heel betrouwbaar en klantvriendelijk

Ik heb de samenwerking voor dit project als zeer goed ervaren. Op alle gebied. Hulpvaardigheid bij de bestelling, leveren van de bestelling, oplevering op een juiste wijze met veel zorg en aandacht. Zeer goede financiële afspraken en heel betrouwbaar in het nakomen van de afspraken.

Positief

Heb een zelfde spiegel weer moeten bestellen als in 2019. Kreeg de gegevens van die spiegel netjes doorgestuurd zodat ik dezelfde spiegel nogmaals kon bestellen. Kreeg binnen een aantal dagen een mil dat de spiegel binnen was. Stond keurig netjes ingepakt voor mij klaar. Op mijn vraag waar ik het dubbelzijdige tape dat ik nodig had, kon bestellen kreeg ik netjes de naam van het betreffende bedrijf door. Inmiddels hangt de spiegel weer.

perfect

perfecte service en goede nazorg.

• Wat vond je van ons advies?

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering van de bestelde spiegel

goede en snelle levering

Heb in 2019 een spiegel besteld en had er nu weer een nodig. Wist niet meer welke spiegel ik destijds besteld had. op mijn vraag welke spiegel kreeg ik direct een reactie van mijn bestelling destijds. Na en korte levertijd kreeg ik keurig bericht dat de bestelling klaar stond om op gehaald te worden. Inmiddels is de spiegel gemonteerd.

goede en snelle levering

• Wat vond je van ons advies?

Goed en betaalbaar glas. Lange levertijd, maar het wachten wordt beloond.

Goed maar duur

Niks te melden

• Wat vond je van ons advies? N.v.t.

Snelle levering, goede communicatie bij vragen

heldere en gebruiksvriendelijk website. we hadden nog een aanvullende vraag en we werden telefonisch heel professioneel te woord gestaan. fijn dat we een dag voor de levering nog even gebeld werden. Na 4 maanden verbouwing, was Glasboertje 1 van de weinigen waar we in 1 keer tevreden mee zijn.

• Wat vond je van ons advies?

Snelle levering, lage prijs, en plezierige communicatie

Na de keuze via de website goed geïnformeerd via de mail. Contacten via telefoon en e-mail verliepen snel en plezierig. Glazen platen afgehaald in Oosterhout waar je goed geholpen werd en de platen in de auto gelegd werden. Al met al een adres om te onthouden voor een volgende bestelling.

Rietveldenweg 47 G

5222 AP 's hertogenbosch

Over Glasboertje.nl

GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.