Goede service!

Ik had een lockmachine besteld maar die was niet op voorraad. Er werd telefonisch contact met mij opgenomen en ik kreeg nog wat advies omdat dit ook mijn eerste aankoop van een lockmachine was. Het werd dus toch een andere lockmachine die ook op voorraad was en ik de volgende dag in huis had. Normaal blijf ik altijd wel bij mijn eigen keuze maar helemaal blij dat ik op advies voor een ander model ben gegaan want ik ben super tevreden over!

Wat kleine dingen besteld voor mijn naaimachine, snelle service, kom ik meteen weer aan de slag.

Fijn contact

Na een belletje duidelijk uitleg gekregen en goed geholpen. Bestelling was een dag later bezorgd!

Een eerlijke winkel

Mijn eerste bestelling is kwijtgeraakt bij PostNL. 1 telefoontje naar de winkel en het werd netjes opgelost door opnieuw een zending naar mij te zenden. Volgende dag had ik die binnen. Ik hoop met recht dat de eerste enveloppe retour is gegaan naar Bekkers zodat deze aardige man geen schade heeft.

Super fijn geholpen.

Ik had de verkeerde voetjes besteld. Beetje oude naaimachine :-).Kon ze retourneren en ze gaan kijken of ze mij de juiste toe kunnen sturen. Ik helemaal blij.

Goede snelle service

De bestelling is goed en snel gegaan

Snelle toplevering

Ik had een 8x8 borduurring besteld van pfaff die blijkbaar niet meer op voorraad was. Ze belde me op om dit te melden en om te zeggen dat het normaal die week niet meer ging lukken om het bij mij te leveren. Als tegencompensatie kreeg ik een extra zakje spoeltjes, das altijd grmakkelijk he Dezelfde week vrijdag toch al geleverd. Toppie en ik helemaal tevreden natuurlijk

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt.

een geweldig product!

een prachtig product dat binnen 24 uur was geleverd. hartstikke blij met deze ervaring.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Bij Bekkers Naaimachines kocht ik een borduurmachine en kreeg daar heel veel ondersteuning en raad bij. Alles is vlot verlopen, levering en uitleg. Ook de infodagen zijn een aanrader om eens bij te wonen. Ik bestelde nog extra garen online op vrijdag en ze werden direct geleverd op zaterdagochtend. Ik kan altijd terecht voor vragen en wordt telkens heel goed geholpen, een echte aanrader, zeker als je graag wat extra ondersteuning wenst.

Top service en kwaliteit

Ik heb snel een nieuw voetpedaal voor mijn naaimachine besteld. De volgende dag werd deze al bezorgt. Ik kan weer volop naaien.

Uitstekend service

Had voetjes besteld voor mijn naaimachine en de volgende dag had ik ze al in huis. Ga zeker vaker bestellen

Uitstekende Klantenservice en Kwaliteitsproducten bij Bekkers Naaimachines

Onlangs heb ik bij Bekkers Naaimachines online voeten en garen voor mijn naaimachine besteld. Hoewel de levering iets langer duurde dan verwacht, werd ik zeer vriendelijk geholpen toen ik hierover belde. De klantenservice was attent en behulpzaam. De kwaliteit van de producten is uitstekend en het wachten waard. Bekkers Naaimachines is een betrouwbare keuze voor al je naaimachinebenodigdheden!

Best choice for a beginner

After a loooooong search, I found My machine - Bernette 05 Academy. Even though I purchased it right before the Christmas holidays, the people from Zijlstra Naaimachines processed my order and the machine was with me well before the holiday period started. I had the chance to practice everything I read in the manual, and I'm especially happy with the speed adjustment button and the extra LED light.

Ik heb Bekkers Naaimachines per toeval leren kennen. Ik had een bestelling geplaatst voor een Coverlockmachine bij een andere dealer. Na twee jaar was de machine nog altijd niet binnen. Per toeval kreeg ik reclame te zien van Bekkers Naaimachines. (ik ben van België) Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Bekkers. De Service is super. Men heeft voor mij contact opgenomen met de firma van de machine die ik had besteld. Blijkt dat de machine nog steeds niet in productie was. Dus heb ik een andere besteld. Super service. In twee dagen tijd had ik mijn coverlock. Ik kan altijd bij hen terecht voor een vraag of probleempje. Doe zo voort. Jullie zijn goed bezig.

Uitstekend geholpen na leveringsproblemen

Netjes geholpen nadat bleek dat mijn bestelling niet geleverd kon worden. In overleg met Rik tot een passende oplossing gekomen. Kortom, erg tevreden met de service!

Bij mijn vragen werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen

Bij vragen over mijn bestelling kreeg ik duidelijke uitleg

Prima degelijke naaimachine

Een degelijke prettige werkende naaimachine, onze dochter van 11 jaar heeft deze gekocht en kan er goed mee werken als eerste naaimachine. Snelle verzending.

Altijd goed en snel!

Al diverse naai-benodigdheden besteld in de loop der jaren. De website is erg duidelijk, alles is goed te vinden, zeer overzichtelijk en de artikelen worden goed omschreven. Ook de onderdelen/accessoires pèr type machine worden prima aangegeven. De prijzen zijn vaak wat lager dan elders en het versturen c.q. ontvangen gaat erg snel. Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel. Ik wens iedereen veel creativiteit en succes toe met al jullie projecten. M.v.g. Loes

gewoon goed

de website werkte naar behoren, bestellen was niet lastig, en werd redelijk snel ontvangen. enige nadeel is dat mijn mailbox het als spam bestempelde.

Goede ervaring

Snelle verzending, product zoals omschreven

Klantvriendelijk

Bestellingen worden snel geleverd. Ze zijn goed bereikbaar voor overleg. Retouren worden snel afgehandeld.

Jammer dat er geen contact is geweest na het betalen.

De naaimachine werd na 8 dagen bezorgd. Een e-mail was op zijn plaats geweest.

het was echt liefde op het eerste gezicht toen ik voor de etalage stond en de Pffaf naaimachine zag

ik ben zo blij met de Pfaff 720, want met deze machine maak je echt de mooiste dingen van allerlei soorten stoffen die ik normaal niet zo snel zou verwerken. en de service in deze winkel is het zeker waard om de kilometers ervoor te rijden.

Mijn bestelling was niet geleverd en zonder pardon werd het nog een keer verstuurd en had ik het de volgende dag. Goede service dus.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht