goede lockmachine en goede service

De lockmachine die ik besteld had , is er niet meer . Er werd mij een andere voorgesteld , maar ik woon ver weg en moet dan dus online bestellen . Alles is mij door de telefoon heel goed uitgelegd en ik mag de lockmachine uitproberen , als het helemaal niet lukt , kan ik de lockmachine retourneren zonder kosten . Dit vind ik een goede service en de machine bevalt heel goed , dus ik ben er heel blij mee

Geweldige service bij BEKKERS Naaimachines!

Onlangs bestelde ik voetjes voor mijn naaimachine bij BEKKERS, maar aangezien ik nieuw ben met naaien, was ik niet zeker welke ik nodig had. Ik stuurde een bericht via de website en kreeg snel antwoord, zelfs een telefoontje voor uitgebreide uitleg en persoonlijk advies. De medewerkers zijn vriendelijk en klantgericht, wat de service echt uitmuntend maakt. Dit was niet mijn eerste bestelling bij BEKKERS en zoals altijd was alles snel en zorgvuldig geregeld en bezorgd. De service is altijd top, en ik beveel BEKKERS van harte aan voor iedereen die op zoek is naar goede producten en deskundige hulp!

Snel en foutloos

Snelle en nette levering, duidelijke communicatie.

Artikelen werden snel bezorgd in een prima verpakking. Duidelijke communicatie over de stand van zaken. Zeker een bedrijf waar ik vaker zal gaan bestellen! Bedankt voor de goede hulp.

goed geregeld

Ik heb een voetje besteld, ging heel makkelijk op de site, goed te vinden. Ook de bezorging was prima en snel geregeld.

Uitstekende service door mensen met passie!

Paar jaar geleden een borduurmachine gekocht bij Bekkers werd gratis thuis geleverd waarbij duidelijke uitleg zodat ik gelijk van start kon. Onlangs mijn eerste naaimachine gekocht, helemaal blij mee. Vooraf duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden die naaimachines hebben en rustig mijn beslissing kunnen nemen zonder dat er gepushed werd. Top zaak, kom er zeker terug!! Heel fijn dat er zulke vakwinkels nog bestaan!!

Een tof familiebedrijf dat zeer gespecialiseerd is.

Telefonisch goed advies ontvangen over hetgeen ik op de website wilde bestellen. Goede service en vriendelijk. Breed aanbod qua naalden, machines en reparaties.

Perfect geregeld!

De voet van mijn Husqvarna naaimachine was stuk. Op internet gezocht en ik kon zo een nieuwe bestellen bij Bekkers. Binnen drie dagen in huis. Dat was geweldig omdat ik een kraam kado voor mijn dochter aan het naaien was. Dus nu kon ik toch weer verder. Super bedankt.

Met Bekkers Naaimachine kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en prachtige naaiprojecten maken.

Bij Bekkers Naaimachines is de klant een klant en helpen ze mee te denken in jou budget en wensen. Tevens hebben ze hele fijne service op gebied van repetitie. Bij Bekkers Naaimachines is het altijd feest, waar u moet zijn geweest.

Singer Talent

Mijn Singer werd heel snel geleverd in perfecte staat - voldoet helemaal aan de verwachtingen - bestelde nadien vier extra naaivoetjes bij en weer was de levering snel en onberispelijk uitgevoerd Bekkers zeker aan te raden voor wie op zoek is naar goeie naaimachine en toebehoren - krijgt van mij 5 sterren !

Heerlijk vlot

Ik kon niet verder met naaien omdat mijn spoelhuis was”opgeruimd” en ik werkte aan iets dat echt af moest. Dankzij een razendsnelle verzending kwam alles toch nog goed. Daar was ik daarom erg blij mee.

Hele fijne winkel

Zoveel voorraad en keuze voor een leuke prijs en alles snel geleverd. Altijd fijn om hier te bestellen

Prima, snelle levering

Via duidelijke site aantal producten besteld. Snel geleverd. Duidelijke informatie.

Leveren prima service, m.n. door "mee te denken" en niet alleen iets standaard "af te handelen". Met mijn probleem van het kapotte elektrische snoer met gevolg doorbranden v/h voetpedaal hebben zij mij zeer adequaat geholpen, zodat ik mijn oude naaimachine weer kan gebruiken! Dank!

Zeer uitgebreide collectie naai onderdelen/assecoires

Prima website en goed overzicht van de geboden artikelen. Daardoor snel kunnen bestellen. Prijzen ook helemaal oké , ben er blij. Bestelling zorgvuldig verpakt en in brievenbus met 2 dagen bezorgd.

Beter dan Bekkers kan iey

Goede service, kwaliteitsproducten, snelle levering. Je krijgt wat ze beloven. Meer kun je niet wensen. Dus voor alles op het gebied van naaien...ga ik naar Bekkers.

Geweldig goede service!

Bestelling gedaan voor een naaimachinetas,spoeltjes, garenkloshouder,voor Toyota Decomaster naaimachine.De bestelling de volgende dag in huis.Bleek bij aflevering de garenkloshouder kapot. Telefonisch contact gehad met een zeer aardige medewerker, die beloofde deze opnieuw op te sturen,zonder extra kosten. Deze had ik de volgende dag in huis. Dat noem ik geweldig goede service! Dank hiervoor.Vriendelijke groet Joke van den Ende

Goede kwaliteit van het geleverde product

Het was jammer dat het zolang duurde voordat ik mijn spullen in huis had. Daarbij bleek dat er iets ontbrak. Contact gezocht met Beckers en die hebben het naar behoren opgelost dus uiteindelijk ben ik tevreden.

Prettige samenwerking

Ik had iets besteld en had daar een vraag gesteld, kreeg snel en duidelijk antwoord wat ik als erg prettig heb ervaren

Snelle en correcte levering

Makkelijk gevonden op d ewebsite en na Bestelling snel en netjes gevoerd. Prijs was ook prima.

Je kan makkelijk kiezen wat je nodig hebt door het merk aan te klikken. En het was ook nog super snel geleverd! Heel blij mee!!

Je wordt altijd vriendelijk geholpen

Je wordt altijd vriendelijk geholpen ,ze nemen de tijd voor je . als ze het niet hebben gaan ze altijd voor je kijken of ze het kunnen bestellen voor je . En als je zelf niet naar de winkel kan komen om met de naaimachine zijn ze altijd bereid om het te komen en thuis brengen

Verloren pedaal vervangen

Ik was op zoek naar een nieuwe pedaal van mijn overlock die ik niet meer vond. Via de chatfunctie werd ik super vriendelijk en efficiënt geholpen!

Klantvriendelijkheid is hier vanzelfsprekend.

Bestelling geplaatst en wilde daarna nog iets toevoegen. Vriendelijk geholpen. Werd keurig geïnformeerd over een vertraagd artikel. Werd een alternatief genoemd. Werd tijd aan besteed. Zo hoort het maar tref je het zelden. Aanbeveling dik waard.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht