Verschillende websites geprobeerd voor een spiegel op maat, deze sprong eruit qua gebruiksvriendelijkheid (prijzen waren zo’n beetje allemaal gelijk). In 1 venster kon ik alle specificaties en benodigdheden aanklikken. Vervolgens super snelle levering en duidelijke communicatie. De spiegel hing precies binnen 1 week!
Prachtige spiegel in ontvangst mogen nemen. Snelle levering en goede prijs. Vriendelijke chauffeur. Snelle reactie op vraag via mail. En de spiegel staat prachtig. Enige puntje is dat de maatvoering in A en B weergegeven wordt. Ik zou het gewoon hoogte en breedte noemen.
Vlotte en vlugge aflevering , alles naar wens , dank U
Omdat ik bij de bestelling een fout had gemaakt heeft Glasboertje gewacht met leveren een bericht gestuurd wat de bedoeling is. Dit is na enig contact rechtgezet, waarvoor mijn dank.
Goede service en mooie kwaliteit. De afspraken worden netjes nagekomen.
Goede service, website is erg handig en laat direct de prijs zien voor een spiegel op maat. Leveringstijd was accuraat en super blij met het eindresultaat!
Zoveelste bestelling en is altijd super afgewerkt en op tijd bezorgt.
De bestelde spiegels kwamen ruim voor de geschatte tijd aan. Wij werden gebeld: een dag voor de levering, 10 minuten voor het arriveren van de chauffeur, bij de aankomst van de chauffeur en een uur of 2 na de levering van de spiegels. Dit allemaal om te zorgen dat de levering goed was gegaan en om eventuele vragen te verhelpen. Uiterst vriendelijke vakmensen met een hart voor de klant. Wij zullen hier al ons glas en spiegelwerk blijven bestellen!
Besteld via de webshop en keurig op tijd binnen gekomen.
Fijne website, snelle service en super vriendelijk personeel!
Snelle levering, vriendelijke bezorger, top glasplaat.
Prima prijs en service.
Vandaag onze brons kleurige spiegels op maat binnen gekregen. Ze zijn netjes en correct geleverd. Een aanrader!
Glas besteld als plankje in een nis. Netjes verpakt en prima bezorgd volgens afspraak. Het is wel jammer dat we geen afleverdag konden kiezen.
De bestelling werd snel geleverd en de vraag om de bestelling achterom te bezorgen als er niemand thuis was, was ook geen probleem
Goede communicatie. Nette levering. Prima prijs.
Bestellen was erg makkelijk via de site. Er wordt goed gecommuniceerd over levering. Levering was perfect.
Snelle levering goed bereikbaar via mail
Prima, laagdrempelige service. Wel erg lang wachten. En het is niet goedkoop.
Beste Janneke, dankjewel voor je beoordeling. Fijn te lezen dat je onze service waardeert. En positief bent over onze prijs/kwaliteitsverhouding en dat we onze afspraken goed zijn nagekomen :-). Graag zou ik wat willen toelichten over de levertijd en de prijs. Toen je je bestelling plaatste, zagen we dat je het glasplaatje het liefst direct na het plaatsen van de bestelling bij ons wilde komen ophalen. Helaas is zoiets helaas niet realiseerbaar. Het snijden van glas wordt tegenwoordig vaak door een glasfabriek in productiebatches gedaan. Ze verzamelen dan meerdere orders van dezelfde glassoort en optimaliseren het snijrendement uit een glasplaat. Optimalisatie is noodzakelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden en zo min mogelijk snij afval te krijgen. Wij hebben zelf geen glasproductie en zijn afhankelijk van de levertijd van de glasfabrieken waar wij mee werken. De levertijd van het glas wat u heeft besteld bedraagt ca. 7 - 10 werkdagen. Deze levertijden staan op verschillende plaatsen op de website te lezen. Uw bestelling was binnen 9 werkdagen bij ons af te halen in 's-Hertogenbosch. Het lijkt wellicht aan de lange kant maar dit zijn binnen de online-glas branche vrij normale levertijden. Als we het sneller kunnen organiseren, zouden we dit zeker doen. In deze periode hadden we tevens te maken met uitval van een productiedag vanwege Pinksteren. De prijs van de bestelling van een klein glasplaatje was relatief hoog maar dit komt in uw geval door de kleine ordertoeslag van € 10,- die we hebben berekend. U heeft een klein stukje glas besteld (totale orderwaarde ca. € 15,- incl. BTW) waardoor we deze toeslag moeten berekenen. Het administratief verwerken van maatwerk glas orders kost behoorlijk wat tijd. Dit kleine toeslagbedrag wordt berekend als de totale glaswaarde onder de € 30,- incl. BTW is. Als we deze toeslag niet zouden berekenen bij kleine maatwerk glas orders, dan zouden we we deze helaas niet kunnen leveren. Om dit toch mogelijk maken moeten we dus een kleine toeslag berekenen. Uiteindelijk kan de klant beslissen om hiervoor wel of niet te kiezen. We wensen u een fijn weekend toe. Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje.nl
Prima, Toen postNL 14 dagen nodig had werd er actie ondernomen en aangeboden de bestelling nogmaals te sturen.
Top bedrijf, Doet wat het zegt en komt de de gemaakte afspraken na.
Deze webwinkel is een reseller en geen glashandel. Hierdoor zit op het meest simpelste stukje glas wat ik bestelde een levertijd van ruim 3 weken. Wat ik bezwaarlijk vind is, dat men hierover niet duidelijk is op hun website. Pas na betaling kom je hier achter. Overigens op de bevestigde dag stonden mijn glasplaatjes keurig klaar. Bovendien, Je wordt erg vriendelijk geholpen bij het ophalen en inladen.
Beste Robert, jammer te lezen dat je zó ontevreden bent dat we een 4 als cijfer van je hebben gehad en zelfs een 2 voor prijs/kwaliteit en onze adviserende rol als online glashandel. Over een slechte kwaliteit, prijs en onze adviserende rol lezen we inhoudelijk niets terug in de beoordeling. Hierop kunnen we dan ook geen inhoudelijke reactie geven; we weten tenslotte niet wat we verkeerd zouden hebben gedaan? Op je andere punten willen we graag reageren. We vinden het spijtig dat je ons niet hebt gebeld/gemaild gedurende de 11 werkdagen dat je op je bestelling hebt gewacht. Op 15 mei hadden we je laten weten dat de bestelling vanaf 2 juni voor je klaarstaat. In die tijd hadden we kunnen kijken of we iets voor je hadden kunnen versnellen. Dat doen we graag als we weten dat iemand haast heeft bij zijn bestelling. Ik weet niet of dat ook was gelukt omdat er vanwege Hemelsvaartsdag en Pinksteren wat dagen productie uitval waren. Maar we hadden het graag voor je geprobeerd. Jammer dat we deze kans niet van je hebben gehad. Je bestelling van 4 op maat gemaakte glasplaten stond vanaf vrijdag 2 juni ingepakt voor je klaar. Als je ontevreden was over de levertijd had je ons dat ook persoonlijk kunnen mededelen toen je je bestelling bij ons hebt opgehaald. Het is dan altijd weer jammer dat we achteraf beoordeeld worden over iets waarvan bij ons totaal niets is aangegeven. Je moet wel iemand in de gelegenheid stellen om iets op te kunnen lossen. Dat de levertijden niet op de website staan is niet waar. We hebben dit op meerdere plaatsen in het product staan, in een BLOG item, in meerdere "veelgestelde vragen" en zelfs een aparte pagina die gaat over levertijden (https://www.glasboertje.nl/levertijden). Tevens hebben we binnen 1 werkdag na het ontvangen van je bestelling de leverdatum aan je bevestigd per mail. Zoals geschreven; helaas hebben we hierop geen enkele vraag of opmerking van je gekregen of het niet sneller kon... Je schrijft dat we een "reseller" zijn en geen "glashandel". Ook dat is niet waar. We zijn een "online glashandel" en houden ons bezig met de verkoop en levering van op maat gemaakt(e) glas en spiegels, aanverwante artikelen en adviseren onze klanten vanaf afstand. Wij hebben geen eigen productie, dat specialisme zit bij de fabrieken die voor ons het glas maken. We hebben wel eigen voorraad van beglazingsmaterialen, douche onderdelen en glasplaatdragers. Dat is ons bedrijfsmodel en dat is ook precies hoe we ons voorstellen op onze pagina "over ons" https://www.glasboertje.nl/over-glasboertje . Wij kunnen er niets aan doen dat je zelf bedacht hebt dat wij een glasfabriek/glasbewerker zijn. Wij pretenderen dit ook niet te zijn en om eerlijk te zijn snappen we ook niet wat dat ertoe doet. Het assortiment, de kwaliteit en de levertijden zijn zoals we deze ook communiceren. Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen... Klanten kunnen op ons bouwen. En als iemand ontevreden is of vragen heeft proberen we dit altijd zo goed mogelijk op te lossen. Dat lees je ook terug in andere klantbeoordelingen. We vinden het spijtig dat we vanmorgen compleet verrast werden met je slechte beoordeling en deze reactie hebben moeten schrijven. We hadden het liever vooraf gehoord. Dan hadden we je kunnen uitleggen waar de levertijd staat, dat deze iets langer is vanwege de uitgevallen feestdagen en onze bedrijfsactiviteiten hadden kunnen toelichten. Onze reactie is weer lang genoeg, we houden het hier verder bij ;-). Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.