Grote keuzen en efficiënte bestelling

Ik stond versteld van de grote en overzichtelijke keuze die Bekkers ter beschikking heeft. Ik vond meer dan wat ik nodig had! De levering duurde enkele dagen maar dat maakt me niet zo uit. Wel belangrijk om te weten wanneer je je bestelling snel nodig hebt.

Snelle en correcte levering!

Mooie prijsjes Toffe aanbiedingen Snel verzonden Rap ontvangen

Geweldige service, duidelijke omschrijving, keurig op tijd.

Ik was verrast door de duidelijke omschrijving, de aanbeveling en de snelheid van afhandeling van mijn bestelling.

Fantastisch!

Ik bestelde laatst iets wat na 2 weken wachten helaas niet werd bezorgd door Postnl. Ondertussen had ik al contact met jullie gehad. Zojuist trof ik mijn bestelde producten aan in de brievenbus, ze waren nogmaals toegezonden en ik hoefde er zelfs niets voor te betalen. Dat is nog eens klantvriendelijkheid!

Duidelijke site

Het is heel makkelijk om de juiste accessoires bij de machine te vinden. Snel verzonden en goed verpakt!

Vlot en correct

Op zoek naar een blinde ritsvoet Singer, kwam bij Bekkers terecht en heel fijn....een videootje erbij hoe het werkt..super Snelle verzending, helemaal top!

Klantgericht en vriendelijk!

Ik had een vraagje over mijn bestelling dus gebeld naar Bekkers. Er werd vriendelijk opgenomen en gevraagd of ik teruggebeld mocht worden omdat ze met een klant bezig was. En dat gebeurde al binnen 10 minuten. Dag erna de bestelling ontvangen maar er was per ongeluk een verkeerd artikel opgestuurd. Mailtje gestuurd en opnieuw werd ik vrijwel meteen opgebeld met excuses en een keurige en snelle oplossing. Een plezier om met echte en vriendelijke mensen te spreken in een tijd van chatbots en anonieme webwinkels. Bekkers bestaat al 135 jaar maar is meegegaan met de tijd. Ik hoop dat ze dit service niveau kunnen volhouden.

Vlotte bestelling en duidelijke vindbaarheid op de website

Ik zocht een voetje specifiek voor een naaimachine die ik al een hele tijd geleden heb gekocht. Door de duidelijke vermelding op jullie website, kon ik er zeker van zijn dat het gezochte voetje op mijn machine zou passen. De bestelling verliep vlot en ook de levertijd was zeer ok. De communicatie over de levering was ook heel helder, efficiënt en stipt.

Reeds meerdere keren besteld bij dit bedrijf en steeds perfect afgehandeld. Stel je een vraag via mail dan krijg je heel snel antwoord nog dezelfde dag. Enige minpuntje, daarom geen Vij sterren, de nieuwe besteldienst is iets minder, weinig of geen correspondentie i.v.m. de levering.

Snelle persoonlijke service

Ik werd gebeld nav de bestelling en kreeg vervolgens een afgestemd persoonlijk advies. Er werd goed meegedacht.

Ik zocht, vond, bestelde en ontvangen

Site overzichtelijk eenvoudige te bestellen en snel in huis

Een duidelijke omschrijving op de site, die je maar het goede onderdeel leidt.

Prima.

Zeer goede service

Ik heb alweer verschillende accessories besteld. Alles was snel en goed ingepakt per post gekomen. Ik ben tevreden over het service en de prijs/kwaliteit.

Super tevreden

Ik heb een magnetisch borduurraam besteld. Ik ben er zeer tevreden mee. Snelle levering

Perfect apparaat en service

Ik kocht een Rokspuit op wieltjes, deze werkt perfect en is heel makkelijk! snelle bestelling en correcte levering naar belgië. wij zijn tevreden

Snelle verzending en hele goede communicatie. Ga zo door!

Goede service en contact

Bestelling duurde langer , werd keurig gebeld door Rick met uitleg. Samen besloten om toch de duurdere Pfaff trolley te kopen . Hier kunnen een heleboel bedrijven voorbeeld aannemen de klant vriendelijkheid en eindelijk is geen computer-hulp Chapeau firma BEKKERS

Duidelijke productinformatie en snelle levering

Ik had een accessoire nodig voor een naaimachine die al heel wat jaren oud was en het was dus van belang dat het accessoire nog aansloot op de specificaties van de machine. Op de website van Bekkers was e.e.a. duidelijk omschreven en stonden de corresponderende types naaimachine bij de accessoire duidelijk vermeld. Levering was correct en snel.

Alles ok, graag weer

Voor alles wat je nodig hebt om te naaien kan je hier terecht, uitgebreide keuze.

Super tevreden met de bestelling

Tevreden en een snelle levering. Zeer te vreden

Top Service

2 jaar geleden mijn naaimachine hier gekocht en super tevreden. Nu wat kleine spullen gekocht en deze zijn snel en netjes geleverd!

Fenomenaal

Had een nieuwe voetpedaal besteld, en mijn oude naaimachine doet het weer als van ouds!

Super service en goede kwaliteit.

Een nieuwe lucht pedaal voor de naaimachine. Alles werkt weer als vanouds.

Mijn bestelling had vertraging en ik had de keuze om het af te bestellen en geld terug te krijgen. Dit niet gedaan. Kreeg uiteindelijk het bericht dat het geleverde zou worden en ik ben er erg blij mee.

Geweldig goed geholpen

Bij mijn zoektocht voor naaimachine kwam ik terecht op site Ik bestelde machine Na overleg met Bekkers kwam ik tot concluse dat ik verkeerde keus had gemaakt Dus door de hulp van Bekkers een machine gekozen die beter aansloot bij wat ik zocht De volgende dag was mijn aankoop geleverd en zeer tevreden over Bedankt mensen van Bekkers voor de hulp en snelle levering

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht