgebreid is en interessant. We hebben vooral gebruik gemaakt van de collectie mousserende wijnen omdat er een aantal wat uniekere wijnen tussenzit. Snelle levering binnen een dag, en telefonisch contact vanuit Boonstra voor opvolging en check voor aflevertijd, heel prettig om ook te weten dat er "echte geinteresseerde mensen" achter de website staan.

Super wijnen

Snelle levering en altijd goede kwaliteit

Veel keus en prima prijs/kwaliteit verhouding!

Heerlijke wijnen in de juiste prijs/kwaliteit verhouding! Snelle service!

Fijne site, snelle levering, keurig ingepakt en ook alles per mail bevestigd.

Jullie hebben een fijne site. Ook krijg je direct een bevestiging van de bestelling per mail en daarna een mail dat de bestelling verzonden is. Alles was keurig ingepakt en is netjes aangekomen. En ook snelle levering. Super service! Erg blij mee

Niet genoeg van juiste fles niet in voorraad. Ik werd meteen gebeld met een goeie oplossing. Volgende dag alles als nog in huis. Prima geregeld!

Vriendelijk , goede aanbieding en vooral zeer snelle levering! Heel goed verpackt

Top en snel

Snelle levering.

Geheel volgens verwachting.

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.