Erg netjes voor een goede prijs

Zag er mooi uit. Duidelijke website

Snappen klantvriendelijkheid

Fijn bedrijf met een goede website en bereikbaarheid. Denken graag met je mee!

• Wat vond je van ons advies?

Bestelling snel en correct geleverd.

Kleine kanttekening. Kleine bestelling (beglazingstape) veel portikosten. Bedrag ongeveer evenveel als portikosten. Berekenen naar rato.

Beschadigd aangeleverde glasplaat

1 kant is beschadigd geleverd of mogelijk productie beschadiging bij het facet slijpen. Glasplaatjes besteld voor 2 nachtkastjes. Waren niet goed verpakt om beschadigingen te voorkomen tijdens transport. Bezorger heeft niet samen met ons bij het afleveren de glasplaat te beoordelen en te kijken of deze onbeschadigd was. Gebeld hierover en prima te woord gestaan en het probleem is verholpen door een nieuwe glasplaat te leveren. Dus al met al een prima bedrijf om je glas te bestellen.

• Wat vond je van ons advies? N.v.t.

Snelle levering van het bestelde onderdeel

Bijgeleverde handleiding van het bestelde item was niet geweldig. De extra toegevoegde handleiding van Glasboertje zelf was prettig.

• Wat vond je van ons advies? N.v.t.

Er wordt op alle onderdelen van het verkrijgingsproces meegedacht.

Er wordt op alle onderdelen van het verkrijgingsproces meegedacht.

Het klopt gewoon allemaal

Prima website, duidelijk en super service. Snelle verzending.

Prettige klantenservice, levering teleurstellend

Ik was een tijdje op zoek naar een spiegel op maat en was na meerdere spiegelfabrikanten bij Glasboertje uitgekomen. Het proces was duidelijk en ook het advies bij het type spiegel vond ik prettig. Ook was de klantenservice prettig, door de vakantie periode kon ik mijn levering verplaatsen naar een opvolgende week. Bij de uiteindelijke levering ben ik toch echt geschrokken. De spiegels waren met een paar schuimrubberen plakkers verplaatst in hun auto, en werden KAAL, zonder enige schokdempers, of karton bij mij in de trappenhal geplaatst. Het waaide super hard, en de chauffeur plaatste de spiegels zo op de traptreden dat ze konden omvallen. Per stuk waren de spiegels zo'n 10 kilo, schat ik. Ik was ontzettend teleurgesteld in de niet-verpakking - prima dat Glasboertje zelf een speciaal ingerichte auto heeft die spiegels veilig kan vervoeren, maar dat de spiegel, zo kaal, zonder dempers, een kartonnen rand, op de stenen vloer wordt geleverd? Ik ben ook voor minder verpakkingsmateriaal, maar om het risico op je klant te verschuiven - want zodra de spiegel is neergelegd, ligt het verplaatsen en dus de verantwoordelijkheid, risico bij de klant. Lekker gemakkelijk en goedkoop. Ik woonde op drie-hoog en kreeg bij elke traptrede een hartverzakking. In alle eerlijkheid denk ik dat alle spiegelfabrikanten qua proces en leveringsproces niet veel van elkaar verschillen, en DAT is juist waar Glasboertje een verschil kan maken: biedt het als extra betaalde optie aan om de spiegels naar de gewenste verdieping te brengen. Ik had met alle liefde extra betaald zodat mijn spiegel op maat, notabene, veilig naar boven wordt vervoerd. Ik hoop ook dat Glasboertje deze review serieus neemt, want de levering en de gevaarlijke non-verpakking heeft de gehele koopervaring, hoe mooi het eindproduct ook is, verpest. Ik wil ook graag deze review houden zoals het is, want aanstaande klanten moeten wel beseffen in wat voor staat ze de spiegel ontvangen, als ze kiezen voor niet verpakken.

• Wat vond je van ons advies?

Snelle levering van bestelling zelfs tijdens feestdagen

• Wat vond je van ons advies? N.v.t.

Een no nonsens bedrijf, gewoon doen wat gevraagd wordt!

Zeer positief. Correcte en efficiënte verpakking zonder overtollige materialen gebruikt.

Zoals het moet zijn.

Zoals het moet zijn.

perfect

op tijd geleverd en nog verpakt voor die prijs proficiat hiervoor

• Wat vond je van ons advies?

Product is perfect en geleverd zoals beloofd

Eerste keer hier besteld en alles klopte. Heel blij met de kwaliteit van het product en de solide verpakking.

• Wat vond je van ons advies? N.v.t.

Goed en makkelijk, nette services

Snelle service!

Overzichtelijke website en supersnelle levering! Mooi product.

Alles Prima geregeld

Bestellen ging makkelijk. Duidelijke communicatie (mail). En ik had mijn bestelling opgehaald en werd vriendelijk ontvangen.

Meegedacht om douchedeur scharnieren binnen 1 dag in huis te hebben

Uitstekend geholpen om de scharnieren voor een douchedeur nog voor de Kerst binnen te hebben. Uiteindelijk dinsdag om 13 u besteld en de volgende moren om 9 u al geleverd!

goed en snel

perfecte service en bereikbaar

Een uitstekende bezorging

Voor dat de bestelde glasplaten in huis komen plaatst de bezorger latjes op de vloer en tijdelijk een stuk vloerbedekking. We waren verbaast over deze service, was een ervaring. Vandaar het maximale aantal punten, de levering is van te voren aangekondigd. Super!

• Wat vond je van ons advies?

snelle en goede levering. heel goed verpakt. KLASSE !!

Niets dan lof voor de prijs/kwaliteit

Mooi product

Mooi product

Rietveldenweg 47 G

5222 AP 's hertogenbosch

Over Glasboertje.nl

GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.