Vlotter geleverd dan verwacht. Prima verpakt. Het geleverde voldoet volledig aan de verwachtingen. Een aanrader.
Goede producten, snel en verzorgd geleverd!
Goede service en vlotte levering. Alle onderdelen reeds geplaatst.
Top medewerkers, denken goed mee en houden je op de hoogte.
Ik plaatste een bestelling. Daarover contact gehad inclusief advies. Ik ben erg tevreden.
Snelle levering en erg flexibel toen we het met buiten
De spiegel die ik besteld heb was prachtig op maat, helemaal goed. Ook was de verpakking helemaal top. De bezorgster had, op ons verzoek, het netjes voor de deur gezet. Helemaal tevreden.
product en levering uitstekend
Glasboertje sent me an email to make sure I didn't forget to add holes in the glass, before the glass went into production. Delivery was very pleasant as well.
Glascleaner. Nooit meer een sopje maken. Maak er álle opvlakten en ruiten mee schoon
Ik heb 3 producten in 1 gekocht en ben zeer teleurgesteld in het resultaat. Ramen zitten nog steeds kalk vlekken op. Voor een bedrag van €49,20 icl verzendkosten, verwacht ik dat het vlekvrij is. Het probleem is dat je het ook niet kan terugsturen, wat ik ergens ook wel snap. Niet aan te bevelen
Beste Gökhan, Spijtig te horen dat u de vlekken niet weg heeft kunnen krijgen met dit anti-kalk schoonmaakpakket. Nog spijtiger is dat u ons niet even een berichtje heeft gedaan of contact met ons heeft opgenomen om te bekijken waarom dit niet is gelukt. Dan hadden we u kunnen adviseren. In plaats daarvan schrijft u meteen een slechte beoordeling over ons als bedrijf. Daar is deze beoordeling eigenlijk ook niet voor bedoelt; deze beoordeelt ons als bedrijf en niet de werking van een specifiek product in een specifieke situatie. Over de orderafwikkeling kunnen we vrij kort zijn: U heeft uw product besteld via de website, wij hebben deze direct goed verpakt en verzegeld opgestuurd en deze heeft u netjes via Post.nl gehad. We hebben daarin gedaan wat u van ons verwachtte. In feite gaat uw slechte beoordeling om de werking van een product; en deze beoordeling betreft vlekken op uw ramen die u niet weg heeft kunnen krijgen met een speciaal schoonmaak product. U geeft bijvoorbeeld aan dat het om kalkvlekken zou gaan maar misschien zijn het wel andere soorten vlekken; in water zitten o.a. diverse mineralen en fosfaten. We vinden het jammer dat u ons niet even heeft benaderd waarom het schoonmaken niet lukte. Of vóór het bestellen ons even had gevraagd of het wel zou werken in uw situatie. Want met de juiste hulp en adviezen van ons had u dit misschien anders kunnen aanpakken om wel tot een goed eindresultaat te komen. Echter zonder contact kunnen wij onmogelijk inschatten wat u probeert schoon te maken, of het betreffende middel daar wel voor geschikt is en of u dit wel op de juiste manier heeft geprobeerd. Als het bijvoorbeeld om vervuiling gaat die er al jaren op zit, dan zal je hard je best moeten doen om deze eraf te krijgen, ook met een speciaal vlekkenreinigingsmiddel voor glas. En dan is handmatig poetsen misschien niet de meeste snelle en praktische oplossing en zal je mechanisch te werk moeten gaan door bijvoorbeeld een polijstkop op een boormachine te gebruiken, in combinatie met de Glass Scrub. Je kan niet verwachten dat jarenlange hardnekkige vuilophoping binnen 3x handmatig poetsen eraf gaat. Het is niet voor niets een ergernis voor de meeste mensen omdat ze dit er niet meer af krijgen met normale middelen en normaal poetswerk. Dan zal je intensiever moeten poetsen met het juiste middel. En soms over moeten gaan tot mechanische hulpmiddelen. En daarna natuurlijk goed bijhouden. De Glass Scrub is een middel wat echt goed werkt mits goed toegepast/aangebracht. We hebben vele tevreden klanten door dit product, zelfs uit de hoek van serrebouwers en klanten met dakbeglazing om watervlekken weg te poetsen. Jammer dat u deze ervaring niet heeft. Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje.nl
Goede ervaring met deze website.
J’ai commandé des bouton de paroi de douche de belle facture et elles sont arrivées très rapidement.
Uitstekend product snel en goed verpakt afgeleverd. Maatvoering uitstekend, past precies volgens opgegeven maten.
Eenvoudig keuze maken op de duidelijke website. Niet alleen glas maar ook spiegels en voorzetramen. Top actueel in deze tijd!
Glasplaatje gemaakt zoals afgesproken
Snelle levering en goed verpakt.
Ondanks beperkte omvang van aankoop, toch vlotte en correcte bediening.
Het bestelproces is eenvoudig en je als je belt word je heel vriendelijk te woord gestaan. Bij het ophalen van de bestelling staat alles zorgvuldig ingepakt klaar. Zelfs de hoekjes van de glasplaat bevatten een een kleine radius. Dit is heel erg goed.
Netjes geleverd en perfect op maat
Goede service, prima prijs kwaliteit verhouding
Netjes te woord gestaan en goed advies gegeven dus ik ben erg tevreden
Geharde kijkglazen waar ze normaal het dubbele voor rekenen..
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.