2 uur geleden besteld net bericht ontvangen van post.nl dat mijn pakket onderweg is. Super bedankt Sezer
Betrouwbaar, goede kwaliteit, vriendelijke hulp aan de telefoon en goede levering van mijn artikel. Duidelijke en uitgebreide website. Ik kon snel vinden wat ik nodig had. Echt aan te raden.
Op de website is er veel keus aan spiegels in alle maten. Ik werd goed op de hoogte gehouden over het bestelproces van mijn gekozen product. Zeer tevreden!
Goede service. Snel geregeld. Op tijd. Ziet er keurig uit.
Goede kwaliteitscontrole
Vriendelijke mensen en goede snelle services
levering was prima, maar voorlichting aangaande veiligheid kan zeker beter. Ook het zogenaamde "veiligheidsglas kent risico's op uiteenspatten waardoor mensen flink gewond kunnen raken met zelfs ernstig oogletsel tot gevolg. Ik adviseer bij elke levering een veiligheidsblad met instructies mee te leveren. Waar moet op gelet worden bij montage
Wij vinden het jammer dat u ons met een onvoldoende heeft beoordeeld. Na uitvoerig contact is gebleken dat de bestelling en levering prima zijn uitgevoerd en we de afspraken wel goed zijn nagekomen. Het is echter mis gegaan bij de montage die u zelf heeft uitgevoerd, waarbij u zelf met de glasplaat op de tegelvloer heeft gestoten waardoor deze kapot is gegaan. En doordat u zelf niet de juiste beschermingsmiddelen heeft gebruikt heeft u daarbij kennelijk letsel opgelopen. Uit ons contact blijkt dat u bij het willen plaatsen van een glazen douchescherm in een U-profiel, de kans groot is geweest dat u zelf tegen het randje van het profiel en/of de tegelvloer heeft gestoten met de geharde glasplaat. En dat deze glasplaat daarom kapot is gegaan tijdens de montage. Glas is een mooi product maar ook delicaat, en zo moet er ook mee worden omgegaan. Het type "Veiligheidsglas" wil niet zeggen dat dit niet kwetsbaar is. Dit zegt iets over de veiligheid bij glasbreuk. Installatieglas is gehard glas veiligheidsglas dat 4 tot 5x sterker is dan ongehard glas en wat bij glasbreuk in veel kleine stukjes uit elkaar barst/springt/valt. Dit wil niet zeggen dat de stukjes glas niet scherp zijn. Maar dit beperkt persoonlijk letsel wel enorm ten opzichte glasbreuk van normaal en ongehard glas. Als dezelfde plaat in ongehard glas kapot was gegaan, dan waren er grote stukken vlijmscherp glas naar beneden gevallen, met alle gevolgen van dien. In onze leveringsmail waarschuwen/attenderen we onze klanten meerdere malen dat glas niet in direct contact mag komen met harde ondergronden en er nergens tegenaan gestoten mag worden. Omdat dit anders stuk kan gaan. We kunnen lastig gaan omschrijven op welke wijze elke glassoort kapot zou kunnen gaan, bij welke impact of reden van glasbreuk. Het feit blijft: het gaat stuk als je ergens tegenaan stoot.... Bij het klussen of monteren van materialen is het altijd verstandig Persoonlijke Beschermings Middelen te gebruiken. Of dit nu gaat om het zagen van hout, het wegbikken van tegels of het monteren van glas. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om de juiste beschermingsmiddelen te gebruiken bij de betreffende klus. In onze configurators bieden we al snijvaste handschoenen aan met snijklasse 5. Deze heeft u niet mee besteld. Dat had met zeer grote waarschijnlijk letsel kunnen voorkomen. Tevens zijn we bezig met het uitbreiden van dit assortiment met helmen, brillen en polsbeschermers. Maar dan is het alsnog de eigen verantwoordelijkheid om deze materialen te bestellen en/of te gebruiken. Wij betreuren het dat het bij de montage mis is gegaan maar wij kunnen hier als webshop echt helemaal niets aan doen. Wij leveren de goederen volgens afspraak netjes op uw adres. Daarna is het toch echt uw eigen verantwoordelijkheid om hier goed mee om te gaan. Met vriendelijke groet, Team GlasBoertje.nl
een aanrader snelle verzending tot de volgende keer
Goede communicatie, gelijk geholpen, heel vriendelijk en professioneel
Had al eerder eens een glasplaat op maat besteld en nu een tweede besteld voor bij mijn gaskookplaat als bescherming. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat leveren betreft en ik ben erg tevreden over het geheel. Geen minpunten gevonden. Duidelijke website en goede info !
Zeer duidelijke site waar je alles op kan vinden en zeer snelle service
Bestelproces was duidelijk en makkelijk te doorlopen en het glas werd keurig afgeleverd volgens afspraak. De productie duurde wat langer dan ik had gedacht, maar dankzij goed meedenken konden de klemmen al gemonteerd worden en hoefde de aannemer niet extra terug te komen. Superbedankt!
Flexibel en snel. Zoals het hoort.
Klein probleem goed opgelost
Prima tevreden! Mooi afgewerkt product, goed gecommunceerd en geleverd volgens afspraak!
Via de website kun je makkelijk verschillende soorten en maten spiegels/glas bestellen. Onze bestelling was snel gereed. Bij het ophalen nog goeie tips meegekregen voor wat betreft het ophangen van de spiegel. De spiegel staat prachtig (1450mm hoog x 940 mm breed).
Goede service en redelijke prijzen ! Overzichtelijke site !
Goede site om je bestelling te kunnen plaatsen. Heel veel mogelijkheden en in de juiste stappen meegenomen door het bestelproces. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk geholpen. Door drukte duurde het antwoord op mijn vraag via de site iets langer. Maar het antwoord was zeer uitgebreid met extra adviezen. Flexibel met omruilen van bevestingskit
Glas was keurig verpakt.
Mijn bestelling werd snel in productie genomen en correct afgeleverd. Enige probleempje was, dat ik in het invoerveld 'telefoonnummer' mijn vaste nummer had opgegeven, dit had een mobielnummer moeten zijn aangezien er bij de bezorging gebruik gemaakt wordt van een 'sms' om de tijdsindicatie aan te geven.
Zoeken naar de juiste spiegel voor de juiste toepassing. Een veilige spiegel voor in een sportruimte, die niet mag splinteren na breuk. Met het leveren graag rekening houden dat de leverancier zorg dient te dragen voor spierkracht om de spiegel af te leveren en niet de klant. Tips voor het gebruik van toegeleverde hulpmiddelen zou een pluspuntje zijn, bijvoorbeeld waar de houten blokjes voor dienen. Verder zeer tevreden over materiaal en verpakking van hulpmiddelen.
fijn om zelf model, maat etc te kunnen selecteren. Was heel duidelijk evenals advies over dikte en kleur
Het is een goed product makkelijk te monteren
Makkelijk de juiste spiegel maat en afwerking te kiezen, snelle levering en geleverd zoals besteld.
Rietveldenweg 47 G
5222 AP 's hertogenbosch
GlasBoertje levert op maat gesneden spiegels, figuurglas, draadglas, gelaagd- en hardglas en allerlei aanverwante artikelen. Dit leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en levertijd zijn voor ons belangrijke punten. En dat uiteraard tegen een bijbehorende maar toch ook concurrerende prijs. Via onze online-shop en het winkelmandjessysteem kunt u eenvoudig online een prijs opvragen en/of een bestelling plaatsen. We leveren in bijna geheel Nederland en het noordelijk gedeelte van België.