het was echt liefde op het eerste gezicht toen ik voor de etalage stond en de Pffaf naaimachine zag

ik ben zo blij met de Pfaff 720, want met deze machine maak je echt de mooiste dingen van allerlei soorten stoffen die ik normaal niet zo snel zou verwerken. en de service in deze winkel is het zeker waard om de kilometers ervoor te rijden.

Mijn bestelling was niet geleverd en zonder pardon werd het nog een keer verstuurd en had ik het de volgende dag. Goede service dus.

Makkelijk besteld, snelle levering!

Ter vervanging van een oud voetpedaal voor mijn leewenstein naaimachine, het universele pedaal besteld. Na een dag geleverd! En daarna gemonteerd met het oude snoer. Werkt uitstekend!

Snelle levering.

Wat een fijne winkel. Eindelijk mijn vervangend schaartje gevonden en heel snel ontvangen.

Helemaal zoals het hoort.

Goed assortiment, netjes geprijsd en correct verzonden.

Hele fijne winkel. Ik heb er een naaimachine van Een borduurmachine en nu dan ook een lockmachine. Er was iets niet in de doos en dat kreeg ik de dag erna nageleverd. Je kunt daar gerust kopen want hun service is echt geweldig.

Goede prijzen, breed assortiment en snelle levering

Ik had wat speciale voetjes nodig voor mijn naaimachine die ze niet in de naaiwinkel hadden waar ik normaal naartoe ga. Op de website zag ik nog een aantal andere handige dingen waaronder olie zodat ik m'n naaimachine weer eens goed kan gaan onderhouden. Erg snelle levering en het pakketje paste door de brievenbus ondanks dat ik best wat items besteld had. Dit was erg fijn!

Super snel geleverd

Ondank de feestdagen jaarwisseling Mijn nieuw naaimachine snoer super snel geleverd . Hartelijk dank daar voor.. We zullen U aanbevelen bij anderen. Met vr groet E Hensbergen,

Super bedrijf ! Echt toppie !!!!

Super snelle levering , ondanks de feestdagen ! En allerbeste kwaliteit van garen ! Dankjewel

Goede service!

Naaivoetje bestelt en netjes en op tijd geleverd!

Super service

Mijn online bestelde pedaal voor mijn lockmachine was niet aangekomen, na één telefoontje werd meteen een nieuwe opgestuurd, die ik heel snel heb ontvangen. Vriendelijk en super service! Dankjewel!

Goede klantservice

Nadat mijn bestelling door de post niet afgeleverd werd, werd er zonder meerkosten een nieuwe opgestuurd.

Perfecte en snelle service

Levering van een reserve kabel voor het pedaal is de zelfde dag nog verzonden. Mijn vrouw weer helemaal gelukkig met haar 30 jaar oude Husqvarna.

Top machine.

Een geweldige machine en alles is goed te volgen.

Supersnelle service en goeie prijzen

De lockmachine van mijn vrouw ging kapot op het meest onmogelijke moment ooit, waardoor ik als.menselijke lockmachine/aanvoer apparaat moest spelen. Dit is ook het moment dat we de lockmachine gekocht hebben, die 2 dagen later mijn werk weer over nam! Cadeau voor de kinderen daardoor toch nog op tijd af en hebben ze een heerlijke vakantie gehad met het spelen met de afgemaakte tafeltent :)

Snel en vlot zonder enige mot

De site was overzichtelijk en het bestelde vlot ontvangen.

Super goed en gemakkelijk bestellen

Erg blij met m'n nieuwe voetpedaal voor mijn lewenstein naaimachine uit 1976.

Snelle levering, goed verpakt voldoet aan beschrijving.

Ik heb iets kleins besteld maar alles voldeed aan de verwachting. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Persoonlijk

Na een ondergesneeuwde bestelling en een leeg vakje in het schap is het met één telefoontje naar volle tevreden opgelost. En kon de volgende dag de bestelling in ontvangst genomen worden.

Vlotte levering

Mijn online bestellingen worden vlot geleverd er zorgvuldig verpakt.

Heel goed.

Goede kennis van zaken, uiterst vriendelijk en meedenkend. Goede service. Er is geen betere!

Klantvriendelijk

Hebben mij goed geholpen.

zeer goed

de stekker van onze Husqvarna naaimachine ging stuk om dat de naaimachine al op leeftijd is ongeveer 40 jaar oud niet zo maar verkrijgbar is . maar naar wat speurwerk op internet bij Bekkersnaaimachines terecht gekomen . de website is duidelijk en overzichtelijk en we hadden er gelijk een goed gevoel over Bekkers naaimachines . ze hebben ons netjes gebeld dat ze de stekker hadden besteld had ik zelf niet gezien dat hij niet in voorraad . maar met een paar dagen hebben ze ons netjes gebeld dat hij binnen was gekomen en op de post gedaan is . vandaar van ons 4 sterren . volgende keer als we onderdeel nodig hebben of voor een nieuwe naaimachine ? gaan we zeker eerst bij Bekkers naaimachine kijken . nogmaals top en Dankjewel

extra voetjes voor mijn toyota naaimachine

Bij mijn naaimachine zaten nog geen voetjes voor rolzomen en blinde rits. Bij Bekkers kon ik deze bestellen en ze kwamen snel. Nu nog proberen om met deze nieuwe mogelijkheden om te gaan. Ik hoop op een beter resultaat met deze aanschaf Bedankt voor de snelle levering.

Degelijk !

Goede website en levering is top. Voldoende keuze.

Voorstraat 328

3311CW Dordrecht