Deskundig

Koop al jaren hier mijn machines en benodigdheden. Vriendelijk en prettig contact. Denken in oplossingen.

Erg fijne service en goede en snelle levering

Erg fijne service en goede en snelle levering. Heel erg prettig! Goede producten, vriendelijk personeel. Dank

Klasse!

Ik had spoeltjes besteld en had daar een vraag over. Er wordt super snel gereageerd en het pakketje kwam al snel in de brievenbus. Hartstikke top dus

Levering na 17 dagen

Voor 16h besteld, dezelfde dag verzonden, klopt niet altijd. Ik had onderdeel stuk aan een Husqvarna naaimachine, vond het online te koop bij Bekkers. Ik had dit dringend nodig omdat ik mijn machine niet meer kon gebruiken.... Besteld, betaald, en dan 17 dagen wachten op een onderdeeltje dat via de gewone post (zonder Track & Trace ) verzonden is geweest.

Omruilen van een naaimachine voetje is snel en naar tevredenheid afgehandeld. Prima service

goede prijs - kwaliteit - levering

en een duidelijke website

Prettig geregeld

Verkeerde voetje gekregen, na een email kreeg ik de juiste, met een adreslabel en postzegel om het foute voetje te retourneren. Super!

Zie uitleg hieronder

Medewerker heeft me opgebeld dat een bepaald item niet op stock is en niet direct zou binnenkomen. Hij beveelde me 3 items andere items aan die dezelfde inhoud zou hebben. Dat is goed om dit voor te stellen, maar ik moest hiervoor 9 euro opleggen. Had Bekkers een geste gedaan, dan had ik die opleg niet moeten betalen. Andere firma’s doen dat wel. Indien zij het artikel niet kunnen aanbieden, mag het ook niet online te koop staan. Bekkers kon ook het geld voor dat niet leverbare artikel teruggestort hebben, dan had ik geen meerkost moeten betalen.

Geweldig naaimachine!

Ik heb de Brother CS70S gekocht en het werkt super goed! Erg beginner vriendelijk, en heb al wat leuke projecten gemaakt :D

Subliem!!!

Wat een top team! En een geweldige service. Mijn naaimachine pedaal moest besteld worden. Iedere stap van het proces werd met mij gecommuniceerd. Er werd duidelijk aangegeven wanneer ik het product kon verwachten. Zelfs toen bleek dat een bijproduct type naaimachine naald niet leverbaar was, werd ik gebeld voor een goed alternatief. Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Op de dag van levering had ik mijn eigen naaimachine pedaal thuis teruggevonden. Één telefoontje naar Bekkers was genoeg. Vol begrip werd ik te woord gestaan. " wat fijn dat u het weer teruggevonden, stuurt u deze maar terug, geen enkel probleem. Wat een top team! Een betrouwbare zaak met een hoge service. Jammer dat ik maar 5 sterren maximaal mag geven!

Betrouwbaar en fijn bedrijf

Heb op zondag bestelling gedaan maar duurde meer als een week voordat ik contact heb opgenomen (telefonisch) Heb eerder bestellingen geplaatst en dat was er altijd snel 1 a 2 dagen ,toen ik belde hebben ze het nagekeken en bleek dat het pakketje retour is gegaan naar de winkel . Ze hebben het direct weer verstuurd en de volgende dag had ik het in huis .

Duidelijke omschrijving van producten in webshop, netjes gegroepeerd. Levering pakket na 4 werk dagen Nadat vernomen heb dat de winkel weggaat uit Dordrecht, helaas!! gaat dit mijn alternatief worden.

Duurt lang

Besteld op 20 februari en binnen op 11 maart. Mijn bestelling was over het hoofd gezien. Zelf uiteraard contact opgenomen, daarna bleek er iets mis te zijn met de post. Ook hierover moest ik zelf contact opnemen. Ik werd wel gelukkig gelijk geholpen.

Houden aan afspraken qua levertijd, het product was goed verpakt

Duidelijk en snel!

Fijne site om te zoeken. Na bestelling kreeg ik het pakket snel en netjes thuis bezorgd. Ik ben heel tevreden.

Zeer snelle levering na 1 dag

De ene dag besteld, volgende dag geleverd!

Uitstekende service

Pedaal van naaimachine was kaduk, kon er zelf geen nieuwe kabel aanzetten, jammer dus er moest een nieuwe komen. Niet op voorraad maar kon wel een demo model (tegen gereduceerd tarief zelfs) krijgen. Binnen enkele dagen konden we de naaimachine weer gebruiken. Zeer tevreden met het resultaat.

Positief

Ik had een nieuwe naaivoet besteld en olie, de beschrijvingen bij het product kwamen hier goed te pas. Het liet mij gelijk een video zien wat de naaivoet inhield en daarbij zijn de prijzen echt geweldig. Wel duurde het wat langer met bezorgen, maar ik weet dat PostNL soms vaker vertragingen heeft. Ik ben erg tevreden.

Zo blij mee. Een speciaal lampje voor mijn naaimachine.

Fijn bedrijf en website. Ik ben 71 jaar en heb het snel kunnen vinden en na 2 dagen lagen de lampjes goed verpakt in mijn brievenbus. Ik blijf klant.

alles volgens afspraak geleverd

Fantasch geadviseerd fantastische service

Heb last van mijn ogen en zocht een nieuw naaimachine er werden veel handige tips gegeven. Terwijl wij in Dordrecht waren voor een dagje uit ,heb ik een Brother naaimachine gekocht aangezien we met de trein waren was het geen probleem en werd de machine opgestuurd. Ik ben super tevreden chapeau voor Bekkers Naaimachine

Handige en vlotte machine

Overlock rijgt makkelijk in, werkt snel, smooth en handig. Jammer dat het afvalbakje een extra optie is die je apart dient aan te kopen

Op en top

Uitstekend en fijne naaimachine en snelle levering

Snelle en nette levering

Ik heb een naaivoetje besteld. Snel geleverd.

Snelle levering en top machine

Snelle levering en goed ontvangen Top naaimachine beveel het zeker aan Een naaimachine van Bekkers Top met en elektronisch en met stekkers Met vriendelijke groeten Elly

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht