Beter product tegen lagere prijs!

Snel geleverd, perfect product. Zelfs beter (en goedkoper) product voorgesteld en prijsverschil terugbetaald.

Snel en professioneel

Wellicht herkenbaar, ik wilde het nadien weer gaan oppakken en besloot een kussenhoes met bies en blinde ritssluiting te gaan maken. Ik kon nergens mijn ritsvoetje vinden. Al snel kwam ik op jullie website terecht. Deze is zeer duidelijk met uitleg per voetje. Hierdoor vond ik al snel de juiste voet en bestelde ik meteen nog wat andere handige voetjes. Binnen 2 dagen had ik ze al ontvangen. Perfect!

het komt vast goed

bestelling gedaan, per ongeluk bestelling niet helemaal compleet. kan gebeuren hier over gebeld. deze zouden als nog verstuurd worden. ga er van uit dat dat snel geregeld wordt. prijs en kwaliteit prima. eerdere bestelling prima

makkelijk te bestellen en zeer snelle levering

zeer goed

Zeer snelle en correcte levering bij online bestelling.Top!

Er was iets fout gegaan bij het kiezen van de kleur garen. Na een prettig telefoongesprek had ik de volgende dag de goede kleur in huis.

Super snelle afhandeling van bestelling

Heb voor het eerst een bestelling gemaakt voor mijn oude naaimachine en daar heeft firma Bekkers de juiste onderdelen voor. Super!! De levering van de onderdelen was de dag erna reeds binnen en dat voor een naaimachine van 43 jaar oud. Nogmaals super bedankt. Het winnen van een nieuwe machine zou een mooi cadeau zijn voor mijn vrouw die 66 jaar wordt en nu herstelwerk voor de 7 kleinkinderen doet (op ons oude machine met nodige nukken en irritatie.

Professioneel

Snel antwoord op mijn vraag , correcte levering

Mijn bestelling ging vlot en makkelijk.

De bestelling plaatsen ging snel, toen ik niet wist of mijn pakketje al verstuurd was had ik gebeld naar Bekkers. Die hebben mij op de hoogte gesteld, vriendelijke klantenservice

Mijn Bernina naaimachine is al 38 jaar oud maar doet het nog perfect. Er was iets gebroken in het voetpedaal. Lijmen hielp niet. Een nieuwe bestelt, de volgende dag in huis. Keiblij mee

Betrouwbare website om naaispullen te bestellen!

Goede ervaring met het bestellen van garen e.d. Bestelling was binnen een paar dagen in huis. Ik werd op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Ruime keus en supersnel geleverd.

Voordelig shoppen en fijn dat er zoveel keus is qua fournituren. De bestelling werd heel snel geleverd en ik kom zeker terug!

Spoeltjes bestellen.

Had spoeltjes voor mijn naaimachine bestel via de website. De website was duidelijk en heb de bestelling geplaatst. Ben ook nog gebeld door de attente meneer van de winkel of ik de goede maat spoel had besteld en dat ze na het weekend weer op voorraad waren. Helemaal goed. Heb de spoeltjes inmiddels ontvangen. Top!

Bestelling was goed geregeld

Heb zeker geen problemen gehad met mijn bestelling

Superwinkel!!

Heb een nieuwe naaimachine moeten kopen plm een jaar geleden, omdat mijn oude , na 30 jaar trouwe dienst, door kortsluiting , overleden was…. (Dat was wennen, aan de nieuwe! )ik woon niet dichtbij de firma Bekkers, maar telefonisch werd mij alles heel goed en vooral GEDULDIG uitgelegd, dat tref je niet vaak meer tegenwoordig. (Ik word al een dagje ouder, dus gesprekjes met een chat robot bijvoorbeeld, daar krijg ik vlekken van in mijn nek, maw daar word ik heel nerveus van en geïrriteerd!) Ik heb de afgelopen week, via de website , wat accessoires besteld, na een dag reeds in huis, en keurig in orde!! Ook dat is tegenwoordig bij veel bedrijven maar afwachten. Kreeg na telefonisch contact ook nog een kortingscode, scheelde niet veel uiteraard op deze kleine bestelling, maar : alle beetjes helpen! Kortom ik ben blij met BEKKERS, hopelijk bezorgt de Sint jullie iets LEKKERS!! (hebben jullie echt verdiend!!)

Heel erg tevreden.

Netjes verpakt redelijke snelle levering

De items die ik bestelde waren mooi verpakt, alles prima, heel blij met mijn naaivoeten De levering duurde wat lang, een foutje wss ik kreeg wel een orderbevestiging maar geen mails meer erna. 5 dagen na bestelling nam ik contact op, enkele uren later kreeg ik dan het mailtje met de verzending. Kwam de dag erna perfect aan. Min punt aan de levering is communicatie. Een korte reactie was fijn geweest. Of een mailtje dat er vertraging was ook prima.

Helemaal goed, top service

Top bedrijf, na belletje lock machine gelijk vestuurd ivm verjaardaag van mijn vrouw. Alles super netjes afgehandeld, ga zo door. promoot jullie graag

Snel en goed

Ik ervaarde een snelle levering van het goede materiaal. Het was makkelijk zoeken op de site voor een goede prijs.

persoonlijk op de hoogte gehouden over de levering

Ik bestelde een trolley en borduurmodule tas combinatie voor mijn Bernina. Daags na het zetten van de betaling werd ik gebeld en werd mij mede gedeeld dat de de bestelling even op zich liet wachten omdat een deel het niet meer op voorraad was. Afgesproken dat ze het niet in twee x hoefden te verzenden. Binnen anderhalve week had ik het geheel binnen. Netjes binnen afgeleverd en goed verpakt

Ik heb een naaimachine van 50 jaar oud en daar brak het naaivoetje af. Ik dacht meteen, dat onderdeel zal wel nergens meer te koop zijn. Zoeken op internet en kwam bij Bekkers terecht, zag een naaivoetje wat er op leek, na een telefoontje ging men op zoek naar het juiste naaivoetje. Na een dag wachten kwam het telefoontje we hebben het voetje gevonden, van een andere oude machine gehaald. Wat was ik blij dat je nog mensen ontmoet die met je meedenken en een extra stapje doen, heel veel dank daarvoor. Annie

Super snel

Super snel

Hele goeie ervaring gehad met Bekkers.

Ik had een aantal naaimachine voetjes besteld. Deze had ik snel in huis. Met behulp van het filmpje op de website kon ik deze er heel makkelijk onder zetten.

Bekkers komt na wat ze beloven!

Na een bestelling geplaatst op zondag, ontving ik meteen de bevestigingsmail. Maandag ben ik geïnformeerd dat het pakketje was aangemeld en dinsdag werd het pakketje op de afgesproken tijd afgeleverd. Bekker communiceert goed, werkt efficiënt en komt zijn afspraak na. Dit vindt ik als consument belangrijk!

Super, snelle verzending!

Goede ervaring, snelle bezorging en mooie producten

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht