Zag er mooi uit. Duidelijke website
Fijn bedrijf met een goede website en bereikbaarheid. Denken graag met je mee!
Kleine kanttekening. Kleine bestelling (beglazingstape) veel portikosten. Bedrag ongeveer evenveel als portikosten. Berekenen naar rato.
Beste Hans, dank voor uw bestelling en beoordeling. We snappen dat de verzendkosten hoog lijken maar het valt in werkelijkheid best wel mee. Graag zouden we hier enige uitleg op geven. Om pakketten te verzenden rekent post.nl een bepaald tarief. Wij zullen de bestelling in een passende verpakking moeten doen (verpakkingsmaterialen kosten ook geld). Iemand moet de pakbon afdrukken, bestelling verzamelen, verpakken, aanmelden bij post.nl, etiket printen en plakken, pakketten naar post.nl punt brengen, de order volgen en pas afmelden als deze is geleverd. Voor dit alles hebben we € 9,25 incl. BTW aan verzendkosten berekend. De BTW dragen we af aan de belastingdienst, blijft er € 7,65 over om alle bovengenoemde handelingen van te verrichten en kosten te betalen (incl. de pakketposten van post.nl zelf). De bestelde producten hadden een verkoopwaarde van totaal € 14,81 incl. BTW. Dan zijn de verzendkosten in verhouding tot het aankoopbedrag inderdaad hoog (maar zeker niet ongeveer net zoveel als de aanschaf (€ 9,50 versus € 14,81)). We proberen de productprijzen zo laag mogelijk te houden en de verzendkosten naar waarheid en werkelijkheid door te berekenen. We kunnen lastig verzendkosten van bijv. 6 euro doorberekenen als deze in werkelijkheid een stukje hoger zijn. Want dan kunnen we snel de deuren sluiten als we onder de werkelijke kosten moeten gaan leveren. We kunnen ook stiekem een deel van de verzendkosten in de productprijzen verstoppen, zoals veel andere bedrijven doen. Dan betaal je alsnog zelf de verzendkosten in een hogere productprijs maar lijkt het goedkoop verzenden. Het is maar hoe je voor de gek gehouden wilt worden. Wij doen daar dus niet aan mee. Productprijzen zijn reëel, verzendkosten zijn werkelijke kosten. Ook andere bedrijven kunnen echt niet goedkoper verzenden met de hedendaagse pakket- en verpakkingsprijzen... En als dat wel lijkt, dan betaal je gewoon wat teveel voor je productprijs :-). Hopelijk geeft dit wat meer inzicht waarop onze verzendkosten zijn gebaseerd. Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje.nl
1 kant is beschadigd geleverd of mogelijk productie beschadiging bij het facet slijpen. Glasplaatjes besteld voor 2 nachtkastjes. Waren niet goed verpakt om beschadigingen te voorkomen tijdens transport. Bezorger heeft niet samen met ons bij het afleveren de glasplaat te beoordelen en te kijken of deze onbeschadigd was. Gebeld hierover en prima te woord gestaan en het probleem is verholpen door een nieuwe glasplaat te leveren. Dus al met al een prima bedrijf om je glas te bestellen.
Goedemorgen Marcel, zojuist hebben we telefonisch contact gehad met elkaar en is het mij nu duidelijk geworden dat het gaat om een productiefoutje waarbij aan één zijkant van één van de plaatjes een stukje niet goed geslepen is geweest. We hebben dit direct bij onze fabriek aangegeven en inmiddels hebben we ook bericht terug van de fabrikant. Er zal een nieuw plaatje worden geleverd. UPDATE: Op 23 januari is er een nieuw plaatje bij u geleverd. U heeft bij ons aangegeven dat dit plaatje goed is geleverd en uw klacht hiermee naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje.nl
Originele beoordeling
Bijgeleverde handleiding van het bestelde item was niet geweldig. De extra toegevoegde handleiding van Glasboertje zelf was prettig.
Er wordt op alle onderdelen van het verkrijgingsproces meegedacht.
Prima website, duidelijk en super service. Snelle verzending.
Ik was een tijdje op zoek naar een spiegel op maat en was na meerdere spiegelfabrikanten bij Glasboertje uitgekomen. Het proces was duidelijk en ook het advies bij het type spiegel vond ik prettig. Ook was de klantenservice prettig, door de vakantie periode kon ik mijn levering verplaatsen naar een opvolgende week. Bij de uiteindelijke levering ben ik toch echt geschrokken. De spiegels waren met een paar schuimrubberen plakkers verplaatst in hun auto, en werden KAAL, zonder enige schokdempers, of karton bij mij in de trappenhal geplaatst. Het waaide super hard, en de chauffeur plaatste de spiegels zo op de traptreden dat ze konden omvallen. Per stuk waren de spiegels zo'n 10 kilo, schat ik. Ik was ontzettend teleurgesteld in de niet-verpakking - prima dat Glasboertje zelf een speciaal ingerichte auto heeft die spiegels veilig kan vervoeren, maar dat de spiegel, zo kaal, zonder dempers, een kartonnen rand, op de stenen vloer wordt geleverd? Ik ben ook voor minder verpakkingsmateriaal, maar om het risico op je klant te verschuiven - want zodra de spiegel is neergelegd, ligt het verplaatsen en dus de verantwoordelijkheid, risico bij de klant. Lekker gemakkelijk en goedkoop. Ik woonde op drie-hoog en kreeg bij elke traptrede een hartverzakking. In alle eerlijkheid denk ik dat alle spiegelfabrikanten qua proces en leveringsproces niet veel van elkaar verschillen, en DAT is juist waar Glasboertje een verschil kan maken: biedt het als extra betaalde optie aan om de spiegels naar de gewenste verdieping te brengen. Ik had met alle liefde extra betaald zodat mijn spiegel op maat, notabene, veilig naar boven wordt vervoerd. Ik hoop ook dat Glasboertje deze review serieus neemt, want de levering en de gevaarlijke non-verpakking heeft de gehele koopervaring, hoe mooi het eindproduct ook is, verpest. Ik wil ook graag deze review houden zoals het is, want aanstaande klanten moeten wel beseffen in wat voor staat ze de spiegel ontvangen, als ze kiezen voor niet verpakken.
Beste Wan Loi Kan, Zeer spijtig te lezen dat u andere verwachtingen heeft gehad van de levering en de verpakking. En nog spijtiger dat u ons op deze manier onheus bejegend door deze beoordeling te schrijven en ons niet even persoonlijk heeft benaderd hierover. Dan hadden we u namelijk e.e.a. kunnen toelichten en u kunnen geruststellen. U geeft bijvoorbeeld in uw beoordeling aan dat wij onze afspraken niet nakomen terwijl wij dit zeker wel hebben gedaan. We hebben duidelijk aangegeven wat de levertijden zijn en de leverdatum zou worden. Er is precies op die manier geleverd zoals wij vooraf hebben aangegeven. Wij kunnen er niets aan doen dat u zelf een andere verwachting heeft bedacht die wij nooit kunnen waarmaken en tevens niet communiceren. Glas en spiegels hoeven echt nooit verpakt geleverd te worden. Tenzij u dit zelf nodig heeft omdat u deze zelf nog moet verplaatsen. En verpakking dan prettig vind. Ik lees dat u dit zelf verkeerd heeft ingeschat en achteraf toch meer verpakking had verwacht en nodig zou hebben gehad. We zijn van mening dat als we praten over "onverpakt" leveren, dat duidelijk is dat er geen enkele verpakking omheen/bij zit. U kunt ook zelf iets op de vloer leggen waar men de spiegels op kan zetten, als de spiegels bij u worden geleverd. Bij de levering maakt de vervoerder altijd een foto. Daarop is te zien dat de spiegels op het vrij ruime bordes van de trap staan. Netjes leunend tegen de muur. En de spiegels zijn geplaatst op de vloerbedekking... Dat is toch iets anders dan hetgeen u in uw beoordeling aangeeft. Verpakking: U heeft er bij het bestellen zelf voor gekozen om de verpakking er niet bij te bestellen. Wellicht om een paar euro te willen besparen. Of misschien omdat u zelf heeft bedacht dat de spiegel toch wel enigszins verpakt zou zijn. Of naar boven zou worden gebracht voor u. Of misschien om een andere reden. Dan kunt u niet verwachten dat er een verpakking omheen zit. Wij vermelden zeer duidelijk dat dit onverpakt wordt geleverd. Zie ook deze pagina: https://www.glasboertje.nl/verpakking Tevens staat dit vermeld in de configurator (waar u de spiegel heeft samengesteld) en de meerdere mails die u heeft gehad van ons waarin we de leverdatum bevestigen. Het kan echt geen enkele verrassing zijn dat er dan geen verpakkingsmaterialen bij zitten. Levering: Voor de levering hebben we ook een informatiepagina waarop exact staat beschreven hoe en wanneer de levering plaatsvind. Daarin staat ook duidelijk vermeld dat de levering altijd plaatsvind op de begane grond, over de eerste drempel: https://www.glasboertje.nl/leveren-afhalen Ook hierin vermelden we meerdere malen uitgebreid informatie in de mails met de leverdatums, die u meerdere malen heeft gehad van ons. Ook hierin kan geen andere verwachting zijn dan wat we hebben gecommuniceerd. Daarom is het altijd belangrijk om vooraf goed te kijken hoe een bedrijf levert en de mails die je ontvangt goed te lezen. Niet alleen bij ons maar van ieder andere leverancier. Levering op verdiepingen: We begrijpen dat iedereen dit wel graag wil hebben. Echter de vervoerder heeft daar geen tijd voor binnen de routes, ook niet als daarvoor wordt betaald. Tevens wil men geen risico lopen op persoonlijk letsel of beschadiging van trappen, muren etc. o.a. omdat men niet bekend is met de situatie. Hoe ga je het onderscheid maken tussen een spiegel van 50 x 100 cm, 1 verdieping omhoog, of 2 spiegels van 50 x 180 cm die 3 trappen omhoog getild moeten worden. Daarom is onze vervoerder daar zeer duidelijk in: Levering op de begane grond, over de eerste drempel. En communiceren wij dit ook naar onze klanten. En laten we eerlijk zijn: sommige dingen moet je toch echt zelf regelen en organiseren. En als je ervoor kiest om op deze manier spiegels te bestellen dan zal je zelf ook iets moeten doen. Als je zelf niet in staat bent om spiegels naar je eigen verdieping te tillen via de trap kan je beter een bedrijf inschakelen die dit wel doet en de spiegels voor je monteert. Maar dan ben je waarschijnlijk 2 of 3x zoveel kwijt. En als je de spiegels met twee mensen de trap op tilt is het echt niet zo moeilijk. Ze wegen overigens slechts 9,2 kg per stuk. Al met al zonde dat u ons zo slecht beoordeeld terwijl dit totaal niet aan de uitvoering van de levering en de kwaliteit van de producten ligt. Maar eerder aan door u zelf bedachte verwachtingen. Maar gelukkig lezen we ook dat u tevreden bent over de mooie kwaliteit van de spiegels. En dat ze ook onbeschadigd geleverd zijn. Hebben we het toch nog niet zo slecht gedaan :-). Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje.nl
Snelle levering van bestelling zelfs tijdens feestdagen
Zeer positief. Correcte en efficiënte verpakking zonder overtollige materialen gebruikt.
Zoals het moet zijn.
op tijd geleverd en nog verpakt voor die prijs proficiat hiervoor
Eerste keer hier besteld en alles klopte. Heel blij met de kwaliteit van het product en de solide verpakking.
Goed en makkelijk, nette services
Overzichtelijke website en supersnelle levering! Mooi product.
Bestellen ging makkelijk. Duidelijke communicatie (mail). En ik had mijn bestelling opgehaald en werd vriendelijk ontvangen.
Uitstekend geholpen om de scharnieren voor een douchedeur nog voor de Kerst binnen te hebben. Uiteindelijk dinsdag om 13 u besteld en de volgende moren om 9 u al geleverd!
perfecte service en bereikbaar
Voor dat de bestelde glasplaten in huis komen plaatst de bezorger latjes op de vloer en tijdelijk een stuk vloerbedekking. We waren verbaast over deze service, was een ervaring. Vandaar het maximale aantal punten, de levering is van te voren aangekondigd. Super!
Niets dan lof voor de prijs/kwaliteit
Mooi product
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.