Eerste ervaring is heel goed. De volgende dag geleverd zoals beloofd

Supersnelle levering tegen goede prijs.

Gisteren besteld, vandaag bezorgd.

Excellent service prix qualité.

Excellent service prix qualité, très bon emballage, livraison rapide.

snelle leevring

ja luister , ik bestelde een can met olie. moet ik daar nu een gedicht over schrijven of zo? olie is meestal nogal vet zo was hen blijft het

Makkelik besteld en een snelle levering voor een prima prijs, kan niet beter!

Le prix, les frais d'expédition, la rapidité de livraison (moins de 24h). Service irréprochable, rien à dire

De volgende dag al in huis

vlotte snelle levering

Vlotte snelle levering zeer teevreden

uitstekend

snelle en goede levering ,top

top

Besteld en snel ontvangen

Top transtion!

Mon premier achat sur motorolien. Aucun problème rencontré.

Doen wat ze zeggen

Mijn levering was op tijd zoals vermeld . Zal er zeker nog bestellen.

Snel geleverd en een hele goede service.

Je kan altijd bellen en krijg je goede informatie. Zeer snelle leveringen em altijd alles goed verpakt.

Snel en goedkope geleverd

Beste site voorde juiste en goede olie

snelle en correcte levering

snelle correcte levering

Goede service en levering was op tijd.

Een miscommunicatie met degene die het pakket had aangenomen voor mij. Die nam contact op met Motorolien.nl en zij zijn direct gaan uitzoeken wat er fout ging. De levering was gewoon helemaal in orde en er was niets aan de hand, maar fijn om te weten dat het bedrijf actief actie onderneemt.

zeer zeer eerlijk bedrijf

verkeerd geleverd product. mail gestuurd, zonder ook maar om bewijs te vragen. nieuw product opgestuurd gekregen en het verkeerde product mocht ik iemand anders blij mee maken. Kijk, zo kan het ook! dikke 10 voor dit bedrijf!

duidelijke webpage

Je komst snel tot de juiste product keuze

Goede kwaliteit.

Snel en voordelig

Binnen een dag geleverd, keurig verpakt en voor de beste prijs. Meer kun je niet verwachten. Hier ga ik vaker olie bestellen.

Snelle levering, goeie prijs

Jammer dat je niet kan laten bezorgen bij pakketpunt of automaat.

Bestellen en volgende dag binnen.

Na eerst ergens anders de olie online besteld te hebben, waar deze volgens die site op voorraad was na 1 week nog niet binnen. Geen bericht etc. Navraag leerde dat het een week later werd. Ook dat gebeurde niet zonder uitleg. Inmiddels had ik afspraak genaakt voor het onderhoud en moest de olieverversing nu echt gebeuren. Dus de bestelling geannuleerd en de site van Motorolien gevonden waar dezelfde olie voor nagenoeg dezelfde prijs werd aangeboden. En ja hoor, de volgende middag reeds in huis en diezelfde namiddag de oliewissel nog kunnen doen. Net op tijd. Moraal van het verhaal: laat je klanten niet in ongewisse, biedt service, ook als het even niet meezit met een levering. Dus vanaf nu bestel ik bij Motorolien.nl Dus een aanrader.

Zoals beloofd was de bestelling de volgende dag binnen

Snel en goed geregeld

Toppie!

Snelle levering, goede service. Zeer tevreden!

uitstekend

makkelijk bestellen snelle levering en goede prijs

Leigraafseweg 33 N

6983 BR Doesburg