Uitstekend service

Had voetjes besteld voor mijn naaimachine en de volgende dag had ik ze al in huis. Ga zeker vaker bestellen

Uitstekende Klantenservice en Kwaliteitsproducten bij Bekkers Naaimachines

Onlangs heb ik bij Bekkers Naaimachines online voeten en garen voor mijn naaimachine besteld. Hoewel de levering iets langer duurde dan verwacht, werd ik zeer vriendelijk geholpen toen ik hierover belde. De klantenservice was attent en behulpzaam. De kwaliteit van de producten is uitstekend en het wachten waard. Bekkers Naaimachines is een betrouwbare keuze voor al je naaimachinebenodigdheden!

Best choice for a beginner

After a loooooong search, I found My machine - Bernette 05 Academy. Even though I purchased it right before the Christmas holidays, the people from Zijlstra Naaimachines processed my order and the machine was with me well before the holiday period started. I had the chance to practice everything I read in the manual, and I'm especially happy with the speed adjustment button and the extra LED light.

Ik heb Bekkers Naaimachines per toeval leren kennen. Ik had een bestelling geplaatst voor een Coverlockmachine bij een andere dealer. Na twee jaar was de machine nog altijd niet binnen. Per toeval kreeg ik reclame te zien van Bekkers Naaimachines. (ik ben van België) Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Bekkers. De Service is super. Men heeft voor mij contact opgenomen met de firma van de machine die ik had besteld. Blijkt dat de machine nog steeds niet in productie was. Dus heb ik een andere besteld. Super service. In twee dagen tijd had ik mijn coverlock. Ik kan altijd bij hen terecht voor een vraag of probleempje. Doe zo voort. Jullie zijn goed bezig.

Uitstekend geholpen na leveringsproblemen

Netjes geholpen nadat bleek dat mijn bestelling niet geleverd kon worden. In overleg met Rik tot een passende oplossing gekomen. Kortom, erg tevreden met de service!

Bij mijn vragen werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen

Bij vragen over mijn bestelling kreeg ik duidelijke uitleg

Prima degelijke naaimachine

Een degelijke prettige werkende naaimachine, onze dochter van 11 jaar heeft deze gekocht en kan er goed mee werken als eerste naaimachine. Snelle verzending.

Altijd goed en snel!

Al diverse naai-benodigdheden besteld in de loop der jaren. De website is erg duidelijk, alles is goed te vinden, zeer overzichtelijk en de artikelen worden goed omschreven. Ook de onderdelen/accessoires pèr type machine worden prima aangegeven. De prijzen zijn vaak wat lager dan elders en het versturen c.q. ontvangen gaat erg snel. Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel. Ik wens iedereen veel creativiteit en succes toe met al jullie projecten. M.v.g. Loes

gewoon goed

de website werkte naar behoren, bestellen was niet lastig, en werd redelijk snel ontvangen. enige nadeel is dat mijn mailbox het als spam bestempelde.

Goede ervaring

Snelle verzending, product zoals omschreven

Klantvriendelijk

Bestellingen worden snel geleverd. Ze zijn goed bereikbaar voor overleg. Retouren worden snel afgehandeld.

Jammer dat er geen contact is geweest na het betalen.

De naaimachine werd na 8 dagen bezorgd. Een e-mail was op zijn plaats geweest.

het was echt liefde op het eerste gezicht toen ik voor de etalage stond en de Pffaf naaimachine zag

ik ben zo blij met de Pfaff 720, want met deze machine maak je echt de mooiste dingen van allerlei soorten stoffen die ik normaal niet zo snel zou verwerken. en de service in deze winkel is het zeker waard om de kilometers ervoor te rijden.

Mijn bestelling was niet geleverd en zonder pardon werd het nog een keer verstuurd en had ik het de volgende dag. Goede service dus.

Makkelijk besteld, snelle levering!

Ter vervanging van een oud voetpedaal voor mijn leewenstein naaimachine, het universele pedaal besteld. Na een dag geleverd! En daarna gemonteerd met het oude snoer. Werkt uitstekend!

Snelle levering.

Wat een fijne winkel. Eindelijk mijn vervangend schaartje gevonden en heel snel ontvangen.

Helemaal zoals het hoort.

Goed assortiment, netjes geprijsd en correct verzonden.

Hele fijne winkel. Ik heb er een naaimachine van Een borduurmachine en nu dan ook een lockmachine. Er was iets niet in de doos en dat kreeg ik de dag erna nageleverd. Je kunt daar gerust kopen want hun service is echt geweldig.

Goede prijzen, breed assortiment en snelle levering

Ik had wat speciale voetjes nodig voor mijn naaimachine die ze niet in de naaiwinkel hadden waar ik normaal naartoe ga. Op de website zag ik nog een aantal andere handige dingen waaronder olie zodat ik m'n naaimachine weer eens goed kan gaan onderhouden. Erg snelle levering en het pakketje paste door de brievenbus ondanks dat ik best wat items besteld had. Dit was erg fijn!

Super snel geleverd

Ondank de feestdagen jaarwisseling Mijn nieuw naaimachine snoer super snel geleverd . Hartelijk dank daar voor.. We zullen U aanbevelen bij anderen. Met vr groet E Hensbergen,

Super bedrijf ! Echt toppie !!!!

Super snelle levering , ondanks de feestdagen ! En allerbeste kwaliteit van garen ! Dankjewel

Goede service!

Naaivoetje bestelt en netjes en op tijd geleverd!

Super service

Mijn online bestelde pedaal voor mijn lockmachine was niet aangekomen, na één telefoontje werd meteen een nieuwe opgestuurd, die ik heel snel heb ontvangen. Vriendelijk en super service! Dankjewel!

Goede klantservice

Nadat mijn bestelling door de post niet afgeleverd werd, werd er zonder meerkosten een nieuwe opgestuurd.

Perfecte en snelle service

Levering van een reserve kabel voor het pedaal is de zelfde dag nog verzonden. Mijn vrouw weer helemaal gelukkig met haar 30 jaar oude Husqvarna.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht