Product netjes verpakt snel geleverd, zoals vermeld op de website.

Zéér goede prijs voor een normaal erg dure motorolie en super snel geleverd!

Sneller kan bijna niet, Ennnn de goedkoopste

Heb hier nog nooit olie besteld maar in nog geen dag had ik de olie binnen.en wat vermeld mag worden de goedkoopste zoek alles af op internet waar ik de goedkoopste olie kan kopen en Motorolie.nl is dit op het moment.Groet Hans van Nies

Zeer snel geleverd en zeer correcte prijzen !

Eerste keer online olie besteld, goedkoper kan niet en sneller ook niet!

Happy customer

Good product, good price, fast delivery, is exactly what I was looking for. I recommend this seller!

Duidelijke site en snelle levering!

Mij bestelling is netjes op tijd bezorgd prima.

Bedankt, Mijn enige suggestie is om de bestelling via een betere post te versturen.

Voorbeeldig, goede prijzen, snel ontvangen.

Top tevreden. Het is natuurlijk heel netjes dat jullie een pak met 4x5 liter olie met een dubbele doos verzenden. Ik vraag me wel af of het echt noodzaak is.

Volgende dag binnen

Makkelijk te vinden wat ik nodig, snelle levering. Enige puntje was dat ik niet kon vinden in de bestelling of ik ook een ander afhaalpunt kon invoeren, b.v. Gamma , nu was ik thuis, geen probleem, kon ook niet door de brievenbus ? Verder zeer tevreden . Met vriendelijke groet, Hans van der Schaft

Telefonisch goed bereikbaar en wordt vriendelijk te woord gestaan

Snelle levering, zoals wordt vermeld op de website. Producten zijn goed ingepakt

Nog niet bekend mee

Helaas kan in nog niet oordelen over de olie maar dat het goed is ben ik zeker van we gaan er mee rijden in de 50cc classic cross en hopen dan op goede uit komst

Overzichtelijke website met snelle levering.

Prima webshop met goede prijs en snelle levering.

Volgende bestelling weer bij jullie

Levering ging heel vlot. Prima kwaliteit

Prima, niets op aan te merken

De volgende dag werd de bestelde olie al bezorgd, goed verpakt in een kartonnen doosje, met buffermateriaal. Ik zou niet weten wat er beter kan. Dank!

snel geleverd

Snel geleverd en goed geprijsd

Snel

Snelle levering en schappelijke prijzen.

Goed keuze menu, snelle levering

Kon voor mijn Volvo via het menu met de zoekhulp makkelijk de juiste keuze maken. Eén van de weinige die de benodigde olie verkocht. Snelle levering.

Helemaal top

Prima prijs en snelle levering en duidelijke informatie over de leverind

Mijn bestelling was snel geplaatst. De producten werden de volgende dag al bezorgd. In de tussentijd werd ik per mail prima geinformeerd over de status van mijn bestelling.

Goede prijs

Goede prijs

De goedkoopste; correct en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

Redelijke prijzen en snelle verzending