Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Had een voetpedaal gekocht en ben opgebeld door iemand van de firma Bekkers om nog eens na te vragen dat alles klopte met het serienummer en het type machine. Gelukkig want anders had ik een verkeerde pedaal gekregen. Dit noem ik topservice!!

Netjes

Betrouwbaar

Heel hulpvaardig

De naaimachine die ik eigenlijk had besteld kon pas over 4 tot 5 weken geleverd worden, daar werd ik over gebeld (al heel fijn want normaal gebeurt dat geeneens). Uiteindelijk voor een andere naaimachine gekozen en supergoed geholpen! Ik kreeg de tijd om alles goed uit te zoeken en ze waren heel geduldig. Echt een topbedrijf

Ik was op zoek naar een quilttafel voor mijn naaimachine zij hadden hem. Na een telefoongesprek kreeg ik de verzekering dat hij zou passen. Inderdaad paste perfect!! Nu kan ik door met mijn geliefde pfaff machine zelfs met quilten. Zo ontzettend blij mee. Dank je wel voor de vriendelijkheid en hulpvaardigheid.

Spoelen

Spoelen gekocht voor de naaimachine. Online besteld. Duidelijke communicatie. Pakje was netjes verpakt met een kortingscode voor de volgende bestelling. Aanrader om nog eens te bestellen!

Persoonlijke service met aandacht!

Mijn eerste naaimachine besteld, waar nog wat vragen over waren. Het contact was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook via de mail werd snel gereageerd, binnen tien minuten had ik al antwoord! Ik ben erg blij met mijn naaimachine en ben benieuwd naar wat ik allemaal zal gaan maken!

Topservice!!!

Al meerdere keren bij jullie besteld. En ben super tevreden over mijn Brother annovis 420.

Goed en snel

Mijn bestelling twee dagen na besteld geleverd! Product werkt goed

Fijne oplossing

De machine die ik besteld was niet beschikbaar. Het duurde even voor ik reactie had maar er kwam een mooie oplossing waarbij goed mee werd gedacht. Bedankt daarvoor! Inmiddels erg blij met de machine!

Goeie service en snel geleverde bestelling

Heel goede en overzichtelijke website met de nodige uitleg. Snelle levering van de bestelling. Zeker aan te raden!

Super goed en fijn advies ontvangen

Ik had een voetje besteld waarvan ik dacht dat die op mijn machine zou passen. Niets was minder waar..... met 1 simpel mailtje een goed passend advies zonder hoge kosten. Heel fijn en goed meegedacht. En ook erg snel een antwoord terug gekregen

Zeer snelle en nette levering

Ik miste wel een aanwijzing

Top service en snel geleverd

Recyle, repair, reuse,... Wat ben ik trots op mijn oude Husqvarna naaimachientje. Ik heb het ooit tweedehands op de kop kunnen tikken en het doet wat het moet doen rechttoe, rechtaan. Nu moest ik voor onze VZW ingewikkelde toeren uithalen en de voet werkte niet naar behoren. Uiteraard heb ik gekeken of het aan de kabel lag maar het was niet te herstellen. Soms ging het vooruit, soms deed het niets. Dus op zoek naar een nieuwe voet. Prima info op de site van Bekkers EN ook nog de tip om zeker te zijn dat het voetje zou werken. Een dag later werd de nieuwe voet netjes geleverd in België en kon ik op tijd de klus klaren. Top. Bedankt. Trouwens een zeer professionele webshop. Puik werk. Greez Trees De Bruyne

Erg fijne nette zaak

Klopte iets niet met levering. Werd meteen dezelfde dag nog na gestuurd

Goed en snel!

Nieuw spoelhuisje gekocht, had hem twee dagen later binnen!

precies gevonden wat ik zocht

duidelijke site zocht onderdeel voor oude machine makkelijk gevonden met duidelijke beschrijving wat paste bij mijn machine

goede informatie op de site.

Top!!!

Is netjes ingepakt en binnen 2 dagen ontvangen . Artikelen duidelijk omschreven op de site.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Overzichtelijk per merk de naaimachine voetjes gevonden en besteld. Snel geleverd en ze passen/werken super!

Vlot

Heel ruime keuze, absoluut niet de duurste, en vlotte levering

We zijn heel professioneel geholpen!

Een dag na de opening van het nieuwe winkelpand, zijn we naar Groningen gereden om ons te laten informeren over borduurmachines. Het ontvangst was heel vriendelijk met een kopje thee/koffie en wat lekkers en vervolgens werden alle machines laten zien en al onze vragen beantwoord. De machine die ons het meest aansprak, mochten we samen met de medewerker testen. En toen was ik gelijk verkocht! Een borduurmachine rijker gingen we naar huis :) heel blij met de fijne hulp en het antwoord op alle vragen over de machine.

Prima, snel bezorgd

Super dat ze nog spoeltjes hadden van een naaimachine uit 1987. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Erg behulpzaam

Ik had een naaimachine besteld. De levering duurde alleen wat lang. Ik heb toen een mailtje gestuurd, binnen 10 minuten had ik iemand van Bekkers naaimachines aan de telefoon. Hij heeft de situatie uitgelegd en mij advies gegeven. De volgende dag had ik een naaimachine thuis.

Sneller dan de wind

Op zoek naar een essentieel mini onderdeeltje voor mijn naaimachine die met mijn verhuizing verloren was gegaan. Gelukkig snel gevonden bij Bekkers, besteld en het werd al direct de volgende dag bezorgd. Beter kan niet! Ik blijf klant!

Snelle en goede services!

Bekkers naaimachines levert snel de bestelling. Ook was er duidelijkheid over wanneer er bezorgt werd. Via de mail werd ook snel gereageerd op een vraag over welke naaimachinevoet passend was bij mijn type naaimachine.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht