Heb daar niet aan toe te voegen, was ik.
Glas platen besteld en op afgesproken datum netjes bezorgd ,
Ik heb een glasplaat besteld met een een groot rond gat in het midden van het glasplaat, perfect uitgevoerd, Ik wil ook graag de meneer bedanken die mij het glasplaat aan het huis heeft geleverd en netjes op plek heeft gezet. duimpje omhoog. hans Lammers
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van glasboertje, goede verpakking en verzending.
Goede service met duidelijke communicatie. Houdt zich aan de afspraken. Product is zoals is verwacht.
Glas besteld op website. Daar moest ik wel een of twee keer opnieuw beginnen. Ik denk omdat ik niet zo vaak online bestel. Levering volgens afspraak en glas was veilig verpakt..
Duidelijke website. Veel zinvolle informatie. Goede toelichting met betrekking tot het bestellen en bezorgen. Alles verliep correct. Snelle levertijd.
Goed advies, goede bereikbaarheid van het support-team, snelle response en prima afhandeling wat betreft garantie
Ik heb 6mm dik glas besteld bij glasboertje.nl en ik ben zeer tevreden. Ik gebruik dit glas als afscherming van mijn notenbar in de winkel en het staat fantastisch! Dank voor de goede zorgen!
Mooie website maar vanwege ongelijke zijdes kwam ik er niet helemaal uit. Werd goed geholpen en proactief geadviseerd over het soort glas en daarna goed op de hoogte gehouden over de levering. Dit is mijn glasboertje!
Artikel naar wens en correct geleverd
Ik was al langer op zoek naar een onderdeel van mijn douche. Vond het product bij toeval via internet bij Glasboertje. Enthousiast, direct besteld en binnen enkele dagen geleverd. In prima staat en precies zoals ik van de omschrijving had begrepen. Ik ben erg tevreden.
Goed geïnformeerd, snelle levering, vriendelijk personeel. Goed product.
goed meegedacht en geholpen
Mooi glasplaatje voor mijn tafel. De service is uitstekend. Ze denken met je mee en helpen waar kan.
De schapsmdragers zijn zoals beschreven en doen waar ze voor dienen?
Na de bestelling werd alles snel Opgepakt toen ik iets was vergeten werd dat gelijk geregeld ! Super !
Bestelling van begin tot einde goed afgewerkt en opgevolgt. Levering op een delelijke en verzorgde manier.
Erg blij met de glasplaten die binnenkwamen. De maten waren perfect, omdat de site erg duidelijk is over wat de breedte en lengte van een object is. Dat is erg handig als je glas hebt met een patroon.
Ik bestelde glas, dat ging soepel. En toen werd het geleverd.
De prijs is goed en de levering is zoals gezegd op tijd wel geen sms gehad met de melding dat ze op komst waren, ook een klein foutje in het glas maar daar kunnen we mee leven
Snel, accuraat, professioneel en goede prijs
Glas netjes afgeleverd met een tijd indicatie die je een dag van tevoren krijg.
De leveringstijd was een beetje lang, niet als voorzien. Maar de artikelen waren speciaal
gedaan wat er is belooft
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.