Makkelijk online bestellen en een correcte levering. Geweldig.
duidelijke bestelprocedure goede communicatie goede kwalitiet
Snel geleverd en op tijd
Onze ervaring met Glasboertje kan niet beter. Deskundige hulp bij bestellen, duidelijke afspraken voor levering en levertijd en een heel behulpzame chauffeur die de spiegel af kwam leveren. Volgende keer weer Glasboertje.nl !
We waren op zoek naar een bronzen spiegel waarin ook gaten moesten komen. Voor veel verlichten wandcontactdozen. Perfect op maat uitgevoerd door Glasboertje.
Webshop erg duidelijk. Juiste informatie omtrent levering. De levering op zich heel netjes op tijd en spiegels zijn op tafel neergelegd met de juiste bescherming. Vriendelijke bezorger. Kwaliteit spiegels echt uitstekend! Prachtig mooi brons effect en 6mm is echt wel een flink stevige spiegel!
Er deed zich een probleempje voor bij betaling per bankoverschrijving, hetgeen snel en correct werd opgelost. Aanrader
Jammer dat mijn bestelling niet in 1x geleverd kon worden.
Wij hebben 2 maatwerkspiegels besteld, deze zijn keurig op de vooraf gemelde tijd bezorgd! En waren precies zoals gevraagd. Erg blij mee. Dankjewel!
Kwalitatief goede en mooie producten en een goed advies. Geen dozenschuiver of eenheidsworst. Van 1 van de onderdelen miste een plasticje, die het monteren net wat beter zou maken. Vrijdag gemaild. maandag kreeg ik bericht dat ze het gingen oplossen en dezelfe dag om 11.00 stond hun bezorger al voor de deur. Heel netjes.
Via Google dit bedrijf gevonden. Super aardige mensen en goede service.
I contacted them for advice on a customised mirror and they replied quick woth good advice. Very satisfied with the results and the delivery was quick as well.
Website is prettig en heeft veel mogelijkheden. Levertijd is goed en voorspelbaar. Prijzen zijn goed, marktconform al dan niet concurrerend. Service is persoonlijk en kwalitatief goed. Samengevat: aanrader!
Priima
Goed en correct geleverd
Keurig bedrijf dat naar je luistert en je opdracht perfect verzorg!
Het glas was heel netjes geslepen aan de randen. Zag er erg goed uit.
Bij mij is er iets misgegaan en dit werd niet naar wens opgelost. Wel jammer want dure glasplaat was voor mij onbruikbaar ... een gemiste kans.
Beste Ton, we hebben reeds meerdere malen contact gehad over uw bestelling en wat er mis zou zijn gegaan. We hebben u uitgelegd dat u helaas zelf een invoerfout op de website heeft gemaakt. Op deze overduidelijke uitleg (mail), en een offerte voor de herlevering van een nieuw plaatje, hebben we van u daarna geen enkele reactie meer gehad. Voor ons is dit vrij simpel: Als u bij een modelruitje zelf 80 mm ingeeft in de configurator kunt u ons niet de schuld geven dat wij 800 mm hadden moeten leveren. Of dat wij een "0 over het hoofd zouden hebben gezien". Als u het zelf verkeerd invoert, kunt u ons daar niet de schuld van geven. In al onze correspondentie staat de maatvoering duidelijk te lezen; en daar staat overal 80 mm in. En geen 800 mm. De maatvoeringen van orders veranderen wij nooit uit onszelf. En de maatvoeringen die worden besteld op de website worden gebruikt voor de productie. U heeft dus precies datgene gehad wat u zelf heeft ingevoerd en besteld... We verdienen dus eigenlijk een 10 ! ;-) U heeft uw bestelling zelf ingevoerd op de website (incl. de afmetingen); deze details en maatvoeringen staan in ieder geval in de details in de configurator, in het winkelmandje, op de orderbevestigingsmail en de factuur. We benadrukken hierin meermaals om de details goed na te kijken. Naast uw invoerfout, heeft u uw eigen bestelling ook niet gecontroleerd. Had u dit wel gedaan (zoals wij duidelijk aangeven), dan had u uw eigen fout kunnen zien en kunnen corrigeren. Dat u gefrustreerd bent omdat u zelf een verkeerd glasplaatje heeft besteld dat u nu niet kunt gebruiken, snappen we echt wel. Maar om ons de schuld te geven van uw eigen fouten is onjuist en geeft geen realistisch beeld van ons als bedrijf. Wij hebben precies datgene geleverd wat u zelf heeft besteld. Team GlasBoertje.nl
Volgende keer weer, want ik ben zeer tevreden
Alles naar wens verlopen, we zijn goed geïnformeerd. Bezorging volgens afspraak, vriendelijke en behulpzame bezorger.
De originele glasplankdrager was eigenlijk een beetje te klein waardoor de glasplaten naar beneden dreigden te vallen. Op zoek naar een specifiek en grotere glasplankdrager kwamen we bij Glasboertje uit. Zéér ruime keuze en ook wat we hebben wilden zat er bij. De glasplaten liggen er nu deugdelijk in; geen zorgen meer om mogelijk instortgevaar )-;
Vlotte service, uitstekende kwaliteit, snelle levering, goed ingepakt vriendelijke mensen.
Bestellen op de website gaat perfect en duidelijk, alleen dat je een dikke 1 1/2 week moet wachten op je bestelde product vind ik persoonlijk veel te lang.
Voor de lezers van deze beoordeling is enige uitleg en nuance op zijn plaats. Want uw negatieve aanbeveling ( "aanbevelen : Nee") en opmerking over de lange levertijd wordt wat ons betreft uit zijn verband getrokken en kloppen niet met de werkelijkheid. U heeft bij ons een maatwerk spiegel besteld, een verwarming en spiegellijm. En deze wilde u geleverd hebben in bijna het meest noordoostelijkste puntje van Nederland. Wij hebben deze binnen 8 werkdagen bij u geleverd. Hiermee hebben ons perfect gehouden aan de door ons aangegeven levertijden van ca. 7 - 10 werkdagen (die overal op de website te lezen zijn). Het "nakomen van de afspraken" beoordeelt u met het cijfer 5, waar we zover weten geen enkele steek hebben laten vallen. Naast dat we ons perfect aan de aangegeven levertijd hebben gehouden moet u zich realiseren dat een maatwerk spiegel werkelijk op maat wordt gemaakt. De doorlooptijd van administratie, snijden/slijpen van de spiegel, het vervoer van fabriek naar ons en het inplannen en leveren van de spiegel (met speciaal glasvervoer) in noordoost Nederland is niet binnen twee dagen realiseerbaar. Maatwerk producten kosten nou eenmaal meer levertijd dan standaard vooraadproducten van Bol.com. Als u e.e.a. sneller had willen hebben had u ons ook vóór het plaatsen van de bestelling even kunnen bellen of mailen met de vraag over de levertijd. Of u had kunnen reageren op de mail waarin we de leverdatum aan u hebben gecommuniceerd. We hebben echter niets van u vernomen. Het is wat ons betreft onjuist om achteraf een slechte beoordeling te schrijven over de levertijd terwijl deze juist perfect aansluit bij hetgeen wij aangeven op de website. En waarmee u zelf akkoord bent gegaan toen u de bestelling plaatste op onze website. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Team GlasBoertje.nl
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.