Levering veel te laat

Denk je 1,5 week voor een verjaardag voldoende wijn te bestellen, is de 2e doos nog steeds niet aangekomen, zo jammer, kan ik alsnog naar de winkel

Topervaring!

Boonstra Wijnen heeft een breed aanbod en je kunt per fles bestellen. Het bestelproces is super makkelijk en de communicatie is top. Echt een aanrader voor elke wijnliefhebber!

Wijn heeeeerlijk

Rose is erg lekker maar de levering was slecht. Ik ben 2 dagen thuis geweest in afwachting van PostNL, omdat ze een handtekening en legitimatiebewijs nodig hadden. Daarna kon ik het alsnog ZELF ophalen bij de Readshop. Belachelijk!!

Goede wijn, voor scherpe prijs en snel geleverd.

Goede wijn, voor scherpe prijs en snel geleverd.

Goed!

Besteld en uitgesteld laten bezorgen. Perfect uitgevoerd en heerlijke rosé en champagne!

Fijn!

Fijne service en vriendelijke mensen met goede prijzen.

Top service snelle levering!

Goede service goed verpakt!

Ok

Goede wijn,jammer dat ze zich vergist hadden in de kleur wijn die ze naar me toe stuurden.

snelle betrouwbare levering

snelle betrouwbare levering

Op afgesproken data ook geleverd.

Goede service!

Snelle levering en ben zels nog even gebeld over afstemming over de levering. Goede service!

Alles volgens afspraak

Duidelijke website, snelle levering

Erg fijn en prettig geholpen! Product helemaal naar wens!

Ben heel fijn geholpen, post nl had ik gemist en Boonstra wijnen heeft mij met een telefoontje persoonlijk laten weten dat het was afgeleverd bij een ophaalpunt. Heel netjes en fijn dat er nog persoonlijk contact is, wordt ik blij van. Dus kortom, blij met het product en alles netjes en op tijd geleverd!

Goede selectie wijnen tegen een redelijke prijs

Bij Boonstra terechtgekomen voor een specifieke Rose, maar meteen wat meer gekocht. Een goede selectie tegen redelijke prijzen en snel geleverd.

Goede shop en topservice

Goede shop en topservice

Goed geprijsde wijnen en snelle levering

Top webshop

Ik zocht een wijn die niet in de "gewone slijterij of wijnverkooppunt" verkrijgbaar is en bij BoonstraWijnen staat deze wel in het assortiment. Het is een duidelijke webshop met goede prijzen, ook de communicatie tijdens het bestel/verzend proces is duidelijk.

Persoonlijk contact nadat het bestelde niet meteen op voorraad was. Chapeau.

Goede prijs snelle verzending snelle reacties bedankt

Gewoon goed

Bestelling gedaan--na 2 dagen in huis--keurige doos.

Super vriendelijk, fijne en snelle service!

Bij het bestellen ervoor gekozen de bestelling op te halen. Vrijwel direct te horen gekregen dat de flessen klaar stonden. Super vriendelijk, goede service. Ik ga hier zeker vaker komen!

Voldoet

Overzichtelijk, snel en mooi assortiment

Overzichtelijk, snel en mooi assortiment Met een prima uitleg over de wijnen. Hoe leuk zou het zijn als er een combinatie gemaakt kan worden met spijzen dus een soort wijnadvies.

De levering was vertraagd waardoor er geen 5 sterren zijn.

Correct, bereikbaar en snel

Heerlijke wijn besteld, helaas in eerste instantie de verkeerde. Daarna gebeld en mijn wijziging werd eenvoudig aangepast en verwerkt. Daarna ben ik nog netjes terug gebeld. Is fijn in dit digitale tijdperk

Dokter Welfferweg 11 F

3615 AK Westbroek

Over BoonstraWijnen

Import en verkoop van wijnen.