Snelle afhandeling. Echt binnen 1 dag bestelling ontvangen.

Bestelling ging perfect, althans via telefonisch contact omdat via de website het artikel niet gevonden werd. Alleen jammer dat DHL het pakket verkeerd afleverde.

Snelle levering tegen een goede concurrerende prijs.

Snel geleverd (België)

Transport rapide et très bon prix !

Je chercher sur l'Internet l'huile à bon prix et j'ai trouvé chez Motorolien. Je commander un paquet 12 litres de de l'huile.

Een hele aardige verkoper

Goede service, snel bereikbaar via de telefoon, maar niet via de mail helaas.

Betaalbaar en snelle levering groetjes.

Betaalbaar en snelle levering groetjes.

levering snel

binnen een dag geleverd, kwaliteit olie voor de beste prijs

Zeer goede service.

Volgende dag bezorgd. Na het bestellen. Goede communicatie over het bezorgen.

Snelle service en scherpe prijzen!

Duidelijke website en snelle mail reactie bij vragen!

Plus en min punt

Vlotte service, het teleurstellende is dat het naar een dhl afhaalpunt gestuurd word terwijl dat in de bestel voortgang nergens vermeld wordt. Keurig adres waar altijd iemand is opgegeven. Ik heb dus gewoon teveel verzendkosten betaald en alsnog bestelde ergens vandaan moeten halen. Had wel even vermeld mogen worden

Duidelijke site en snellle levering.

Goed en snel

Ik zocht de geadviseerde Castrol olie voor onze Vespa Scooter, die had ik snel gevonden voor een nette prijs. Vrijdag ruim na 5 uur besteld maar toch op zaterdag binnen, Top!

Fijne shop, snelle levering

Fijne en duidelijke shop. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

geleverd volgens bestelling

netjes verpakt en op tijd geleverd

Top bedrijf!

Binnen één dag geleverd.

Snelle levering, ruime keuze.

Prima prijs en snel geleverd.

De site geeft goede info en het bestellen verloopt daardoor prettig.

Denken ook mee

0W30 olie besteld, maar achteraf hoorde ik dat het 0w20 moest zijn. Dus een mailtje gestuurd met deink naar de andere olie. Bij het bedrijf vroegen ze meteen voor wat voor auto de olie nodig was en ze adviseerde net een andere type. In plaats van een kan van 5 liter stuurd6ze me 5 losse 5 flessen, wat prijstechnisch niet veel uitmaakte en achteraf toch makkelijker was. Prima service en snelle levering.

snel geleverd

binnen 1 dag geleverd

Product en prijs zijn goed.

Olie besteld en afgerekend. Snelle levering en volgens afspraak. Pakket was goed te volgen en werd ook op tijd geleverd.

Snel en voordelig

Motorolien prima maar de levering slecht

Op zondagavond besteld maandag verstuurd top toch! Echter maakte DHL er weer een potje van en werd mijn bestelling na NIET langs te zijn geweest direct terug verzonden. Contact gehad op donderdag met Motorolien en gingen dezelfde dag nogmaals de bestelling verzenden. Helaas kwam het door DHL niet op vrijdag maar zaterdag. Ik vind het jammer dat motorolien alleen met DHL of postNL wil verzenden waarbij ze de wens bij de eerste neerleggen. Ik heb na de zoveelste slechte ervaring met DHL mijn lesje geleerd, ik bestel alleen nog ergens als DHL NIET te vervoerder is.

Goed product

Bedankt snel geleverd