Pluspunten

Persoonlijk en erg duidelijke uitleg

Zicht locatie / showroom

Pluspunten

Service, snelheid, vakkundigheid en zelfs na-service zijn top ! Een aanrader om je Storvatt bij Hottubselect te kopen zodat je niet voor verrassing komt te staan.

enkel positieve commentaar

Pluspunten

Super bedrijf! Snelle levering en lieve mensen! Super blij met mijn tub!!!

Pluspunten

Superservice

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en goede kennis van zaken

Pluspunten

Heel enthousiaste en deskundige eigenaar en crew. Geen snelle verkooppraatjes, maar willen het beste voor jouw als klant. En dat hebben ze waargemaakt!

Pluspunten

In een woord: super ! Vriendelijke en professionele service. Ik raad iedereen aan om hier te kopen.

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg van de voor- en nadelen. Duidelijk veel kennis aanwezig en het goed kunnen overbrengen. Erg klantvriendelijk en uitstekende service. Geen verkooppraatjes. Zéér snelle levering.

Pluspunten

Enthousiaste verkoper's staan helemaal achter hun producten. Heel leuk om aan te horen. Niet opdringerig. Plezierig zaken gedaan met vader en zoon.

Weet ik niet

Pluspunten

Veel goede informatie gekregen. Duidelijk en ze nemen echt de tijd. Wij kwamen binnen zonder afspraak. Snelle levering en perfecte service, top!

Pluspunten

Super goede service, ik heb wilde op korte termijn (tussen kerst en oud jaar) een hottub hebben staan en dat was snel en goed geregeld! Ik had de tub letterlijk de volgende dag binnen. Wat dat betreft schakelen ze ook een bekwame en klantvriendelijke vervoerder in. Vooraf aan de koop en na de koop zijn ze goed bereikbaar (ook tijdens installatie op zaterdag) en beantwoorden ze je vragen vakkundig. Een medewerker was zelfs bereid op oudjaarsdag (zijn vrije dag) langs te komen als het niet zou lukken; maar gelukkig was dat niet nodig. Product is niet bijzonder prijzig maar bij het uitpakken, plaatsen, monteren en gebruiken blijkt het een mooi afgewerkt product. Alle onderdelen ogen bijzonder degelijk. Een erg mooi product waar ik nu al veel plezier aan beleefd heb. Zo'n hottub is heerlijk maar deze kirami's zijn ook praktisch in gebruik waardoor ik hem sneller denk te gebruiken dan ik aanvankelijk dacht. Kortom! Een aanrader!

Nog geen verbeterpunten opgemerkt.

Pluspunten

Perfecte service...!

Niet verbeterbaar

Pluspunten

Deskundig advies. Aardig. Geen snelle verkooppraatjes. Ook de levering en installatie verliepen uitstekend.

Ga zo vooral door.

Pluspunten

Men blijft op een nette manier contact houden ook al is de datum allang verstreken dat er geleverd zou worden. Snelle en deskundige aflevering Bekend geworden met dit bedrijf door de hottub die buiten bij jullie bedrijf geplaatst was. Dus niet als onderstaand ingevuld door vrienden/bekenden.

Pluspunten

Alles gewoon in een woord positief !!!! Het product zoals gewenst netjes voor oud en nieuw geleverd. De hot tube brand al vanaf AFG. DONDERDAG 28 DEC 2017. wij hebben gekozen om elke derde keer ons water te verversen opstoken en genieten maar. Hot tube select en Gerko top product en aller beste wensen 2018 voor jullie als team en prive !!!! Frits Claudia en de kids zometeen er weer in.

Voor ons en de geleverde producten geen verbeter punten

Pluspunten

Goed product. Werkt prima.

Pluspunten

Site duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering.

Beter aangeven. Dag van levering.

Pluspunten

Gastvrij, kennis en een prima service En de producten zijn kwalitatief prima

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit

Pluspunten

Goede voorlichting Enthousiaste medewerkers Duidelijke uitleg

Pluspunten

In showroom duidelijke uitleg gekregen. Korte levertijd. Hottub moest geleverd worden in het buitenland. Na wat probleempjes (te grote vrachtwagen voor het franse platteland) alles goed opgelost door Gerko van Hottubselect. Eenvoudige installatie. Zojuist heerlijk, onder de sterrenhemel, de eerste keer genoten van onze hottub. Een aanrader!

Pluspunten

prima op de toegezegde tijd

geen

Pluspunten

Goed advies , en snelle levering.

Wanroijseweg 36

5451 HA Mill